בספק הגיוני שייקחו יותר עלות עבור שדרוג מהירות?
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני בספק הוטנט ובתשתית הוט
מחר אמורים לשדרג ל-500 מגה
עכשיו במקרה יצא לי לדבר עם הוטנט, אמרו לי ששדרוג ל-500 דרכם אני אצטרך להוסיף כמה שקלים..
פתאום גם התברר לי שאנחנו משלמים להם 29 במקום 20 על מהירות של 200 מגה וזה לא היה ברור לי..
נכון שלא צריך להוסיף סכום ניכר, אבל זה הגיוני בכלל?
כי בעקרון הוספנו כסף לתשתית בעבור השדרוג..
אולי שווה להתנתק מהוטנט ולהתחבר מחדש?
מחר אמורים לשדרג ל-500 מגה
עכשיו במקרה יצא לי לדבר עם הוטנט, אמרו לי ששדרוג ל-500 דרכם אני אצטרך להוסיף כמה שקלים..
פתאום גם התברר לי שאנחנו משלמים להם 29 במקום 20 על מהירות של 200 מגה וזה לא היה ברור לי..
נכון שלא צריך להוסיף סכום ניכר, אבל זה הגיוני בכלל?
כי בעקרון הוספנו כסף לתשתית בעבור השדרוג..
אולי שווה להתנתק מהוטנט ולהתחבר מחדש?
תשלום לתשתית בנפרד ותשלום לספק בנפרד, זה שהוספת כסף לתשתית לא אומר שאתה לא צריך להוסיף כסף לספק נהפוך הוא בכל שידרוג (נצא מנקודת הנחה שלא מדובר במבצעים וכו) של האינרנט הביתי כמעט תמיד מוסיפים כסף גם לספק וגם לתשתית.
דרך אגב אולי הסיבה שאתה שואל את זה היא בגלל ששני החברות הן עם השם הוט? יש לזכור שהוטנט היא חברה העומדת בפני עצמה מחברת הוט ויש לשלם לה תוספת כמו שהייתה משלם תוספת לכל ספק אחר בנוסף לתוספת לתשתית הוט.
נ.ב.
סתם שיהיה לך לאינפורמציה, אני לאחר שתקופות המבצעים שלי בחברות עברו (ולא התקשרתי מעצלנות להפחית את המחיר למחיר מבצע חדש) משלם כיום להוט: 115.90 ולהוטנט: 34.99, ל 500 מגה.
דרך אגב אולי הסיבה שאתה שואל את זה היא בגלל ששני החברות הן עם השם הוט? יש לזכור שהוטנט היא חברה העומדת בפני עצמה מחברת הוט ויש לשלם לה תוספת כמו שהייתה משלם תוספת לכל ספק אחר בנוסף לתוספת לתשתית הוט.
נ.ב.
סתם שיהיה לך לאינפורמציה, אני לאחר שתקופות המבצעים שלי בחברות עברו (ולא התקשרתי מעצלנות להפחית את המחיר למחיר מבצע חדש) משלם כיום להוט: 115.90 ולהוטנט: 34.99, ל 500 מגה.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

@OOkladek
·
אצלי המחיר הוא על טריפל בהוט בכל מקרה..
אני הייתי בטוח בעקרון שהוטנט גובים 20 שקלים על כל המהירויות שלהם..
גם אז ששדרגתי ל-200 מגה אמרו לי אצלהם שהמחיר נשאר אותו הדבר..
אז הייתי בטוח שגם אם אשדרג ל-500 לא ייגבה ממני עוד תשלום כלשהו..
פתאום אני מגלה משיחה איתם (סתם רציתי לשאול משהו ושאלתי את זה על הדרך) שכיום אני משלם 29 בכלל.. ואני אמור לשלם 20 שקלים על 200 מגה..
זה כבר היה לא הוגן, ועכשיו הוא אמר לי שאצטרך לשלם להם 35 ש"ח על מהירות שכזו וגם להתקשר אליהם כדי שישדרגו..
