האם הראוטר ASUS ac1900p תומך בטכנולוגיית סיב אופטי?
אני מחובר לפרנטר פייבר רוחב פס 1 ג'יגה.
יש לי ראוטר נהדר של ASUS מסוג ac1900p שתומך ב1 ג'יגה. יש גם כבלים מתאימים של cat6.
בפועל אני מקבל רוחב פס של כ200 מגה.
לטענת פרטנר אלומת האור בהספק תקין ואין בעיה מהצד שלהם. הם סבורים שהראוטר שלי כנראה שלא תומך אך הם כמובן לא יספקו לי תמיכה לראוטר שלא רכשתי מהם.
השאלה- האם הראוטר שלי תומך בטכנולוגיית סיב אופטי?
אם כן, האם עלי לבצע הגדרה מיוחדת כדי להנות מרוחב הפס המלא?
תודה
יש לי ראוטר נהדר של ASUS מסוג ac1900p שתומך ב1 ג'יגה. יש גם כבלים מתאימים של cat6.
בפועל אני מקבל רוחב פס של כ200 מגה.
לטענת פרטנר אלומת האור בהספק תקין ואין בעיה מהצד שלהם. הם סבורים שהראוטר שלי כנראה שלא תומך אך הם כמובן לא יספקו לי תמיכה לראוטר שלא רכשתי מהם.
השאלה- האם הראוטר שלי תומך בטכנולוגיית סיב אופטי?
אם כן, האם עלי לבצע הגדרה מיוחדת כדי להנות מרוחב הפס המלא?
תודה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הבדיקות שעשית הן בחיבור קווי?
אתה מחובר לפרטנר עם חייגן ppope או בחיבור dhcp?
אתה מחובר לפרטנר עם חייגן ppope או בחיבור dhcp?
@OMRIJ
·
לאחר ביקור של טכנאי התברר שהראוטר תקין [הטכנאי תחבר עם המחשב הנייד שלו בקווי וקיבל מעל 900 מגה] והבעיה בכרטיס הרשת [כנראה] במחשב הנייד שלי. במחשב שלי עם חיבור קווי, התקבלה תוצאה של בין 150 ל- 600 כשזה משתנה מבדיקה לבדיקה.
מחשב DELL vostro 15 5000 series, gigabit ethernet.
להבנתי המחשב כן תומך ברוחב פס של 1 ג'יגה.
המחשב בן 3 שנים סה"כ.
מה לדעתך כדאי לעשות?
·
לאחר ביקור של טכנאי התברר שהראוטר תקין [הטכנאי תחבר עם המחשב הנייד שלו בקווי וקיבל מעל 900 מגה] והבעיה בכרטיס הרשת [כנראה] במחשב הנייד שלי. במחשב שלי עם חיבור קווי, התקבלה תוצאה של בין 150 ל- 600 כשזה משתנה מבדיקה לבדיקה.
המחשב בן 3 שנים סה"כ.
מה לדעתך כדאי לעשות?
@Borderline1
·
יש לי IP קבוע.
המחשב בן 3 שנים סה"כ.
מה לדעתך כדאי לעשות?
·
יש לי IP קבוע.
המחשב בן 3 שנים סה"כ.
מה לדעתך כדאי לעשות?