השמעת dolby atmos בסאונד בר בעל יכולות בכלל אפשרי?? B&O Beosound Stage
היי
רכשתי את הסאונד ברשל bang and olufsen, שתומך בdolby atmos
חשבתי שזה לגיטימי שאוכל לנסות את הפורמט להנאתי... אבל לא מצליח בשום דרך!
אציין לפני כן שמבחינת איכות סאונד הוא מדהים, שמעתי כמעט את כולם ואף אחד לא מוציא צליל כזה נקי ובאסים מכובדים בהחלט ללא סאב חיצוני!
מחובר עם nvidia sheild והסאונד בר מקבל סאונד מהarc של הטלוויזיה.
Youtube - יש אינספור כותרים של dolby atmos אבל מסתבר שיוטיוב בכלל שדר באיכות סאונד נמוכה ובכלל לא מוציא פורמטים מתקדמים
אוסיף ואומר שבחלק מהמקומות לא עם המכשיר הזה, השמיעו לי atmos ביוטיוב "לכאורה", עכשיו אני מבין שזה בכלל לא היה atmos
Tidal- אמרו שיש שם סאונד טוב אז נרשמתי לחודש חינם, יש שם שירים באיכות masters והופתעתי ואפילו יש רצועות בdolby atmos, אבל ברגע שמעביר את השמע לסאונדבר או ל nvidia הסימון של masters או של atmos שמופיע בנייד( גלקסי s10) נעלם וזה עובר לHIFI
א ניסיתי להתקין טידל ישירות בשילד אבל גם שם הוא רושם שהמכשיר לא תומך בatmos שמנסה לנגן.
אז אחרי חפירות אני מבין שהשילד יודע להעביר אך לא יודע לפענח atmos.
Netflix - בשילד, לא תומך בatmos
Kodi - יש מדרכים שמדברים על להתקין נטפליקס ישירות ולבצע passthrough, לא עובד, הורדתי כותרים של dolby atmos כקובץ וגם דרך בקודי זה לא מנגן atmos
אגב באפליקציה של b&o אפשר לראות איזה פורמט מתקבל והכי רחוק שהגעתי זה lpcm בשוטף וdolby digit מנטפליקס
יש למישהו רעיון איך אפשר להתנסות עם זה??:)
רכשתי את הסאונד ברשל bang and olufsen, שתומך בdolby atmos
חשבתי שזה לגיטימי שאוכל לנסות את הפורמט להנאתי... אבל לא מצליח בשום דרך!
אציין לפני כן שמבחינת איכות סאונד הוא מדהים, שמעתי כמעט את כולם ואף אחד לא מוציא צליל כזה נקי ובאסים מכובדים בהחלט ללא סאב חיצוני!
מחובר עם nvidia sheild והסאונד בר מקבל סאונד מהarc של הטלוויזיה.
Youtube - יש אינספור כותרים של dolby atmos אבל מסתבר שיוטיוב בכלל שדר באיכות סאונד נמוכה ובכלל לא מוציא פורמטים מתקדמים
אוסיף ואומר שבחלק מהמקומות לא עם המכשיר הזה, השמיעו לי atmos ביוטיוב "לכאורה", עכשיו אני מבין שזה בכלל לא היה atmos
Tidal- אמרו שיש שם סאונד טוב אז נרשמתי לחודש חינם, יש שם שירים באיכות masters והופתעתי ואפילו יש רצועות בdolby atmos, אבל ברגע שמעביר את השמע לסאונדבר או ל nvidia הסימון של masters או של atmos שמופיע בנייד( גלקסי s10) נעלם וזה עובר לHIFI
א ניסיתי להתקין טידל ישירות בשילד אבל גם שם הוא רושם שהמכשיר לא תומך בatmos שמנסה לנגן.
אז אחרי חפירות אני מבין שהשילד יודע להעביר אך לא יודע לפענח atmos.
