שאלות לקראת רכישת lgC9?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

לאחר התלבטות, אני נוטה לרכוש את הC9.

אשמח אם תעזרו לי ב3 נקודות:

1. תזמון - הבנתי שאמור להגיע לארץ בקרוב דגם הCX. מתי בדיוק? זה יוזיל מיידית את הC9? שווה לחכות?

2. תנאי תאורה בסלון - מצד שמאל של הטלווזיה בסלון יש חלונות זכוכית של המרפסת שבדרך כלל מוארים.
איך הOLED מסתדר עם תנאים כאלה? זו החלטה נכונה בכלל לקנות OLED?

3. צריבה - עד עכשיו לא הצלחתי להבין את רמת הסיכון. אנחנו רואים די הרבה ערוצי 12 13 וכו'. מה רמת הסיכון?

תודה :-)

Barakberkovich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

תתחדש

1. לגבי התזמון, תמיד יורדים מחירים שמגיע דגם חדש. המחירים היום יחסית סבירים. אני הייתי קונה עכשיו.

2. הoled יחסית מסתדר מצויין, גם לי יש חלון עםם המון אור מימין למסך. אם זה לא מולו, לדעתי, זה פחות מורגש.

3. צריבות זו באמת סכנה, אם זה קורה פשוט תפעיל אחריות, ח.י באמת אחלה בנושא. סה"כ בשימוש סביר, אלא אם זה באג מהיצרן לא אמור להיות צריבות. (ולי הייתה צריבה ואני מחכה c9 החדשה שלי שתגיע ביום ראשון)

ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה!

לגבי הצריבות, מעולה שאפשר להפעיל אחריות ויש שירות טוב.
הבעיה היא שכשאתה מסתכל על הטווח הארוך, בכל זאת מסך איכותי שאתה רוצה להחזיק שנים, אז כשהאחריות תפוג אתה חשוף לזה.

תודה רבה!

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #4 

ehh כתב:שלום לכולם

לאחר התלבטות, אני נוטה לרכוש את הC9.

אשמח אם תעזרו לי ב3 נקודות:

1. תזמון - הבנתי שאמור להגיע לארץ בקרוב דגם הCX. מתי בדיוק? זה יוזיל מיידית את הC9? שווה לחכות?

2. תנאי תאורה בסלון - מצד שמאל של הטלווזיה בסלון יש חלונות זכוכית של המרפסת שבדרך כלל מוארים.
איך הOLED מסתדר עם תנאים כאלה? זו החלטה נכונה בכלל לקנות OLED?

3. צריבה - עד עכשיו לא הצלחתי להבין את רמת הסיכון. אנחנו רואים די הרבה ערוצי 12 13 וכו'. מה רמת הסיכון?

תודה :-)
...
1. סדרת X כבר בארץ שוכבת ומחכה לסיום המלאי של 9. אני לא בקיא בפרטים אבל לא שמתי ל שלX יש משהו חשוב להציע מעל ה9. יתקנו אותי מבינים יותר :)
2. אין שום בעיה - שים expert dark\bright room והOLED תהיה מוארת מספיק
3. שאלה טובה. כל אחד והסיפור שלו. הסברה היא שבשימוש רגיל אין סכנה. ואם יש בדרך כלל ח.י יבואו לעזרה
·

pacoo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

יש לי C9 בגודל 65 אינצ
טלויזיה מדהימה לכל הדעות

חסרון קטן; אם יש אור מאחורי הצופה הוא משתקף במסך שמעט מבריק והמבריק הזה מה שעושה את התמונה וואוו… !!!

acker16
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #6 

@ehh
·
קודם תשאל את עצמך למה אתה בחרת ב C9 ולא ב B9, בדקת מה ההבדלים ביניהם וראית שזה מצדיק את ההפרש הכספי?
יש לי C9 והיא אחלה טלוויזיה אבל כל הביקורות מראות שהB9 זהה לה (גם אם המעבד לכאורה חלש יותר).

בנקודת הזמן הזו לא הייתי קונה כי הBX וה CX כבר ממש כאן. בניגוד לסמסונג שם יש יתרונות וחסרונות לקניית דגם מקביל מסדרה חדשה בLG אין את הבעיות האלו. תמיד יש יתרון לסדרה חדשה.

תקרא על ההבדלים מול הסדרה החדשה ותחליט האם ההנחה שייתנו על הסדרה הקודמת מצדיקה לקנות אותה

ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

@acker16
·

הסיבה לc9 לעומת b9 היא בעיקר מביקורות שקראתי כאן בפורום, ובכלל בשיטוט באינטרנט.
הבנתי שמעבר למעבד, יש שיפור בdefault calibration בc9.

לעומת זאת, לא ראיתי הרבה שיפורים בcx לעומת הc9.

השאלה למה לדעתך ההבדל בין cx לc9 הוא משמעותי, ובין b9 ,ל c9 אינו משמעותי?

acker16
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #8 

@ehh
·
אני קראתי רשימה של הבדלים מינורים יותר או פחות שהרשימו אותי יותר מההבדלים בין ה B לC. מה גם שבBX אם אני לא טועה יש את כל היתרונות של הC9 אבל תבדוק אותי.

עבורי מספיק שהם משפרים תמיכה במכשירי אפל, מוסיפים עוד פורמטי HDR ומטפלים בבעיית ההבחנה בפרטים בסצינות חשוכות כדי שאני אחכה לסדרה החדשה. חכה עוד כמה רגעים וכבר יהיו השוואות רשמיות. ללא הקורונה כבר היו מזמן.

feel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #9 

מה צפוי להיות מחיר ל-65CX ?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”