C9 -חוות דעת לאחר כמה ימים עם הטלוויזיה.
שלום לכולם,
ביום שני קיבלתי את הC9 לאחר שדרוג מהB7 (היתה לי צריבה קטנה). הטלוויזיה היא 55' ולאחר שימוש של כמה ימים (אינטנסיביים, כי כאילו, מה יש לעשות בימים אלו ??) אני יכול לדווח,מבחינתי, את הנקודות הבאות :
1. עיצוב - פאקקק.. ה B7 נראית כמו רכב סיני זול לעומת המרצדס הזאת. פשוט מדהים.
2. תמונה - אני חשבתי שיהיה שיפור ואני לא אשים לב יותר מדיי, כי וואלה, מה כבר יכולים לשדרג ? נכון ? ובכן..לא :} מכיוון שהמסך הזה הוא גם מסך המחשב שלי וגם מסך הטלוויזיה שלי, אז אני יכול להגיד שהקיול של הטלוויזיה פשוט אדיר. ב exp מואר או חשוך, כהשהכניסה מוגדרת כ PC, התמונה נראית הכי מקוילת שראיתי בחיים. פשוט כמו שצריך !
3. HDR - צפיתי אתמול בסרט HDR דרך ההרד דיסק החיצוני - תענוג, פשוט תענוג. ניתן לבחור בין טלסינמה או הקולנוע (ששיניתי קצת) ואז אפשר לבחור בין אפשרות שהסרט מוקרן בקולנוע או קצת לשחק עם ההגדרות שיראה יותר חד. בכל מקרה, התנועה היא מעולה, והבחירה בין איזו אפשרות לצפות היא לפי הטעם שלכם. אה.. ולא הבחנתי באף "לכלוך" מיותר.
4. GAMING - ובכן, פה אני לא מנצל הטלוויזיה כמו שצריך כי אין לי את הכרטיס מסך המתאים ל G-SYNC, אבל עדיין, לשחק ב 4K HDR פשוט כיף. אני לא יודע אם שמתי לב לכזה הבדל, אבל עדיין, חוויה.
5. נטפליקס - הDV נראה עוד יותר טוב ! ראיתי בינתיים רק "טייגר קינג" וזה כיף :} גם שם אפשר לבחור באיזו אפשרות שרוצים במצבי התמונה.
6. סאונד - לא משתמש ב eArc בינתיים, אז הכל כרגיל (5.1).
אגב, לא שיחקתי יותר מדי עם ההגדרות, אולי קצת עם הבהירות.
לסיכום - האם שווה לרכוש ? בטח ! האם שווה לשדרג מ B7 ? תלוי במחיר.
ובלי שום קשר, ח.י. שיחקו אותה בקטע הזה.
ביום שני קיבלתי את הC9 לאחר שדרוג מהB7 (היתה לי צריבה קטנה). הטלוויזיה היא 55' ולאחר שימוש של כמה ימים (אינטנסיביים, כי כאילו, מה יש לעשות בימים אלו ??) אני יכול לדווח,מבחינתי, את הנקודות הבאות :
1. עיצוב - פאקקק.. ה B7 נראית כמו רכב סיני זול לעומת המרצדס הזאת. פשוט מדהים.
2. תמונה - אני חשבתי שיהיה שיפור ואני לא אשים לב יותר מדיי, כי וואלה, מה כבר יכולים לשדרג ? נכון ? ובכן..לא :} מכיוון שהמסך הזה הוא גם מסך המחשב שלי וגם מסך הטלוויזיה שלי, אז אני יכול להגיד שהקיול של הטלוויזיה פשוט אדיר. ב exp מואר או חשוך, כהשהכניסה מוגדרת כ PC, התמונה נראית הכי מקוילת שראיתי בחיים. פשוט כמו שצריך !
3. HDR - צפיתי אתמול בסרט HDR דרך ההרד דיסק החיצוני - תענוג, פשוט תענוג. ניתן לבחור בין טלסינמה או הקולנוע (ששיניתי קצת) ואז אפשר לבחור בין אפשרות שהסרט מוקרן בקולנוע או קצת לשחק עם ההגדרות שיראה יותר חד. בכל מקרה, התנועה היא מעולה, והבחירה בין איזו אפשרות לצפות היא לפי הטעם שלכם. אה.. ולא הבחנתי באף "לכלוך" מיותר.
4. GAMING - ובכן, פה אני לא מנצל הטלוויזיה כמו שצריך כי אין לי את הכרטיס מסך המתאים ל G-SYNC, אבל עדיין, לשחק ב 4K HDR פשוט כיף. אני לא יודע אם שמתי לב לכזה הבדל, אבל עדיין, חוויה.
5. נטפליקס - הDV נראה עוד יותר טוב ! ראיתי בינתיים רק "טייגר קינג" וזה כיף :} גם שם אפשר לבחור באיזו אפשרות שרוצים במצבי התמונה.
6. סאונד - לא משתמש ב eArc בינתיים, אז הכל כרגיל (5.1).
אגב, לא שיחקתי יותר מדי עם ההגדרות, אולי קצת עם הבהירות.
לסיכום - האם שווה לרכוש ? בטח ! האם שווה לשדרג מ B7 ? תלוי במחיר.
ובלי שום קשר, ח.י. שיחקו אותה בקטע הזה.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
דרך מי שידרגת? אני גם מחפש לקנות c9 אם המחיר טוב או ללכת על b9
בדקת גם את ה b9 האם יש הבדל בינו ל b7?
בדקת גם את ה b9 האם יש הבדל בינו ל b7?
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כמה עלה לך השדרוג?
@pessik
·
תודה :}
"אתה צופה גם בערוצים לוגו?" ? אין לי מושג..מה זה ערוצים לוגו ?
שידרגתי דרך נציגה של ח.י. שהציעה לי לשדרג ב1000 שקלים עם 3 שנות אחריות ו1300 שקלים עם הרחבת אחריות לשש, לקחתי את ההצעה עם הרחבת האחריות.
אין לי מושג איך B9 האמת היא. נראה לי ששווה ללכת כבר על C9 עם המעבד הטוב מביניהם.
·
שידרגתי דרך נציגה של ח.י. שהציעה לי לשדרג ב1000 שקלים עם 3 שנות אחריות ו1300 שקלים עם הרחבת אחריות לשש, לקחתי את ההצעה עם הרחבת האחריות.
אין לי מושג איך B9 האמת היא. נראה לי ששווה ללכת כבר על C9 עם המעבד הטוב מביניהם.
·shay_p כתב:@pessik
·
....
אני חושב שהכוונה היא צפייה בערוצים שמוצג בהם לוגו באופן קבוע
כי אז יש סכנה של צריבה, כמובן שהצריבה תופיעה אחרי כמה זמן
יותר מכמה ימים (אם היא תופיעה..)
·pessik כתב:·......
אני חושב שהכוונה היא צפייה בערוצים שמוצג בהם לוגו באופן קבוע
כי אז יש סכנה של צריבה, כמובן שהצריבה תופיעה אחרי כמה זמן
יותר מכמה ימים (אם היא תופיעה..)...
אחרי כמה ימים אי אפשר לדעת
וגם, אני לא נוהג לצפות שעות באותו ערוץ וגם לא היו לי בעיות צריבה כאלו ב B7, אז אני משאר שלא יהיו בC9.
·שידרוג האחריות ל 6 שנים ב 1300 שח שווה מאד לאור הפרסומים כאן על החלפת מסכים בגלל צריבות ונותן שקט ותחושה של אמון בחברת ח.י.shay_p כתב:
...
תתחדש ותהנה
ליאור