תיק התקשורת לכחול לבן - טעות!
-
Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם ראיתם תיק התקשורת עובר לכחול לבן.
זה לא קשור לפוליטיקה פשוט להביא את התיק הזה בעיצומו של מיזם הסיבים החשוב למדינה לאדם חסר ניסיון ושלא ברור מה העמדות שלו לגבי תחרות זו טעות.
מצד שני, מקווה שהמדיניות תהיה מוכתבת על ידי נתניהו כי עד עכשיו הליכוד עשו עבודה די טובה בכל מה שקשור לתקשורת נתונים ואינטרנט. נתניהו לדעתי יודע להזיז את הדברים האלה עם הניסיון שלו והחוכמה בכלכלה.
זה לא קשור לפוליטיקה פשוט להביא את התיק הזה בעיצומו של מיזם הסיבים החשוב למדינה לאדם חסר ניסיון ושלא ברור מה העמדות שלו לגבי תחרות זו טעות.
מצד שני, מקווה שהמדיניות תהיה מוכתבת על ידי נתניהו כי עד עכשיו הליכוד עשו עבודה די טובה בכל מה שקשור לתקשורת נתונים ואינטרנט. נתניהו לדעתי יודע להזיז את הדברים האלה עם הניסיון שלו והחוכמה בכלכלה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נו באמת
כבר עדיף להתמקד ב ipv6
או לפתוח רמקולים
כבר עדיף להתמקד ב ipv6
או לפתוח רמקולים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני מניח שהסיבה שכחול-לבן התעקשו על התיק הזה היא כי האובססיה של נתניהו עם התקשורת זה מה שהביא אותו לבצע (לכאורה) את העבירות בגינן הוא מואשם - זה מבחינת "לא לתת לעבריין לחזור לזירת הפשע". אני מניח שגם נתניהו עצמו יעדיף להתרחק מהמשרד הזה כרגע כדי לא לסבך את עצמו עוד יותר.Dor1992 כתב:אם ראיתם תיק התקשורת עובר לכחול לבן.
מצד שני, מקווה שהמדיניות תהיה מוכתבת על ידי נתניהו כי עד עכשיו הליכוד עשו עבודה די טובה בכל מה שקשור לתקשורת נתונים ואינטרנט. נתניהו לדעתי יודע להזיז את הדברים האלה עם הניסיון שלו והחוכמה בכלכלה....
לרוע המזל בעשור האחרון כל ההתעניינות של המפלגות במשרד התקשורת היתה סביב השליטה היחסית שיש לו בעיתונות. אם היו מפצלים אותו לשני משרדים שאחד עוסק בעיתונות ואחד בטכנולוגיה, אני מניח שההתעניינות בשני מצד המפלגות הגדולות היתה כמו במשרד לפיתוח אזורי.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה היה לפני שיא האובססיה של ביבי.Dor1992 כתב:@NegativeIQ
·
כחלון עשה 10 מנדטים דרך המשרד הזה....
כרגע נראה שכל הפוקוס הוא למנוע נזק נוסף.
·מזל שכתבת פוסט שלא קשור לפוליטיקה.Dor1992 כתב:אם ראיתם תיק התקשורת עובר לכחול לבן.
זה לא קשור לפוליטיקה
י עד עכשיו הליכוד עשו עבודה די טובה בכל מה שקשור לתקשורת נתונים ואינטרנט. נתניהו לדעתי יודע להזיז את הדברים האלה עם הניסיון שלו והחוכמה בכלכלה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בלי קשר לפוליטיקה, אני לא חושב שהמדינה במצב טוב מבחינת תשתיות תקשורת. הקורונה לצערי הדגימה את זה מצויין וכמות האנשים שעולים עם אינטרנט חולה או בעייתי וכמויות הבעיות בכמעט כל שיחת וידאו היא מטורפת. אחוז החדירה של הסיבים נמוך מאוד ובאופן כללי רוחב הפס והיציבות של הרשת בישראל נמוכה דרמטית מכפי שהיא צריכה היתה להיות.