Netflix - בשילד, לא תומך בatmos
Kodi - יש מדרכים שמדברים על להתקין נטפליקס ישירות ולבצע passthrough, לא עובד, הורדתי כותרים של dolby atmos כקובץ וגם דרך בקודי זה לא מנגן atmos
אגב באפליקציה של b&o אפשר לראות איזה פורמט מתקבל והכי רחוק שהגעתי זה lpcm בשוטף וdolby digit מנטפליקס
יש למישהו רעיון איך אפשר להתנסות עם זה??:)
-
- זה מהאפליקציה שבה ניתן לראות איזה פורמט התקבל
תומר
ע"פי דעתי (יתקנו אותי אחרים אם אני טועה) דרך הרשת יהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשיג פורמטי אודיו כאלה, כמו שציינת גם בנטפליקס (ששם זה הכי "רחוק" שהצלחתי להגיע לסאונד היקפי דרך הרשת) הגעת רק עד Dolby Digital, הפיתרון שלי וכבר אמרתי אותו בכמה שירשורים וגם פתחתי אחד משלי - מחשב.
תוריד/תרכוש קובץ הדגמה או סרט מלא בפורמט אטמוס, תתקין על המחשב את הגרסה האחרונה של התוכנה VLC, תתקין את חבילת dolby Access לווינדוס 10, חבר את הסאונדבר דרך יציאת HDMI במחשב ובאפליקציה תוכל לראות שהמכשיר מזהה Dolby atmos, איך זה באמת עובד? תחזור לספר לנו.
אני חייב להגיד שאף פעם לא הצלחתי להבין איך זה אמור לעבוד, בראש זה לא מסתדר לי שבעצם יש רמקול אחד יחיד (עם מס' אלמנטים בפנים, אני יודע) שאמור לדמות מצב של 5.1.2 אבל אני חייב להגיד שגם בחיים לא יצא לי להתנסות בסאונד-בר ואני לא בא לשלול, פשוט לא באמת מבין איך זה יכול לעבוד..
מקווה שהסבר בעניין המחשב היה מובן.
בברכה - אור.
תוריד/תרכוש קובץ הדגמה או סרט מלא בפורמט אטמוס, תתקין על המחשב את הגרסה האחרונה של התוכנה VLC, תתקין את חבילת dolby Access לווינדוס 10, חבר את הסאונדבר דרך יציאת HDMI במחשב ובאפליקציה תוכל לראות שהמכשיר מזהה Dolby atmos, איך זה באמת עובד? תחזור לספר לנו.
אני חייב להגיד שאף פעם לא הצלחתי להבין איך זה אמור לעבוד, בראש זה לא מסתדר לי שבעצם יש רמקול אחד יחיד (עם מס' אלמנטים בפנים, אני יודע) שאמור לדמות מצב של 5.1.2 אבל אני חייב להגיד שגם בחיים לא יצא לי להתנסות בסאונד-בר ואני לא בא לשלול, פשוט לא באמת מבין איך זה יכול לעבוד..
מקווה שהסבר בעניין המחשב היה מובן.
בברכה - אור.
אור
אני באופן אישי בניתי מחשב נייח לגיימינג לפני 5 שנים (!!) אני מאמין שמחשב נייד חדיש אמור לתמוך ללא בעיה, ככה או ככה אם לא תצליח להגיע ל atmos - לפחות ל DTS ו DTS-HD אתה תגיע בוודאות, אני מאמין שגם לאטמוס אתה תצליח להגיע.
אור
היי,
רק רוצה לציין שלי יש מקרן קול של סמסונג Q70R שתומך באטמוס 3.1.2,
וכאשר אני רואה סרט בנטפליקס למשל, מופיע לי על המקרן "ATMOS".
גם בקבצי ההדגמה מהאתר של אטמוס זה מופיע.
רק אוסיף שאצלי אין סטרימר, אני רואה דרך האפליקציות שמותקנות במסך סמסונג.
רק רוצה לציין שלי יש מקרן קול של סמסונג Q70R שתומך באטמוס 3.1.2,
וכאשר אני רואה סרט בנטפליקס למשל, מופיע לי על המקרן "ATMOS".
גם בקבצי ההדגמה מהאתר של אטמוס זה מופיע.
רק אוסיף שאצלי אין סטרימר, אני רואה דרך האפליקציות שמותקנות במסך סמסונג.