@Sahar11
אין לי ניסיון איתם, לכן מעדיף לא לדבר או להמליץ.
יכול להגיד שהדגם השני של שיומי כבר ישן וסתם יקר, ואת הטנדה אין סיכוי שהייתי קונה. מותג סיני אמיתי בלי שם שתפס באליאקספרס... לך תדע כמה קרינה הוא מוציא ובאיזה תקנים הוא עומד. (גם שיומי סיני אמיתי אך סיני איכותי

)
אין לך מה להתעסק עם הנתונים על הנייר, יעשה את העבודה שאתה צריך שהוא יעשה. וגם אם משום מה לא ותתבאס - עדיין שילמת עליו 110 שקל..... (לא תתבאס, אבל היפוטטית) - אם אתה קונה, תקנה מאליאקספרס עם "aliexpress standard shipping" גם אם עולה קצת יותר - היחיד שבאמת מגיע בתקופה זו ומגיע תוך בערך שבועיים.
אצלי בדירה אני עם תשתית של בזק, מקבל 70 על 5 (היה לי הוט 200 אבל התשתית שם *** והעפתי אותם), בבית של ההורים (פרטי גדול) יושבים על בזק ומקבלים 75 על 5, אומר ככה:
בבית של ההורים יש wrt1900acs (ראוטר שעלה בזמנו 1450 ש"ח.... 300 דולר בארה"ב) עם תוכנה מיוחדת וכו וכו, וQOS.
מחוברים אליו 20-30 מכשירים במקביל וכולם מבסוטים, אין אף פעם טעינות בסרטונים או איטיות בגלישה או תקיעות בזום או קפיצות פינג במשחקים (יציב אחושילינג)....
הבאתי את השיומי הביתה לניסוי, הגדרתי אותו עם QOS, אף אחד חוץ ממני לא הרגיש בהבדל.
תסיק מסקנות לבד.
(בדירה (קטנה) זה רק אני והחברה ככה שגם ראוטר של בזק היה מחזיק בצורה סבירה....... השיומי בונוס.)
*יש לציין שבזמנו שילמתי עליו 35$ ואני רואה שהמחיר קפץ ב15 דולר בנתיים ל45-50 עם משלוח.....