שאלה לגבי ניקוי פילטרים בזמגן מיני מרכזי
התחלתי לקבל שגיאה E1 במזגן ולאחר קצת תחקיר הבנתי שחוץ מהפילטר שיושב בכניסה של פתח השירות של הנמכת התיקרה, יש עוד פילטרים במזגן עצמו, אז החלטתי לחפש אותם, ואפילו מצאתי.
הבעיה היא שאני לא מבין אין אני אמור לפרק אותם ולנקות?
יש 2 פילטרים, לאחד מהם אני יכול להגיע איך שהוא, ולאחר ניקוי שלו המזגן גם חזר לתפקד אבל לפילטר נמצאיםהשני לא מגיע הוא עמוק מתוך ההנמכה.
אין אני אמור לנקות אותו?
האם זה נורא אם השני יישאר ג׳יפה?
תמונה (אחרי ניקוי הראשון)
הבעיה היא שאני לא מבין אין אני אמור לפרק אותם ולנקות?
יש 2 פילטרים, לאחד מהם אני יכול להגיע איך שהוא, ולאחר ניקוי שלו המזגן גם חזר לתפקד אבל לפילטר נמצאיםהשני לא מגיע הוא עמוק מתוך ההנמכה.
אין אני אמור לנקות אותו?
האם זה נורא אם השני יישאר ג׳יפה?
תמונה (אחרי ניקוי הראשון)
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אני גיליתי על הפילטרים הפנימיים רק אחרי שהזמנתי טכנאי שהסביר לי עליהם.
גם אצלי קשה להגיע - בעיקרון הם יושבים בתוך מסילות מלמעלה ולמטה אז אתה אמור למשוך אותם אליך (קודם תוציא את הקרוב אליך ותמשיך לבאים אחריו)
גם אצלי קשה להגיע - בעיקרון הם יושבים בתוך מסילות מלמעלה ולמטה אז אתה אמור למשוך אותם אליך (קודם תוציא את הקרוב אליך ותמשיך לבאים אחריו)
היי אורי,
כפי שציינתי גם לקרוב אני הגעתי בקושי רב מאוד, לרחוק אני לא מגיע, השאלה היא האם יש איזה workaround להגיע בכל זאת ויותר מעניין, האם זה סביר ויעבוד גם כשמנקים רק את הקרוב יותר ומשאירים את הרחוק חנוק לנצח?
כפי שציינתי גם לקרוב אני הגעתי בקושי רב מאוד, לרחוק אני לא מגיע, השאלה היא האם יש איזה workaround להגיע בכל זאת ויותר מעניין, האם זה סביר ויעבוד גם כשמנקים רק את הקרוב יותר ומשאירים את הרחוק חנוק לנצח?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ההחזרה יותר פשוטה: אתה משחיל את המסנן הראשון למסילות ומסיע אותו פנימה מספר ס"מ. אח"כ אתה מתחיל להשחיל את השני למסילות ודוחף אותו כך שהוא דוחף את המסנן הראשון... וכך הלאה גם עם המסנן השלישי.Mad-Dog כתב:מסתבר שזה 3 מסילות...
הוצאתי איך שהוא (משכתי עם איזה מטריה) עכשיו נותר לקוות שאצליח איך שהוא להחזיר...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!