לא מוזר?
אני יודע שיש כאלו שמתחברים מחדש כשיש מבצעים..
·
אצלי המחיר הוא על טריפל בהוט בכל מקרה..
אני הייתי בטוח בעקרון שהוטנט גובים 20 שקלים על כל המהירויות שלהם..
גם אז ששדרגתי ל-200 מגה אמרו לי אצלהם שהמחיר נשאר אותו הדבר..
אז הייתי בטוח שגם אם אשדרג ל-500 לא ייגבה ממני עוד תשלום כלשהו..
פתאום אני מגלה משיחה איתם (סתם רציתי לשאול משהו ושאלתי את זה על הדרך) שכיום אני משלם 29 בכלל.. ואני אמור לשלם 20 שקלים על 200 מגה..
זה כבר היה לא הוגן, ועכשיו הוא אמר לי שאצטרך לשלם להם 35 ש"ח על מהירות שכזו וגם להתקשר אליהם כדי שישדרגו..
לא מוזר?
אני יודע שיש כאלו שמתחברים מחדש כשיש מבצעים..
זה בטוח היה נכון לפני שהשיקו את ה-500 מגה, אבל למיטב זכרוני תמיד לקחו יותר על 500 מגה. לדוגמא כרגע באתר שלהם באמת כל המהירות חוץ מ-500 מגה הם 20 ש"ח וה-500 מגה 35 ש"ח לחודש בדיוק כמו שאמרו לך. איפה ראית שגם את ה-500 אפשר לקבל ב-20 ש"ח?LogicSound כתב: אני הייתי בטוח בעקרון שהוטנט גובים 20 שקלים על כל המהירויות שלהם.....
מה שכן באתר שלהם (למצטרפים חדשים) יש הטבה לחודשיים ראשונים, אם זה שווה את הזמן שלך אולי אפשר להתנתק ולהתחבר דרך האתר ולקבל את ההטבה. גם אם לא שווה להתנתק ולהתחבר מחדש בטוח שווה לנסות "ללחוץ" על הנציג שלהם שיתן לך הטבה כלשהי - לדוגמא אותה הטבה - כלקוח קיים.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

@eran405
·
לא אמרתי שראיתי שה-500 עולה 20, פשוט תארתי לעצמי שלא אצטרך להוסיף עליו תשלום..
בכל מקרה כמו שאמרתי - הנציג אמר לי שאני משלם כרגע 29, שזה כבר לא הוגן ואני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה..
מחר אני אתקשר אליהם שהשירות יעבדו והם יצטרכו לתת הסברים..
·
לא אמרתי שראיתי שה-500 עולה 20, פשוט תארתי לעצמי שלא אצטרך להוסיף עליו תשלום..
בכל מקרה כמו שאמרתי - הנציג אמר לי שאני משלם כרגע 29, שזה כבר לא הוגן ואני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה..
מחר אני אתקשר אליהם שהשירות יעבדו והם יצטרכו לתת הסברים..
מאד הגיוני, שיטת מצליח, מעלים את המחיר בשקט וגם אם אתה תפסת אותם אז יש הרבה אחרים שלא. המבצעים כרגיל תקפים לשנה ואם עברה יותר משנה מאז שסגרת על המחיר איתם אז אמור להופיע בחוזה שהם יכולים להעלות את המחיר פחות או יותר כמה שבא להם (סביר באותיות קטנות ובקידוד עו"ד מתאים כך שלא תוכל להבין זאת). אם עברה פחות משנה אז זה באמת לא בסדר ותדרוש פיצוי (לכל הפחות החזר רטרואקטיבי מלא ומיידי ובתקווה תוכל בנוסף לקבל דיל יותר טוב על ה-500 מגה כפיצוי).LogicSound כתב: בכל מקרה כמו שאמרתי - הנציג אמר לי שאני משלם כרגע 29, שזה כבר לא הוגן ואני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה.....
