LG C9 המתקינים פה - האם שווה לעשות הרחבת אחריות?
@PhobiA
עלות ההרחבה תלויה בסוג הטלויזיה. לי יש LG C9 65 והרחבת אחריות עלתה לי 1,800 ש"ח. אני מניח שיש לך טלויזיה יותר גדולה?
היו מי שאמרו שאחרי מיקוח הם קיבלו פחות. או, אם אתה לא צריך את הזרוע התקנה שהם מציעים, אז תוריד את זה ואז גם כן הרחבת האחריות תעלה פחות.
לגבי חידוש אחרי 3 שנים: לא יודע. אני ידעתי שהאחריות חשובה לי אז הרחבתי מייד (וכאמור, קיבלתי מתקן תלייה שהייתי צריך בכל מקרה).
עלות ההרחבה תלויה בסוג הטלויזיה. לי יש LG C9 65 והרחבת אחריות עלתה לי 1,800 ש"ח. אני מניח שיש לך טלויזיה יותר גדולה?
היו מי שאמרו שאחרי מיקוח הם קיבלו פחות. או, אם אתה לא צריך את הזרוע התקנה שהם מציעים, אז תוריד את זה ואז גם כן הרחבת האחריות תעלה פחות.
לגבי חידוש אחרי 3 שנים: לא יודע. אני ידעתי שהאחריות חשובה לי אז הרחבתי מייד (וכאמור, קיבלתי מתקן תלייה שהייתי צריך בכל מקרה).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
כבר כתבתי שבעיני זה פשוט לא רציני ומכובד שח.י מאפשאת למתקינים שלה למכור חבילות הרחבת אחריות.
חברה מכובדת היתה קובעת מחירון, שקוף וידוע מראש ומפרסמת אותו עוד במעמד הרכישה. ברגע שמתקין מתעסק עם כסף זה מריח רע ונראה רע.
אני בסופו של דבר הרחבתי אבל אחרי מו״מ ארוך במעמד ההתקנה שהוריד 700 שקל מהמחיר המבוקש !
חברה מכובדת היתה קובעת מחירון, שקוף וידוע מראש ומפרסמת אותו עוד במעמד הרכישה. ברגע שמתקין מתעסק עם כסף זה מריח רע ונראה רע.
אני בסופו של דבר הרחבתי אבל אחרי מו״מ ארוך במעמד ההתקנה שהוריד 700 שקל מהמחיר המבוקש !
·Shasoosh כתב:@ChinggisKhan
·מסכים. אין אפשרות להתקשר לשירות לאחר מועד ההתקנה ולהוסיף אחריות?...
אני חושב שאין בעיה גם אחרי חודשיים ... אבל הכי פשוט תתקשר ותגיד שאתה מעוניין לעשות הרחבת אחריות ..
לא נראה לי שהם יסרבו לקחת כסף ..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שזכור לי, כשקניתי את ה-B7 נאמר לי שניתן להרחיב אחריות במחיר הרגיל כל עוד לא עברו 3 שנים.
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@hunter22
·
אתמול הציעו לי, 28x36
·
אתמול הציעו לי, 28x36
האם אחוז התקלות גבוה בoled?
יש לי טלוויזית lcd hd שעלתה 2000 שח שאצלנו כבר 4 שנים בערך, של lg, שנת ייצור 2014.
היא ללא שום תקלה.
אם היבואן דוחף בכל הכוח למכור הרחבת אחריות במעמד הרכישה, כנראה שאחוז התקלות נמוך וזה משתלם לו, לא?
יש לי טלוויזית lcd hd שעלתה 2000 שח שאצלנו כבר 4 שנים בערך, של lg, שנת ייצור 2014.
היא ללא שום תקלה.
אם היבואן דוחף בכל הכוח למכור הרחבת אחריות במעמד הרכישה, כנראה שאחוז התקלות נמוך וזה משתלם לו, לא?