בירור ספק האינטרנט
לסלקוםיש תשתית עצמאית של סיבים אופטיים, ובמקומות שאין לה פריסה, היא עושה שימוש בבזק ורוכשת עבורך קו תשתית של במה שמכונה 'רפורמת השוק הסיטונאי'. בכל מקרה מן הסתם אתה משלם בחשבונית אחת לתשתית וספק.nba7 כתב:·זזאת אומרת שבעצם סלקום הוא ספקית האינטרנט שלי וגם את התשתית?.........
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אתה מקבל חשבוניות.nba7 כתב:·זזאת אומרת שבעצם סלקום הוא ספקית האינטרנט שלי וגם את התשתית?.........
כתוב שם בדיוק למי אתה משלם, כמה, ועל מה.
אם אתה משלם ולא מקבל חשבוניות זו בעיה אחרת.
·נוצר לי בלאגן וקצת חוסר ידע ולכן אני מבקש עזרה כדי להבין יותר טוב ולדעת מה קורה.Amir64 כתב:אתה מקבל חשבוניות.......
כתוב שם בדיוק למי אתה משלם, כמה, ועל מה.
אם אתה משלם ולא מקבל חשבוניות זו בעיה אחרת....
כיום אינטרנט אני נמצא אצל סלקום, הסלולר שלי הוא אצל הוט מובייל ומופיע לי בחשבונית שאני משלם 20 שקל בחודש עבור ספק הוט נט. בבדיקה שעשיתי ראיתי שהספק שרשום הוא נטוייזן, לכן השאלה שלי היא אם אכן סלקום מספקת לי את הספק גם (כי היא קנתה את נטוויזן) ואני אכן משלם סתם להוט. או שבעצם אני באמת משתמש בספק של הוט??
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כמו שאמרו לך, סלקום קנו את נטויזיון.nba7 כתב:·נוצר לי בלאגן וקצת חוסר ידע ולכן אני מבקש עזרה כדי להבין יותר טוב ולדעת מה קורה.......
כיום אינטרנט אני נמצא אצל סלקום, הסלולר שלי הוא אצל הוט מובייל ומופיע לי בחשבונית שאני משלם 20 שקל בחודש עבור ספק הוט נט. בבדיקה שעשיתי ראיתי שהספק שרשום הוא נטוייזן, לכן השאלה שלי היא אם אכן סלקום מספקת לי את הספק גם (כי היא קנתה את נטוויזן) ואני אכן משלם סתם להוט. או שבעצם אני באמת משתמש בספק של הוט??...
בפירוט חשבונית של סלקום, צריך להיות אזכור חיוב על ספק אינטרנט, בנוסף לתשתית.
אם אתה רואה בבדיקה, כמו שהציעו לך, שאתה מחובר לנטויזיון, זה חייב להיות נכון.
עכשיו הכנסת גורם נוסף, הסלולר.
יכול להיות שביצעת עיסקה לשירות טלפון של הוט מובייל, והצטרפת לשירות ספק של הוט נט בחבילה.
אם כן, אז בהחלט ייתכן שאתה משלם להוט נט, דרך חשבון הוט מובייל, בלי להשתמש כלל בשירותי הוט נט.