בסוף הזמנתי סמסונג 75Q90
ההחלטה לא קלה רציתי LG77C9 אבל מלבד העלות הגבוהה יותר של המסך יש גם את התוספת של המתקן לקיר ואחריות נוספת שהמחיר עולה עוד יותר וכן עניין הצריבה גם לא הואיל למחשבה ,הדגמים כבר EOL ואת הדגם של סמסונג עם אחריות יבואן רשמי קשה למצוא ,אחרי ההשואות באינטרנט הבנתי שזה הדגם האיכותי הבא בתור אחרי הLG (שלא אולד) עדיין רצים לי הרבה מחשבות בראש עד שיספקו את המסך , מקווה שלא אצטער כי לא מדובר על מסך זול שמחליפים כל שנה ,
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תתחדש, אנחנו התקנו לפני כשבועיים.
עוד לא מנצל אותה כראוי
עוד לא מנצל אותה כראוי
·לגבי העלויות זה נראה לי שזה פחות מ3000 ש"ח הפרש יש מחירים כאן ,eyal1506 כתב:אשמח לדעת עלויות בפרטי....
מתלבט בינה ובין סוני XG9505 (הבעיה שהבנתי שיש הפרש של 3000 שקל) מה לדעתי לא שווה . לכן כרגע סוני זאת האופציה ההגיונית יותר....
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... 89&start=0
קשה למצוא את האת הטלויזיה הזו עם יבואן מורשה (Q90) ,כנראה בגלל יציאת הדגם החדש תוך חודש , לדעתי המחליף שלה יהיה 75Q95 ולא ה 75Q90 והמחיר יעלה ולא יודע אם השינויים יהיו כל כך משמעותיים לשלם את ההפרש,
אם היה לי יותר תקציב הייתי לוקח את OLED 77C9 ולפי כל הביקורות הדגם הכי טוב ב LCD זה הדגם שלקחתי , לגבי הסוני לא ראיתי ולא יכול לחוות דעה אבל יש הרבה השוואות בניהם ולדעתי הQ90 עולה עליה במספר רמות אוליהסוני יותר דומה ביכולות לQ70/Q80
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
@dudis
תתחדש.. ותן רשמים לאחר ההתקנה.
למה אתה לא מתקין לבד ?
אגב, לא הבנתי למה אם כבר הגעת למחיר של ה-77C9, אז עלות המתקן זה מה ששבר אותך ? הרי הוא מגיע כלול במחיר אלא אם אתה צריך זרוע והרחבת אחריות לא חייב לעשות.
תתחדש.. ותן רשמים לאחר ההתקנה.
למה אתה לא מתקין לבד ?
אגב, לא הבנתי למה אם כבר הגעת למחיר של ה-77C9, אז עלות המתקן זה מה ששבר אותך ? הרי הוא מגיע כלול במחיר אלא אם אתה צריך זרוע והרחבת אחריות לא חייב לעשות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מתקשה למצא אותה
היי אני דיברתי עם מספר חנויות ואמרו לי שאזל להם במלאי
תוכל חומר לי בבקשה מהיכן רכשת את הטלויזיה
האם מדובר ביבואן רשמי
והאם קיבלת מחיר נמוך יותר מ14500?
תודה רבה אני ממש רוצה להזמין אותה
תוכל חומר לי בבקשה מהיכן רכשת את הטלויזיה
האם מדובר ביבואן רשמי
והאם קיבלת מחיר נמוך יותר מ14500?
תודה רבה אני ממש רוצה להזמין אותה
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני שילמתי 14700 דרך אלמ, יבואן רשמי. הרכישה בוצעה בסוף פברואר.
Re: מתקשה למצא אותה
@ראולדיוק
·
שילמתי פחות מ 14500 ש"ח זה היה המסך האחרון אצלו במלאי ומדובר ביבואן רישמי ,
·
שילמתי פחות מ 14500 ש"ח זה היה המסך האחרון אצלו במלאי ומדובר ביבואן רישמי ,
@avihuli
·מסך בגודל כזה עם אחריות יבואן רישמי אני לא מסתבך להתקין לבד ולוקח סיכון שלא יכבדו את מינימום האחריות שהם נותנים ,
כפי שהבנת הרכישה הייתה פחות בכמה אלפים מהLG ועם התוספות הסכום היה גדל עוד יותר וזה כבר היה משמעותי עבורי ,לא הייתי רוכש ללא הרחבת אחריות במיוחד שנושא הצריבות עדיין קיים.
·מסך בגודל כזה עם אחריות יבואן רישמי אני לא מסתבך להתקין לבד ולוקח סיכון שלא יכבדו את מינימום האחריות שהם נותנים ,
כפי שהבנת הרכישה הייתה פחות בכמה אלפים מהLG ועם התוספות הסכום היה גדל עוד יותר וזה כבר היה משמעותי עבורי ,לא הייתי רוכש ללא הרחבת אחריות במיוחד שנושא הצריבות עדיין קיים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
יאללה, תתחדש שוב ומחכים לרשמים לאחר ההתקנה... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.