מגבר לרמקולים Triangle Comete ??
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
איזה מגבר משולב יכול להיות שידוך מצוין עם הרמקולים triangle comete
כדי להביא לידי ביטוי את כל המעלות של רמקולים אלו כפי שתואר במבחן
המדפיים.
בתקציב של עד 3K .מקור השמע מכשיר -CD . לסוגי מוסיקה שונים- רוק,פופ.עולם, ועוד.
אישית הייתי מעדיף מהחברות היותר מוכרות לי, כגון:
ONKYO - DENON - NAD - HARMAN KARDON
אשמח גם לשמוע דעה של מי שעשה כבר סיבוב בחנויות שונות לניסיון התאמת
הגברה לרמקולים אלו.
כדי להביא לידי ביטוי את כל המעלות של רמקולים אלו כפי שתואר במבחן
המדפיים.
בתקציב של עד 3K .מקור השמע מכשיר -CD . לסוגי מוסיקה שונים- רוק,פופ.עולם, ועוד.
אישית הייתי מעדיף מהחברות היותר מוכרות לי, כגון:
ONKYO - DENON - NAD - HARMAN KARDON
אשמח גם לשמוע דעה של מי שעשה כבר סיבוב בחנויות שונות לניסיון התאמת
הגברה לרמקולים אלו.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
משולב=סטריאו נטו!
לקומט אופי קיצוני ומיוחד , אישית אני לא יודע האם האזנת לקומט או לא , אמליץ לא רק להסתמך על מבחנים למרות שהמבחן שערך נמר הוא פרמטר מצויין להתקבע על אופי רמקול מסויים שתרצה ללכת עליו ,לאחר מיפוי קל והתקבעות על אופי מסויים שאתה מחפש ברמקול הייתי ממליץ לך להאזין לו ולעוד שתיים שלושה סוגים ולראות אם מצאת את מבוקשך.
לגבי ההגברה לי יש מגבר משולב של שינדק XA6900 אני חושב שברמת התקציב שלך הוא יהיה קצת כבד , הייתי ממליץ לבחון דגם או שתיים לפניו , השינדק הוא מגבר חם הוא מאזן את הרמקול הזה בצורה נהדרת דוחף אותו קדימה ומוציא ממנו את המיטב , הקשבתי לעוד מספר מגברים האחד הוא מגבר מנורות שהיה נשמע מצויין בג'אז אך נפל בתחום האלקטרוני של מימיס , ולעוד מגבר נופורס שלדעתי לא מתאים בכלליות לרמקולים אך היה חביב בתחום האלקטרוני ,לטעמי רזה מידי בכל קנה מידה שהוא.
אם תרצה עוד פרטים אשמח לעזור.
עלה והצלח
לגבי ההגברה לי יש מגבר משולב של שינדק XA6900 אני חושב שברמת התקציב שלך הוא יהיה קצת כבד , הייתי ממליץ לבחון דגם או שתיים לפניו , השינדק הוא מגבר חם הוא מאזן את הרמקול הזה בצורה נהדרת דוחף אותו קדימה ומוציא ממנו את המיטב , הקשבתי לעוד מספר מגברים האחד הוא מגבר מנורות שהיה נשמע מצויין בג'אז אך נפל בתחום האלקטרוני של מימיס , ולעוד מגבר נופורס שלדעתי לא מתאים בכלליות לרמקולים אך היה חביב בתחום האלקטרוני ,לטעמי רזה מידי בכל קנה מידה שהוא.
אם תרצה עוד פרטים אשמח לעזור.
עלה והצלח
משתמש עם רגל מעץ .
אני מוסיף נקודות על השילוב של שינדק עם הרמקול הזה - מה שגם הוא משווק ע"י מי שמשווק את הרמקול הזה וניתן יהיה לשמוע אותם יחד.
אני עדיין שוקל אולי להכניס את השילוב ההגברה של שינדק עם רמקולים של טריאנגל אלי לבית.
אני עדיין שוקל אולי להכניס את השילוב ההגברה של שינדק עם רמקולים של טריאנגל אלי לבית.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.