עזרה בבחירת טלוויזיה.
שלום אני רציתי לדעת איזה טלוויזיה היא הטובה ביותר .
גודל המסך הרצוי הוא 55-65 והאופציות הם סמסונג QE65Q60R, וגם QE65Q70R , 4k QE65Q6FN.וגם lg OLED55B9PVA , וסוני KD65XF9005BAEP ,הבעיה שלי היא שאני לא מוצא על הטלוויזיות האלו סיקורים וחוות דעת ורציתי לשאול אותכם איזה טלוויזיה מומלצת לסלון שאני יודע שאשחק בה בפלייסטישן קצת ובעיקר אצפה בה בטלוויזיה.
התקציב הוא עד 6000 שקל
גודל המסך הרצוי הוא 55-65 והאופציות הם סמסונג QE65Q60R, וגם QE65Q70R , 4k QE65Q6FN.וגם lg OLED55B9PVA , וסוני KD65XF9005BAEP ,הבעיה שלי היא שאני לא מוצא על הטלוויזיות האלו סיקורים וחוות דעת ורציתי לשאול אותכם איזה טלוויזיה מומלצת לסלון שאני יודע שאשחק בה בפלייסטישן קצת ובעיקר אצפה בה בטלוויזיה.
התקציב הוא עד 6000 שקל
@החיה
·
מוזר שאתה לא מוצה ביקורות, כי כל המסכים הנ''ל מאוד פופולריים ויש על על אחד מהם המון ביקורות.
תבדוק באתר rtings.
לדעתי, מרחק שלך, עדיף לך גודל "65.
אני אישית ממליץ על הסוני, כי אני חושב שהוא נותן value-for-money הכי טוב כרגע.
·
מוזר שאתה לא מוצה ביקורות, כי כל המסכים הנ''ל מאוד פופולריים ויש על על אחד מהם המון ביקורות.
תבדוק באתר rtings.
לדעתי, מרחק שלך, עדיף לך גודל "65.
אני אישית ממליץ על הסוני, כי אני חושב שהוא נותן value-for-money הכי טוב כרגע.
·החיה כתב:טוב תודה אך מישהו יודע אם הממשק של האנדרואיד הוא טוב כי לפי מה שקראתי הוא נורא איטי ולא נוח זה נכון ?...
לא, זה לא נכון.
הוא יכול להפוך לאיטי, אם תתקין עליו הרבה אפליקציות (בדומה לטלפון שלך).
אבל בצורתו הנקיה הוא מהיר כמו כל ממשק אחר.
@החיה
·
יש להם תוכן 4K ב-vod, אבל אני לא יודע אם זה תקף באפליקציה (כלומר, לא בטוח שהאפליקציה עצמה תומכת ב-4K, היות וזה צורך יותר רוחב פס).
אבל בכל מקרה לא יודע אם זה רלוונטי לך. אצלי במרחק 2.5 מטר, אני כמעט ולא רואה הבדל בין HD ל-4K במסך ״65 אינצ׳.
ואצלך המרחק גדול אף יותר, אז יהיה לך קשה יותר להבדיל.
לרוב אני אפילו מעדיף לצפות בתכני HD על פני 4K, כי זה כמעט אותה איכות (במרחק שלי) והרבה פחות רוחב פס.
·
יש להם תוכן 4K ב-vod, אבל אני לא יודע אם זה תקף באפליקציה (כלומר, לא בטוח שהאפליקציה עצמה תומכת ב-4K, היות וזה צורך יותר רוחב פס).
אבל בכל מקרה לא יודע אם זה רלוונטי לך. אצלי במרחק 2.5 מטר, אני כמעט ולא רואה הבדל בין HD ל-4K במסך ״65 אינצ׳.
ואצלך המרחק גדול אף יותר, אז יהיה לך קשה יותר להבדיל.
לרוב אני אפילו מעדיף לצפות בתכני HD על פני 4K, כי זה כמעט אותה איכות (במרחק שלי) והרבה פחות רוחב פס.
לדעתי חייב לראות כל דגם בחנות,החיה כתב:שלום אני רציתי לדעת איזה טלוויזיה היא הטובה ביותר .
התקציב הוא עד 6000 שקל...
2 המלצות :
לדאוג לכך שאתה לא משחרר אף אחד במועד ההספקה עד שאתה פותח טלויזיה , בודק אותה ורואה שהכל תקין
לשמור את האריזה המקורית
שירות אכן הכי טוב אצל lg
·החיה כתב:מישהו יודע אם אני לוקח טלוויזית לג' אני מקבל שלושה חודשי נטפליקס מתנה כי אני יודע שהיה פעם מבצע כזה...
https://www.hometheater.co.il/article08036.html