מבקש המלצה להתקן שישמש אך ורק כ wireless Access Point

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #21 

אז בסך הכל היה לך נסיון עם כמה דגמים בודדים ומתוך הנסיון הקטן הזה, אתה פוסל את כל המוצרים של המותגים TP-LINK, Edimax, Tenda וגם של Xiaomi בהם בכלל לא התנסת. מעבר לזה, לפי ההודעה שלך אתה גם לא ביצעת את ההתקנה, אלא חברה אחרת.

זה מאוד רחוק ולא קשור בכלל לטענה שלך אותה ציטטתי שוב למטה.
mescaline כתב:אני מתקדם עם הטכנולוגיות, יוצאת טכנולוגיה חדשה אני שם, ראשון. לא חופר באליאקספרס איפה אפשר להשיג את הטכנולוגיה במינימום ואז לבא לפורום ולרשום פה על כל הבעיות שיצרתי לעצמי
...
אין פה באמת דיון פרודוקטיבי מצידך, היה לך נסיון שלילי קטן עם כמה דגמים שאפילו לא התקנת ועקב זה, אתה פוסל המון מותגים, כולל כאלו שלא התנסת איתם. אני מקווה שברור לך עד כמה ההתנהגות שלך מושפעת מרגשות ולא רציונאלית.

@jean-paul
קנית כבר AP?

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #22 

תקרא שוב את מה שרשמתי
תקרא שוב את 2 השורות הראשונות שאתה רשמת אחרי זה...
ועכשיו הבנת שלא הבנת כלום ממה שרשמתי וסתם חזרת על דבריך?

כל הציודים שרשמת כן היו ברשותי, אני לא חושב שקיימת על המדפים בחנויות קופסא אחת של טיפילינק שלא היתה לי

אני תחזקתי את כל הרשתות לרוב, איפה שהייתי זקוק לבעל מקצוע - קראתי לו (דברים שקשורים לאבטחה וכו') וגם כל מה שלא אני עשיתי תמיד הייתי מודע למה שבוצע

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

שבוע טוב,
אם יורשה לי , זה לא שכל שהציוד של TP-LINK או EDIMAX או TENDA רע או לא טוב צריך לתאם ציפיות.
ביצרנים האלו מראש פונים בד"כ לקהל יעד עם תקציב עממי יותר וכך צריך להתייחס אליו, נכון שיש להם ציוד קצת יותר יקר אבל בד"כ שתזכיר את שמות המותג לעיל יעלה לך בראש ציוד בתקציב של כמה עשרות עד כמה מאות ש"ח.
למשל סדרת ה DECO M5 מניסיון של לקוחות על פניו עובדת לא רע, לא ציוד שהייתי שם בבית עם דרישות גבוהות.
אבל לשימוש ביתי קל במקום ללא הפרעות אלטקרומגניות משמעותיות לא אמורה ליהיות בעיה.

יוצא לי לעיתים לתצר עבור דילר ציוד פשוט מאוד, אבל הדילר מראש מציין ללקוח שמדובר בציוד בסיסי מאוד ומומלץ
ציוד אחר בד"כ.
החגיגיה מתחילה שבבית חכם למשל מתחילים לזרוק לך 20 מצלמות IP ללא Vlan נפרד, כמות משתמשים אלחוטיים גדולה מ 5, עשרות מוצרים מחוברים לרשת ואז באמת שמים נתב כגון ה DSR-500 בתור התחלה טובה, כמובן שחייבים לשדרג לגרסת ה WW ולא להשאיר בגרסה הרוסית RU, לחלק את הרשת ל 2 רשתות (Vlan) ויש עוד כמה שפצורים.
לגבי ציוד אלחוטי ממליץ בד"כ לשים ציוד מקצועי, אני באופן אישי פחות פחות אוהב להשתמש בציוד של Unifi מכיוון שלפחות ב 2 מקרים היה לציוד האלחוטי בעייה להתמודד עם הפרעות משמעותיות ברשת האלחוטית, עדיין זה לא אומר שאין לי אחוזה של דילר בבצרה עם 22 יחידות כאלו שעובד מצויין...
יש מקומות מסויימים למשל ברמת השרון, הרצליה פיתוח, כפר שמריהו, מגדלי W בד"כ בקרבה לשגרירויות שיש בעיות קליטה ככל הנראה בגלל משבשים שמותקנים שם. במקרה כזה רק ציוד יותר מקצועי ורק עם הפרדה בין רשת 2.4GHZ ו 5GHz יעבוד. בתרחישים אלא לשים ציוד של היצרנים לעיל יהיה לא מומלץ.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 03/05/2020 6:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #24 

במידה ואתה מחפש AP איכותי ממליץ לך מאוד על Ubiquiti
כמה דרגות מעל כל החברות הקוריאניות שהוזכרו.

https://www.dipole.co.il/product/ubiqui ... p-ac-lite/
....

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”