Lynksis Ea9500 vs Ubiquiti nano hd
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4783
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
בהמשך לשרשור הזה:
https://www.hometheater.co.il/vt341330.html
קראתי בכמה מקומות שה-nano hd מאד חלש בהעברת אות דרך קירות בטון ואילו הלינקסיס המפלצתי הזה מתמחה בזה.
אני יודע ש-ap וראוטר זה ממש לא אותו דבר, אבל מה שאני צריך זה משהו שעובר דרך קירות.
אשמח לשמוע דעות ובעיקר מבעלי ניסיון עם מי מהכשירים.
https://www.hometheater.co.il/vt341330.html
קראתי בכמה מקומות שה-nano hd מאד חלש בהעברת אות דרך קירות בטון ואילו הלינקסיס המפלצתי הזה מתמחה בזה.
אני יודע ש-ap וראוטר זה ממש לא אותו דבר, אבל מה שאני צריך זה משהו שעובר דרך קירות.
אשמח לשמוע דעות ובעיקר מבעלי ניסיון עם מי מהכשירים.
אתה לא צריך לעבור דרך קירות, אתה צריך לשים נקודת גישה איפה שיש לך מקום בעייתי
בכל אופן, הראוטר הזה עולה פי 2 יותר מNANO HD, אם אתה כבר משווה אליו AP אז תשווה את ה UAP HD
ואפילו יש מצב ש PRO טוב יותר מ NANO-HD כשמדובר בקירות בטון כי פה ביצועי 2.4 עדיפים (צריך למצא התרשמויות ברשת)
בכל אופן, הראוטר הזה עולה פי 2 יותר מNANO HD, אם אתה כבר משווה אליו AP אז תשווה את ה UAP HD
ואפילו יש מצב ש PRO טוב יותר מ NANO-HD כשמדובר בקירות בטון כי פה ביצועי 2.4 עדיפים (צריך למצא התרשמויות ברשת)
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

איפה שאפשר השחלתי כבר כבל רשת...
הבעיה היא שיש מקומות שאין בהם נקודה לכבל רשת, לחצוב בקיר של ממ״ד זה סרט ממש. אני צריך להצליח לשלוח (ואני יודע שגם צריך לקבל) אות מעבר לממ״ד. אין טעם להכנס לתוכנית אדריכאלית של הבית.
בממ״ד עצמו יש כבל רשת, השאלה מה לחבר אליו שיצליח לשלוח אות דרך הקירות שלו
הבעיה היא שיש מקומות שאין בהם נקודה לכבל רשת, לחצוב בקיר של ממ״ד זה סרט ממש. אני צריך להצליח לשלוח (ואני יודע שגם צריך לקבל) אות מעבר לממ״ד. אין טעם להכנס לתוכנית אדריכאלית של הבית.
בממ״ד עצמו יש כבל רשת, השאלה מה לחבר אליו שיצליח לשלוח אות דרך הקירות שלו
למה נקודת גישה בממד צריכה לשרת צרכנים מחוץ לממד?ChinggisKhan כתב:איפה שאפשר השחלתי כבר כבל רשת...
בממ״ד עצמו יש כבל רשת, השאלה מה לחבר אליו שיצליח לשלוח אות דרך הקירות שלו...
·
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כי מאחוריו יש מפסק דוד, מכונת כביסה ושואב רובוטי. כולם מצריכים WiFi, הממ״ד עונד באמצע בין שאר הבית חחדר שירות הזה ושום אות לא מגיע אליהם.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

הלוואי והיה אפשר. בכלל זה בית מרובה בטון כולל אלמנטים של בטון חשוף. בחדרים כולם יש נקודות רשת. כמו שכתבתי, לא נכנס לתכנון האדריכאלי...
אשמח לשמוע לגבי הראוטר וה-ap ויכולתם לחדור קירות..
אשמח לשמוע לגבי הראוטר וה-ap ויכולתם לחדור קירות..
