אפליקציה IPTV לסטרימינג ערוצים מהעולם בשידור חי - המלצות !
-
גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מחפש המלצות לאפליקציה אם קיימת כזאת ל IPTV חינמית שיש בה סטרימינג חי של ערוצי טלויזיה מהעולם ,
למשל CNN או FOX NEWS או BBC או שידורים מארה"ב וכדומה לאלה ( רצוי אם יש גם שידור ב 4K ) ,
אני מתכוון לאפליקציה שניתן להתקין בטלויזיות חכמות עם מערכת הפעלה או של סמסונג או אנדרואיד ( יש לי שניהם )
למשל CNN או FOX NEWS או BBC או שידורים מארה"ב וכדומה לאלה ( רצוי אם יש גם שידור ב 4K ) ,
אני מתכוון לאפליקציה שניתן להתקין בטלויזיות חכמות עם מערכת הפעלה או של סמסונג או אנדרואיד ( יש לי שניהם )
-
גלובל
- חבר ותיק

·Mad-Dog כתב:יש המון , OTTplayer , Smartiptv, iptv Smarters. , ועוד ועוד
אם אתה בענייני stalker אז ott navigator, ProgTV ו stbEMU יעשו את העבודה.
כמובן שכל האפליקציות מגיעות ללא השידורים עצמם......
כמובן שאני מחפש את הערוצים עצמם ולאו דווקא את האפליקציה ....אם תוכל לעזור אין לקבל ערוצים כאלה !
-
גלובל
- חבר ותיק

@Mad-Dog
·
חבל שאתה לא מנסה להסביר בצורה פשוטה ומובנת , ערוצי חדשות כאלה משדרים חינם וחופשי
דרך האינטרנט ואף אני רואה למשל את בלומברג דרך אנדרואיד טי וי ....אז השאלה שלי היא לא כל כך לא סבירה ,
אתה לא חייב לענות אם לא בא לך
·
חבל שאתה לא מנסה להסביר בצורה פשוטה ומובנת , ערוצי חדשות כאלה משדרים חינם וחופשי
דרך האינטרנט ואף אני רואה למשל את בלומברג דרך אנדרואיד טי וי ....אז השאלה שלי היא לא כל כך לא סבירה ,
אתה לא חייב לענות אם לא בא לך
- mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
·הוא צודק שזה לא הפורום הנכון לזה. נסה בפורום טלוויזיה ברשתגלובל כתב:@Mad-Dog
·
אתה לא חייב לענות אם לא בא לך...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
גלובל יש ערוצים שלא משודרים חוקית דרך האינטרנט ועל כן זה התעסקות כל הזמן בריצה אחר לינקים ברשת וזה כאב ראש.
אם אתה תרצה אוכל לבנות לך רשימה של ערוצים ציבוריים בהזדמנות בכיף להרצה בקודי, אבל לא יהיה שמה CNN או FOX NEWS כי שוב אלו לא ערוצים שמשודרים חוקית וחופשית באתרי הבית שלהם.
אני יכול ליצור לך קובץ m3u8 ואתה תשתול אותו בכל תוכנה שתמצא לנכון במסך אבל 4K כבר אומר לך אין חיה כזאת.
אם אתה תרצה אוכל לבנות לך רשימה של ערוצים ציבוריים בהזדמנות בכיף להרצה בקודי, אבל לא יהיה שמה CNN או FOX NEWS כי שוב אלו לא ערוצים שמשודרים חוקית וחופשית באתרי הבית שלהם.
אני יכול ליצור לך קובץ m3u8 ואתה תשתול אותו בכל תוכנה שתמצא לנכון במסך אבל 4K כבר אומר לך אין חיה כזאת.