אחריות מורחבת
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני על ה-Q90R (גודל 75) עשיתי אחריות מורחבת, עלה לא מעט, אבל העדפתי להיות בראש קצת יותר שקט.
כשהטלוויזיה עולה אלפים רביםף לשלם עוד 200 שקל בשביל להרחיב את האחריות ל-3 שנים נוספות זה no brainer.
את האחריות הפרטית שחברות שירות נותנות לא הייתי לוקח. כי זאת אחריות מוגבלת (לא משנה באיזה שמות תואר מפוצצים קוראים לה), ואפשר למצוא יותר זולים מזה בשוק הפרטי (למשל כאלה שמכסים את כל מכשירי החשמל, או כאלה שמכסים גם שברים).
את האחריות הפרטית שחברות שירות נותנות לא הייתי לוקח. כי זאת אחריות מוגבלת (לא משנה באיזה שמות תואר מפוצצים קוראים לה), ואפשר למצוא יותר זולים מזה בשוק הפרטי (למשל כאלה שמכסים את כל מכשירי החשמל, או כאלה שמכסים גם שברים).
זהו, שלא מאמין שנותנים אחריות מורחבת (מלאה) לעוד 3 שנים ב 200 ש"ח, כנראה יותר בכיוון של 300 ש"ח לשנה.
לעניין הביטוח, כמו בכל ביטוח... הביטוח משתלם למבטח אחרת ממה הוא חיי?
ולנגיעה בנו כמבוטחים, אם אני יודע שחס וחלילה והיה ויקרה נזק מוחלט לטלויזיה יהיה לי סכום כסף לקנות טלווזיה חדשה, שכדרך אגב בעוד 3 שנים (שנות ביטוח שיש לי כעת מהמוכר) כנראה שהיא גם תהיה מדגם יותר מתקדם, לא שווה לי להשקיע שקל בביטוח.
אם אני יודע שכראה לא יהייה לי כסף, שווה לי להשקיע גם מאות שקלים בביטוח.
בין לבין, צריך להיות איזון בין "זריקת" הכסף על ביטוח שאולי לא אממש ובין זה שאולי אצטרך לקנות טלוזיה חדשה.
לעניין הביטוח, כמו בכל ביטוח... הביטוח משתלם למבטח אחרת ממה הוא חיי?
ולנגיעה בנו כמבוטחים, אם אני יודע שחס וחלילה והיה ויקרה נזק מוחלט לטלויזיה יהיה לי סכום כסף לקנות טלווזיה חדשה, שכדרך אגב בעוד 3 שנים (שנות ביטוח שיש לי כעת מהמוכר) כנראה שהיא גם תהיה מדגם יותר מתקדם, לא שווה לי להשקיע שקל בביטוח.
אם אני יודע שכראה לא יהייה לי כסף, שווה לי להשקיע גם מאות שקלים בביטוח.
בין לבין, צריך להיות איזון בין "זריקת" הכסף על ביטוח שאולי לא אממש ובין זה שאולי אצטרך לקנות טלוזיה חדשה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ron_f
·
מה ז"א מאמין או לא מאמין? יש הסכם אחריות ולפי זה אפשר להבין אם היא "מלאה" (הכוונה מכסה את אותם דברים כמו אחריות היצרן שמקבלים בשנה הראשונה) או לא. וזה מה שקובע.
עם זאת, לפי מה שראיתי כאן בזמן האחרון עם אנשים שיש להם KS8500 עם תקלה ומנסים לדחוף להם Q60 כמחליף, אני לא יודע עד כמה באמת "שווה" להוסיף אפילו את ה-200 ש"ח האלה.
·
מה ז"א מאמין או לא מאמין? יש הסכם אחריות ולפי זה אפשר להבין אם היא "מלאה" (הכוונה מכסה את אותם דברים כמו אחריות היצרן שמקבלים בשנה הראשונה) או לא. וזה מה שקובע.
עם זאת, לפי מה שראיתי כאן בזמן האחרון עם אנשים שיש להם KS8500 עם תקלה ומנסים לדחוף להם Q60 כמחליף, אני לא יודע עד כמה באמת "שווה" להוסיף אפילו את ה-200 ש"ח האלה.
- yair123456
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני קניתי q70r. 65:. הרחבת אחריות ל 4 שנים עם מתקן מסתובב עלו לי 1390 שח
·yair123456 כתב:אני קניתי q70r. 65:. הרחבת אחריות ל 4 שנים עם מתקן מסתובב עלו לי 1390 שח...
הרחבת האחריות היא 200 שקל: http://www.samline.co.il/%D7%90%D7%95%D ... 7%99%D7%AA
כל השאר שילמת על המתקן...
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11600
- נתן תודות: 1215 פעמים
- קיבל תודות: 2458 פעמים
גם אני שילמתי 200 ש"ח על הרחבת אחריות. (מסך 55 אינץ')