התייעצות לגבי מכונה ידנית ראשונה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Avishav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
המכונה הראשונה שלי הייתה לאווצה מודו מיו מרשת יללו ששירתה אותי במשך שנה בצורה טובה. לפני ארבעה חודשים עברתי למסלול הקפה של בינז. קיבלתי מכונה ובכל חודש פולי קפה במסלול חודשי.
הגעתי למסקנה שהוראת קבע של 144 שח לא משתלמת לטווח הארוך ולאיכות הקפה שמתקבלת ואני מעוניין להשתדרג למכונה ידנית ראשונה.

בהתחלה חשבתי על דלונגי דדיקה,בעיקר בגלל המחיר(800) אך מהר מאוד הבנתי שעלי לרכוש מטחנה ועוד ציוד נלווה מה שיעמיד אותי על אזור ה 1400 במקרה הטוב. הביקורות עליה היו טובות מצד אחד אך הרבה התלוננו על טעם בינוני של קפה.

אח"כ שקלתי את במבינו פלוס של ברוויל אך גם היא מגיעה ללא מטחנה ולכן התחלתי לחקור אודות ברוויל בריסטה אקספרס.

הייתי שמח לקבל את חווד דעתכם בנוגע לרכישה ראשונה של מכונה. חשוב לי לציין שאני סטודנט ולכן התקציב מוגבל אך כן חשובה לי מכונה שטעם הקפה שלה יהיה ברמה טובה וגם המקציף שלה יעניק הקצפה טובה.
המכונה תשמש בעיקר לקפוצינו בממוצע 6 כוסות ביום.
אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה!

idoleff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שהשאלה המרכזית היא מה התקציב שאתה מתכנן עליו.
כשתענה על זה, יהיה קל יותר לכוון אותך.

Avishav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@idoleff
עד 2500

idoleff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

בתקציב הזה ולשימושים האלה (6 כוסות הפוך ביום?!?) הייתי מחפש בלוחות אוסקר יד2, יחד עם אימיני או משהו בסגנון....

Avishav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

idoleff כתב:בתקציב הזה ולשימושים האלה (6 כוסות הפוך ביום?!?) הייתי מחפש בלוחות אוסקר יד2, יחד עם אימיני או משהו בסגנון....
...
6 לכל הבית חחח.
אלטרנטיבה אחרת חוץ ממשומשת?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #6 

אם לא אכפת לך להתפשר על איכות הקפה ואיכות ההקצפה (בהשוואה לציוד ידני), מכונה אוטומטית בתקציב הזה עדיין תתן אלטרנטיווה מאוד כלכלית לקפסולות.

אפשרות נוספת - תחליט כמה כסף אתה מוכן להוציא בחודש על קפה וחפש פתרון (ציוד + פולים) שנותן לך את זה. עם מספיק תשלומים תוכל לעמוד ביעד התקציב החודשי ולקבל קפה הרבה יותר ממה שקיבלת עד היום.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”