שליטה ברמקולים מוגברים דרך של הטלוויזיה (IR), מחפש פתרון...לא מוצא כלל תשובה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

יהיה קצר, כדי שתבינו איפו אני תקוע. כיום יש לי ממיר אולטרה של יס, טלוזיה פשוטה של LG, ורמקולים מוגברים (יש להם גם שלט IR). עד כו חיי היו פשוטים, לא הייתי מחליף את השלט של יס, בשום שלט אחר, נוח, וכי חשוב, הוא שלט לומד, ויש מספיק כפתורים שניתן באמת ללמד (לפחות לי אישית). 2 דברים עיקרים שאני צריך: שליטה בווליום וכיבוי/הדלקה של הרמקולים/הטלוזיה. והשלט של יס עושה את זה יותר טוב מכל שלט אחר שניסיתי.

עכשיו, לפי הנראה בעופק, יס יתחילו לתת את שרות YES+ גם דרך ANDROID TV, אם זה הסטרימר הפרטי שלהם, או טלוזיה, או בכלל סטרימר פרטי משלי.

חשבתי שזה יפתור אותי מעוד קופסה (ממיר לוייני כיום). (מחובר לי גם מחשב NUC להזרמה של תוכן דרך KODI מNAS קטן, שגם ממנו הייתי שמח להיפתר, אבל אין לי מושג כמה טוב הטלוזיות של היום מסדתרות בתצורה שכזאת)

עכשיו למהות השאלה שלי. האם דרך שלט של מסך ANDROID TV, לדוגמה שלט של SONY או PHILIPS, במידע שיש IR בשלט, יש דרך לשלוט ברמקולים שלי? בעקרון במסך אותו אני רוצה לקנות, PHILIPS סדרה 7, יש 2 יציאות שמע, PL3.5, ו SPDIF. ברמקולים שלי יש RCA L/R, אז אני יכול ללא בעיה לחבר אותם, אם זה ישירות לPL3.5 או דרך ממיר SPDIF ל RCA L/R. אבל הבעיה זה לא החיבור כמובן, אני מוכן להסתדר גם בלי האפשרות של כיבוי והדלקה, אבל לא מבין, האם יש דרך בכלל לשלוט בעוצמה של השמע מSPDIF לדוגמה, בלי לעבור תפריט תפריט?

או ש, במצב שלי, עדיף ללכת בדרך הקלה, ולהמשיך להשתמש בשלט של יס, ולא להתחבר בכלל לYES+?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”