עוד אחת על המחדל שנקרא דואר ישראל
-
dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
2 פריטים אשר נשלחו מחו"ל עם מספרי מעקב.
המעקב באתרים הזרים מראה שהם הגיעו לארץ, אחד ב-23/3 ואחד ב-4/4 וכבר נעשו נסיונות מסירה ללא הצלחה.
המעקב באתר דואר ישראל מראה שהם הועברו ליחידת הדואר להפצה, אחד ב-24/3 ואחד ב-6/4.
המסקנה היא שהם כנראה בנקודת החלוקה, כבר מזמן.
יחידת החלוקה הרלוונטית היא מכולת שכונתית, ושם הבחור מסרב לחפש לפי מספרי מעקב מקוריים מחו"ל, ורוצה רק מספר מדף (כולם יודעים מה זה אני מניח).
הודעות על הפריטים האלה לא התקבלו אצלי מעולם, לא מודפס ולא ב-SMS (הדואר השתמש ב-2 השיטות בעבר, לעיתים ככה לעיתים ככה). בהודעות האלה אמור להיות רשום מספר המדף.
נכון שאנחנו בעת משבר, וגם היה חג, אבל הדואר אמור לעבוד. אמור.
שאלתי בסניף הדואר הסמוך (ששימש נקודת חלוקה לפני שהעבירו את זה), הבחורה שם לא יודעת להגיד מספר מדף.
אז המצב הוא שהפריטים תקועים בנקודת החלוקה, אין מספרי מדף, אין הודעות ואין עם מי לדבר. החשש שהם יוחזרו לשולחים כי הנמען לא בא לקבל... אולי זה כבר קרה, בעיקר לגבי הפריט הראשון.
יש מושג למישהו איך יוצאים מזה?
המעקב באתרים הזרים מראה שהם הגיעו לארץ, אחד ב-23/3 ואחד ב-4/4 וכבר נעשו נסיונות מסירה ללא הצלחה.
המעקב באתר דואר ישראל מראה שהם הועברו ליחידת הדואר להפצה, אחד ב-24/3 ואחד ב-6/4.
המסקנה היא שהם כנראה בנקודת החלוקה, כבר מזמן.
יחידת החלוקה הרלוונטית היא מכולת שכונתית, ושם הבחור מסרב לחפש לפי מספרי מעקב מקוריים מחו"ל, ורוצה רק מספר מדף (כולם יודעים מה זה אני מניח).
הודעות על הפריטים האלה לא התקבלו אצלי מעולם, לא מודפס ולא ב-SMS (הדואר השתמש ב-2 השיטות בעבר, לעיתים ככה לעיתים ככה). בהודעות האלה אמור להיות רשום מספר המדף.
נכון שאנחנו בעת משבר, וגם היה חג, אבל הדואר אמור לעבוד. אמור.
שאלתי בסניף הדואר הסמוך (ששימש נקודת חלוקה לפני שהעבירו את זה), הבחורה שם לא יודעת להגיד מספר מדף.
אז המצב הוא שהפריטים תקועים בנקודת החלוקה, אין מספרי מדף, אין הודעות ואין עם מי לדבר. החשש שהם יוחזרו לשולחים כי הנמען לא בא לקבל... אולי זה כבר קרה, בעיקר לגבי הפריט הראשון.
יש מושג למישהו איך יוצאים מזה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ניסית לדבר עם השירות לקוחות של הדואר ?
יש להם גם צ'ט , או היה לפחות בעולם שלפני המגיפה...
יש להם גם צ'ט , או היה לפחות בעולם שלפני המגיפה...
חתימה חתימתית !
כנ"ל אצלי.
היום אני מגלה שקיבלתי משלוח... והוא מחכה לי בסניף הדואר כבר שבועיים.
לפי מה שכתוב באתר הדואר שלחו לי 2 SMS. אתמול הודעה שניה...
לא קיבלתי SMS ולא קיבלתי פתק בתיבת הדואר.
במקרה נכנסתי היום ל 17TRACK לבדוק.
תבדקו איפה המשלוחים שלכם. אל תחכו ל SMS מהדואר.
היום אני מגלה שקיבלתי משלוח... והוא מחכה לי בסניף הדואר כבר שבועיים.
לפי מה שכתוב באתר הדואר שלחו לי 2 SMS. אתמול הודעה שניה...
לא קיבלתי SMS ולא קיבלתי פתק בתיבת הדואר.
במקרה נכנסתי היום ל 17TRACK לבדוק.
תבדקו איפה המשלוחים שלכם. אל תחכו ל SMS מהדואר.