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
·ChinggisKhan כתב:הלוואי והיה אפשר. בכלל זה בית מרובה בטון כולל אלמנטים של בטון חשוף. בחדרים כולם יש נקודות רשת. כמו שכתבתי, לא נכנס לתכנון האדריכאלי...
אשמח לשמוע לגבי הראוטר וה-ap ויכולתם לחדור קירות.....
טוב, אם אתה "לא נכנס לתכנון האדריכלי", אז לפחות לתכנון התשתיתי אתה תצטרך להיכנס, אחרת לא יעזור לך כלום. גם לא ברור, אם "בית מרובה בטון כולל אלמנטים של בטון חשוף" מה מונע ממך לקדוח את החור בכדי להכניס את הכבל למקום הנדרש, מה שבטוח, זה שחור זה בשביל כבל לא הולך להחליש את הקונסטרוקציה של המבנה וגם לא לפגוע באטימות האב''חית, אם מטפלים בקידוח זה כנדרש.
אין צורך לחפש בעיות היכן שאין אותן.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה לא לקדוח חור, זה במקרה הטוב לחצוב משהו כמו 8 מ' של קיר בטון ואז לקדוח. אין לי ספק שזה לא יחליש את הבטון וגם לא יפריע לאיטום אב"כ, אבל זה עבודה מאד קשה שתצריך הרבה תיקונים וזה משהו שהוא כרגע לא אופציה מבחינתי.
שוב ברור לי שזו הדרך הנכונה לעשות את זה, אבל כרגע זה לא אפשרי.
שוב ברור לי שזו הדרך הנכונה לעשות את זה, אבל כרגע זה לא אפשרי.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
·ChinggisKhan כתב:זה לא לקדוח חור, זה במקרה הטוב לחצוב משהו כמו 8 מ' של קיר בטון ואז לקדוח. אין לי ספק שזה לא יחליש את הבטון וגם לא יפריע לאיטום אב"כ, אבל זה עבודה מאד קשה שתצריך הרבה תיקונים וזה משהו שהוא כרגע לא אופציה מבחינתי.
שוב ברור לי שזו הדרך הנכונה לעשות את זה, אבל כרגע זה לא אפשרי....
אז, אם אתה לא רוצה לחצוב, אז יש לך שני אופציות, תעלת אצבע במקום מוצנע או כבל עם קליפסים, גם במקום שלא בולט.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם בכל בחדים יש נקודות רשת אז מה הבעיה לחבר ap או ראוטר שמוגדר ככזה לנקודת רשת באחד החדרים שבאגף שאחרי הממ"ד?
וסוויץ בחדרים האחרים שישרתט יותר צרכנים?
למה ההתעקשות לשים דווקא בממ"ד כשמראש זה חדר שיכולות האלחוט ממנו ואליו מוגבלות.
וסוויץ בחדרים האחרים שישרתט יותר צרכנים?
למה ההתעקשות לשים דווקא בממ"ד כשמראש זה חדר שיכולות האלחוט ממנו ואליו מוגבלות.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כי הממ״ד נמצא בין שאר החדרים לחדר שירות..
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אז מה,
אני מניח שגם לחדר שרות יש ארבעה קירות
ואני מניח שרק קיר אחד גובל בממ"ד כנראה קיר אחד כלפי חוץ ונותרו לפחות שני קירות אחרים (אחד אם חדר השירות פינתי או חלק משני קירות אם הוא המשך הממ"ד) שגובלים בחדרים אחרים בהם יש שקע רשת וניתן לחבר אליה נקודת גישה ...
אני מניח שגם לחדר שרות יש ארבעה קירות
ואני מניח שרק קיר אחד גובל בממ"ד כנראה קיר אחד כלפי חוץ ונותרו לפחות שני קירות אחרים (אחד אם חדר השירות פינתי או חלק משני קירות אם הוא המשך הממ"ד) שגובלים בחדרים אחרים בהם יש שקע רשת וניתן לחבר אליה נקודת גישה ...