שלום,
הספק שלי הוא HOTNET ותשתית של HOT. משתמש בראוטר - HOT fiber 4k.
אני מנסה לפתוח פורט אך ללא הצלחה. ביצעתי port forwarding בהגדרות הראוטר וכשאני בודק דרך האתר
yougetsignal הוא מראה לי שהפורט סגור. יתרה מזאת, כאשר אני לוחץ באתר על scan all common ports הוא מראה שכל הפורטים סגורים.
מה אני עושה לא נכון ? האם באמת כל הפורטים סגורים?
ואיך אני יכול לפתוח את הפורט הספציפי שעשיתי לו port forwarding ועדיין הוא סגור ?
תודה על העזרה.
בעיות בפתיחת פורט - הוטנט
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@nadabometal
·
בדקת שאתה לא מאחורי NAT של הספק? תחפש בממשק של הראוטר את הכתובת WAN שהוא קיבל מהספק ותשווה אותה מול הכתובת שאתה מקבל בחיפוש "my ip" בגוגל. אם הם שונות אתה מאחורי NAT של הספק (ואין לך שום אפשרות לפתוח פורטים). אם הן זהות אז או שלא הפנת את הפורט בראוטר בצורה נכונה או שהתוכנה שמאזינה על הפורט לא רצה (או לא מאזינה על הפורט הנכון) או שיש משהו במחשב שחוסם את התקשרות (firewall או תוכנת אבטחה כלשהי).
אם אתה מאחורי NAT של הספק, הם אמורים להוציא אותך אם אתה מתקשר לתמיכה הטכנית ומבקש (ללא עלות). אם הם עושים בעיות, תקרא פה על מעקף שאפשר לעשות מול הוטנט (למיטב הבנתי היום כבר לא נדרש ואפשר פשוט לבקש לצאת מה-NAT).
·
בדקת שאתה לא מאחורי NAT של הספק? תחפש בממשק של הראוטר את הכתובת WAN שהוא קיבל מהספק ותשווה אותה מול הכתובת שאתה מקבל בחיפוש "my ip" בגוגל. אם הם שונות אתה מאחורי NAT של הספק (ואין לך שום אפשרות לפתוח פורטים). אם הן זהות אז או שלא הפנת את הפורט בראוטר בצורה נכונה או שהתוכנה שמאזינה על הפורט לא רצה (או לא מאזינה על הפורט הנכון) או שיש משהו במחשב שחוסם את התקשרות (firewall או תוכנת אבטחה כלשהי).
אם אתה מאחורי NAT של הספק, הם אמורים להוציא אותך אם אתה מתקשר לתמיכה הטכנית ומבקש (ללא עלות). אם הם עושים בעיות, תקרא פה על מעקף שאפשר לעשות מול הוטנט (למיטב הבנתי היום כבר לא נדרש ואפשר פשוט לבקש לצאת מה-NAT).
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על התגובות.
@eran405
לאחר בדיקה, אכן ה-IPים שונים (ה-IP שמוצג לי דרך חיפוש "my ip" בגוגל לעומת ה-IP שבראוטר שלי (תחת הגדרות WAN netfork configuration))
אני אתקשר להוטנט להוציא אותי מה-NAT.
אעדכן ותודה.
@eran405
לאחר בדיקה, אכן ה-IPים שונים (ה-IP שמוצג לי דרך חיפוש "my ip" בגוגל לעומת ה-IP שבראוטר שלי (תחת הגדרות WAN netfork configuration))
אני אתקשר להוטנט להוציא אותי מה-NAT.
אעדכן ותודה.