התיעצות לגבי אופן חיבור מערכת
היי חברים,
אני אשאל שאלה שכנראה עלתה בעבר אך אני שואל שוב מאחר ואני מחבר תצורת רמקולים שהיא לא שלמה ואני רוצה להבין איך הכי טוב לחבר את המגבר לטלויזיה.
אני מחבר 2 רמקולים קידמיים + סנטר + סאב . האם חיבור HDMI נותן לי מענה בזמן צפייה בסרטים ? אני מבין שאין סראונד אבל האם הסנטר יבצע את העבודה? או שפשוט לחבר כבל אופטי במקרה כזה.
אני שומע הרבה מוסיקה וצופה הרבה מאוד בסרטים וסדרות.
אני אשאל שאלה שכנראה עלתה בעבר אך אני שואל שוב מאחר ואני מחבר תצורת רמקולים שהיא לא שלמה ואני רוצה להבין איך הכי טוב לחבר את המגבר לטלויזיה.
אני מחבר 2 רמקולים קידמיים + סנטר + סאב . האם חיבור HDMI נותן לי מענה בזמן צפייה בסרטים ? אני מבין שאין סראונד אבל האם הסנטר יבצע את העבודה? או שפשוט לחבר כבל אופטי במקרה כזה.
אני שומע הרבה מוסיקה וצופה הרבה מאוד בסרטים וסדרות.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
חיבור HDMI בין הרסיבר והטלויזיה מעביר את התמונה לטלויזיה.האם חיבור HDMI נותן לי מענה בזמן צפייה בסרטים ?...
אין קשר לכמה רמקולים יש לך.
איזה עבודה?אבל האם הסנטר יבצע את העבודה?...
אם אתה מנגן תוכן עם אודיו רב ערוצי, אז הסנטר יקבל את האודיו המיועד אליו.
לחבר אופטי בין מה למה?או שפשוט לחבר כבל אופטי במקרה כזה....
תעשה סדר בראש מה אתה רוצה לשאול.
ספר מה המכשירים שיש לך, מה המקור שמנגן את התוכן שאתה מעוניין לראות ולשמוע.
- Amir64
-
- גורו

אם הייתי כועס לא הייתי מנסה לעזור...
אתה מתכוון שכל התוכן שאתה רואה ושומע, מגיע מהטלויזיה, ואין שום מקור אחר שמחובר לרסיבר?
אם כך, חיבור אופטי בין הטלויזיה והרסיבר יכול להספיק, אם הטלויזיה מוציאה אודיו 5.1 דרך היציאה האופטית.
אם לא, אז חיבור HDMI בין הרסיבר לטלויזיה יכול להעביר אודיו 5.1 מהטלויזיה לרסיבר, אם גם הטלויזיה וגם הרסיבר תומכים בתכונת ערוץ אודיו חוזר (ARC)
אתה מתכוון שכל התוכן שאתה רואה ושומע, מגיע מהטלויזיה, ואין שום מקור אחר שמחובר לרסיבר?
אם כך, חיבור אופטי בין הטלויזיה והרסיבר יכול להספיק, אם הטלויזיה מוציאה אודיו 5.1 דרך היציאה האופטית.
אם לא, אז חיבור HDMI בין הרסיבר לטלויזיה יכול להעביר אודיו 5.1 מהטלויזיה לרסיבר, אם גם הטלויזיה וגם הרסיבר תומכים בתכונת ערוץ אודיו חוזר (ARC)
- Amir64
-
- גורו

אז עדיף לחבר עם HDMI