פינגים ללא הפסקה
אהלן
אז הסיפור הוא כזה, בכל משחק שאני משחק, לא משנה איזה, יש לי כמות גבוהה של פינגים.
נגיד בקונטר סטרייק, קבוע אני עומד על מעל 150 בעוד שלאחרים יש 20.
בFIFA בפלייסטשיין כנל, בLOL בBATTLEFIELD וכו'. בקיצור כל משחק שאני משחק יש לי בו פינגים גבוהים.
כשאני עושה בדיקת מהירות, המהירות שלי יוצאת 90MB והפנינגים עומדים קבוע על 30+, בעוד שפעם עמדו על -10.
בהתחלה חשבתי שזה הנתב שלי, אז החלפתי אותו לנתב של בזק הB הזה. לא עזר.
החלפתי כבלים, החלפתי מיקרופילטר, חיברתי את המחשב ישירות לנתב, החלפתי 4 ספקיות שונות, דיברתי עם הספקית הנוכחית שלי לשינוי כתובת NAT, כי בזק אמרו שאולי זה יעזור. לא עזר.
בקיצור כרגע המחשבה היחידה שלי היא או שיש לי בעיה פיזית בתשתית, או שאלו ההגדרות של בזק. אני נוטה לכיוון הראשון.
בכללי מישהו נתקל במשהו דומה?
יש לציין שמיהורת ההורדה עצמה תקינה וטובה, אבל הפינגים בלתי נסבלים.
תודה.
אז הסיפור הוא כזה, בכל משחק שאני משחק, לא משנה איזה, יש לי כמות גבוהה של פינגים.
נגיד בקונטר סטרייק, קבוע אני עומד על מעל 150 בעוד שלאחרים יש 20.
בFIFA בפלייסטשיין כנל, בLOL בBATTLEFIELD וכו'. בקיצור כל משחק שאני משחק יש לי בו פינגים גבוהים.
כשאני עושה בדיקת מהירות, המהירות שלי יוצאת 90MB והפנינגים עומדים קבוע על 30+, בעוד שפעם עמדו על -10.
בהתחלה חשבתי שזה הנתב שלי, אז החלפתי אותו לנתב של בזק הB הזה. לא עזר.
החלפתי כבלים, החלפתי מיקרופילטר, חיברתי את המחשב ישירות לנתב, החלפתי 4 ספקיות שונות, דיברתי עם הספקית הנוכחית שלי לשינוי כתובת NAT, כי בזק אמרו שאולי זה יעזור. לא עזר.
בקיצור כרגע המחשבה היחידה שלי היא או שיש לי בעיה פיזית בתשתית, או שאלו ההגדרות של בזק. אני נוטה לכיוון הראשון.
בכללי מישהו נתקל במשהו דומה?
יש לציין שמיהורת ההורדה עצמה תקינה וטובה, אבל הפינגים בלתי נסבלים.
תודה.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בוא נעשה סדר, המספר הפינג שאתה רואה זה לא הכמות, זה זמן התגובה מהראוטר שלך לשרת המשחק.
אין קשר בין רוחב הפס שלך, מהירות ההורדה לבין זמן התגובה בינך לבין השרת המרוחק שיושב באירופה.
גם בדיקת speedtest לא אומרת כלום.
וכן, 150 זה הרבה, 20 אין לאף אחד בארץ, אתה אמור להיות מרוצה עם פינג של 50-80 במשחקים.
מוזר שלא הצלחת להגיע לזה גם אחרי החלפת ספקים וראוטר, אולי תחליף תשתית, הוט? פייבר כלשהו?
אין קשר בין רוחב הפס שלך, מהירות ההורדה לבין זמן התגובה בינך לבין השרת המרוחק שיושב באירופה.
וכן, 150 זה הרבה, 20 אין לאף אחד בארץ, אתה אמור להיות מרוצה עם פינג של 50-80 במשחקים.
מוזר שלא הצלחת להגיע לזה גם אחרי החלפת ספקים וראוטר, אולי תחליף תשתית, הוט? פייבר כלשהו?
נערך לאחרונה על ידי kingshoko ב 26/04/2020 22:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
·זאת הבעעה, הייתי עם הוט לפני כמה שנים וזכורות לי רק חוויות רעות מהם. אין לי פייבר ביישוב זאת הבעיה. לבזק יש אפשרות לבדוק כזה דבר?kingshoko כתב:בוא נעשה סדר, המספר הפינג שאתה רואה זה לא הכמות, זה זמן התגובה מהראוטר שלך לשרת המשחק.
מוזר שלא הצלחת להגיע לזה גם אחרי החלפת ספקים וראוטר, אולי תחליף תשתית, הוט? פייבר כלשהו?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נשמע שאתה צריך להחליף ספקית או לפחות לפנות אליהם שישפרו לך זמן תגובה.