קיבלתי את ה-Q90R (גודל 75), מה הלאה?
-
shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אהלן חברה,
השבוע התקינו לי את הטלוויזיה החדשה. הייתה לי פילפס 40 אינטש עם מערכת אנדרואיד שסיפקה אותי אך לאחר שעברנו לדירה חדשה עם מרחק צפיה גדול יותר רציתי לשדרג ל-75. אני לא אוהב להתפשר ולכן הלכתי על ה-Q90R.
אני מרגיש מעט אכזבה, אולי בגלל המחיר הגבוה והתמורה שציפיתי לקבל ושאני לא רואה ממנה. אני צופה כרגע בעידן + ויש לי נטפליקס. בעידן + מן הסתם לא רואים הכי טוב והאופציה היחידה שנותרה מבלי להכנס להוצאות נוספות היא צפיה בנטפליקס.
קודם כל, האם יש דרך לשפר את איכות התמונה בעידן + ? יש לי אנטנת יאגי פשוטה (ללא חשמל).
האם יש דרך להזרים לטלוויזיה תכנים מהמחשב האישי ללא סטרימר ?
אם יהיו לי עוד שאלות אעדכן בשרשור זה.
תודה
השבוע התקינו לי את הטלוויזיה החדשה. הייתה לי פילפס 40 אינטש עם מערכת אנדרואיד שסיפקה אותי אך לאחר שעברנו לדירה חדשה עם מרחק צפיה גדול יותר רציתי לשדרג ל-75. אני לא אוהב להתפשר ולכן הלכתי על ה-Q90R.
אני מרגיש מעט אכזבה, אולי בגלל המחיר הגבוה והתמורה שציפיתי לקבל ושאני לא רואה ממנה. אני צופה כרגע בעידן + ויש לי נטפליקס. בעידן + מן הסתם לא רואים הכי טוב והאופציה היחידה שנותרה מבלי להכנס להוצאות נוספות היא צפיה בנטפליקס.
קודם כל, האם יש דרך לשפר את איכות התמונה בעידן + ? יש לי אנטנת יאגי פשוטה (ללא חשמל).
האם יש דרך להזרים לטלוויזיה תכנים מהמחשב האישי ללא סטרימר ?
אם יהיו לי עוד שאלות אעדכן בשרשור זה.
תודה
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי את המסך כחודשיים ואני מאוד מרוצה.
אם אתה רוצה להביו מה המסך הזה יודע לעשות, היכנס למצב קמעונאי בתפריט וצפה בסרט הדגמה באיכות 4K HDR אמיתית.
לא כל תוכן בנטפליקס נראה נהדר, וצריך לדעת לקנפג את המסך בהתאם לתנאים אצלך בבית. בדוק עם תוכן שאתה מכיר.
עשית קניה מצויינת, אין לך ממה להתאכזב.
(צריך לזכור גם את קלות התפעול והעובדה שמדובר במסך הטוב ביותר בנושא החזרי אור)
אם אתה רוצה להביו מה המסך הזה יודע לעשות, היכנס למצב קמעונאי בתפריט וצפה בסרט הדגמה באיכות 4K HDR אמיתית.
לא כל תוכן בנטפליקס נראה נהדר, וצריך לדעת לקנפג את המסך בהתאם לתנאים אצלך בבית. בדוק עם תוכן שאתה מכיר.
עשית קניה מצויינת, אין לך ממה להתאכזב.
(צריך לזכור גם את קלות התפעול והעובדה שמדובר במסך הטוב ביותר בנושא החזרי אור)
-
shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עוד אין לי את המנוי של ה-4K כי יש לי בעיה עם רוחב הפס הנוכחי (בעיות של תשתית בבית החדש).