היי כולם,
התחדשתי במסך Sony 75 XG9505.
מיד לאחר ההתקנה הופיע כתם בהיר על המסך, כפי שרואים בתמונה (זאת לא השתקפות).
המתקין צילם וגם אני ומיד פתחתי קריאת שירות להחלפת המסך.
אחרי כ 10-15 דקות הכתם נעלם כלא היה וכבר בערך חצי יום שאין שום זכר לבעיה.
בנוסף הרצתי בדיקה על המסך ע"י דפדוף תמונות צבע מלאות (אדום, ירוק, כחול, שחור, אפור, לבן) והמסך ללא כתמים או פיקסלים שרופים \ תקועים.
האם לבטל את הקריאה שפתחתי ולהשאר עם המסך?
שמחתי לשמוע שישפאר החליפה את נותני השירות שלה לחברה אחרת - "ברימג", אבל אני לא כזה מרוצה:
אמנם המסך הורכב בצורה מדוייקת ומהירה אבל, בניגוד למה שביקשתי, המסך הונח על הקרטון בעמידה בזמן ההתקנה בטענה שהוא "נשען על המסגרת ולא על הפאנל".
דבר שני אני לא סגור ששמו לי מתלה קיר שמתאים, לפחות לא לפי הגודל שכתוב על האריזה "עד 65 אינץ" בעוד שהמשקל מתאים אמנם.
האם ההתקנה על גבי הקרטון והלחץ על המסך יכל לגרום לזה?
תודה מראש לעוזרים !!!
כתם בהיר במסך חדש שנעלם אחרי מספר דקות
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@Amitel
·מסתבר שזאת המחלה של כמעט כל המתקינים מכל החברות בארץ, כלומר להוציא את המסך ולהניח אותו על קצוות קופסת הקרטון כאשר הוא בעמידה וכך הם מתקינים עליו את הסטנד או המתלה לקיר. וזאת בניגוד מוחלט להוראות ההרכבה של היצרנים המציינים שיש להניח את פני המסך על בד כלשהו כאשר הוא מונח על משטח ישר כגון שולחן.
יתכן גם שחלק מהתופעות\תקלות שהאנשים חווים וכמו שתארת לאחר מכן במסכים שרכשו נובעים מצורת ההתקנה הרשלנית של המתקינים .
·מסתבר שזאת המחלה של כמעט כל המתקינים מכל החברות בארץ, כלומר להוציא את המסך ולהניח אותו על קצוות קופסת הקרטון כאשר הוא בעמידה וכך הם מתקינים עליו את הסטנד או המתלה לקיר. וזאת בניגוד מוחלט להוראות ההרכבה של היצרנים המציינים שיש להניח את פני המסך על בד כלשהו כאשר הוא מונח על משטח ישר כגון שולחן.
יתכן גם שחלק מהתופעות\תקלות שהאנשים חווים וכמו שתארת לאחר מכן במסכים שרכשו נובעים מצורת ההתקנה הרשלנית של המתקינים .