שלום,
עברתי לבית חדש...
יש לי סלון ברוחב 6 מטר עם ספה מרכזית במרחק 4 מטר מהטלויזה (סמסונג 75Q70). מאחורי הספה יש את המטבח. סה"כ חלל מלבני של 6 על 12 מטר - צד אחד הסלון וצד שני המטבח. תקרה גבוהה ומשופעת מעץ. בחוץ ובצמוד ישנה מרפסת (עם הכנות - חוטי משיכה לזוג רמקולים).
אני רוצה לבנות מערכת לא יקרה שתשלב בין שלושת האזורים האלו - כלומר, גם אפשר יהיה לראות סרט, גם להשמיע משהו במטבח וגם במרפסת. כוונתי - לא במקביל אלא תחת אותה מערכת שליטה.
אני לא נוהג להאזין המון למוזיקה, צריך מערכת יחסית בסיסית שאהנה ממנה. כרגע לפני התקציב - אני רוצה להבין מה בכלל כדאי לי.
אני חשבתי על:
1. רסיבר עם סאב וזוג רמקולים (דולבי אטמוס?) לסלון. 5.1 או 5.1.2 בהחלט מספיק לי. לא יהיו לי יותר משני רמקולים אחוריים, אם בכלל...
2. זוג רמקולים בחיבור חוטי לרסיבר - במרפסת
3. רמקול מחובר wifi במטבח (אין לי שם הכנות).
מה אומרים?
עזרתכם בבניית מערכת סאונד לשלושה חללים
עזרתכם בבניית מערכת סאונד לשלושה חללים
מה אומרים?
עיקר השאלה כאן היא האם יש איזו משמעות לרסיבר בסלון אל מול רמקול נייח במטבח היות והם לא יהיו מחוברים חוטית.
האם פשוט ללכת על רסיבר עם שני איזורים וזוג רמקולים קדמיים וסאב לסלון, זוג רמקולים חוטיים למרפסת ורמקול בלוטוס/WIFI למטבח?
עיקר השאלה כאן היא האם יש איזו משמעות לרסיבר בסלון אל מול רמקול נייח במטבח היות והם לא יהיו מחוברים חוטית.
האם פשוט ללכת על רסיבר עם שני איזורים וזוג רמקולים קדמיים וסאב לסלון, זוג רמקולים חוטיים למרפסת ורמקול בלוטוס/WIFI למטבח?