תמיד, כולל בזמן "המבצע", חובה לעקוב אחרי החשבוניות שלהם ולהיות עם יד על הדופק.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

@eran405
·
טוב דיברתי איתם ונאמר לי שכבר שנה אני משלם יותר מהמחיר הנקוב..
והיא עוד העיזה להגיד לי שמ-2017 אני משלם יותר מ-20 שקל.. וב-2018 אמרו לי שאני משלם 20..
ואומרת לי שזה בגלל שהמבצע שלכם נגמר וזאת הייתה אחריות שלנו להתקשר לגבי זה והם עדכנו שהמבצע נגמר
בפועל לא קיבלנו שום עדכון..
מה לעשות נגד דבר כזה? לבקש להתנתק והם מעבירים לשימור? או שלהתחבר מחדש?
אפשרי שעכשיו הם יביאו זיכוי לתקופה כזאת ארוכה?
·
טוב דיברתי איתם ונאמר לי שכבר שנה אני משלם יותר מהמחיר הנקוב..
והיא עוד העיזה להגיד לי שמ-2017 אני משלם יותר מ-20 שקל.. וב-2018 אמרו לי שאני משלם 20..
ואומרת לי שזה בגלל שהמבצע שלכם נגמר וזאת הייתה אחריות שלנו להתקשר לגבי זה והם עדכנו שהמבצע נגמר
בפועל לא קיבלנו שום עדכון..
מה לעשות נגד דבר כזה? לבקש להתנתק והם מעבירים לשימור? או שלהתחבר מחדש?
אפשרי שעכשיו הם יביאו זיכוי לתקופה כזאת ארוכה?
@LogicSound
·
אני לא מבין האם אתה מתלונן על העבר או העתיד? אם מדובר על העתיד עד 200 מגה אתה יכול לקבל ב-20 ש"ח באתר שלהם בלי טובות מהנציגים שלהם (ו-35 ש"ח ל-500 מגה וכנראה גם הטבה לחודשיים ראשונים). כמה שיודע לי אלה מחירים טובים.
אם אתה מתלונן על ההיסטוריה, אישית הייתי לוקח את זה כלקח לחיים אבל אם זה חשוב לך תחפש יעוץ משפטי מתאים. לדעתי הם מכניסים לחוזה שמותר להם להעלות את המחיר ובטח "עדכנו" אותך באותיות קטנות בחשבוניות (אצל רב החברות אם מסתכלים טוב אפשר לראות בחשבונית מתי נגמר המבצע והודעות על עדכוני מחיר).
·
אני לא מבין האם אתה מתלונן על העבר או העתיד? אם מדובר על העתיד עד 200 מגה אתה יכול לקבל ב-20 ש"ח באתר שלהם בלי טובות מהנציגים שלהם (ו-35 ש"ח ל-500 מגה וכנראה גם הטבה לחודשיים ראשונים). כמה שיודע לי אלה מחירים טובים.
אם אתה מתלונן על ההיסטוריה, אישית הייתי לוקח את זה כלקח לחיים אבל אם זה חשוב לך תחפש יעוץ משפטי מתאים. לדעתי הם מכניסים לחוזה שמותר להם להעלות את המחיר ובטח "עדכנו" אותך באותיות קטנות בחשבוניות (אצל רב החברות אם מסתכלים טוב אפשר לראות בחשבונית מתי נגמר המבצע והודעות על עדכוני מחיר).
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

@vic1234
·
האמת זה מצחיק.. עברתי ל-500 מגה ובהוטנט אני עדיין על 200 מגה, ואני כן מצליח לקבל את השדרוג הזה..
בכל מקרה קיבלתי כרגע הטבה מהם של חודשיים חינם.. ואני על חבילה של 200 אז לא שילמתי עוד תוספת... והשדרוג כן נכנס לפועל..
נאמר לי שמחלקת הזיכויים שלהם לא עובדים.. אני אבדוק איתם שוב מתישהו
·
האמת זה מצחיק.. עברתי ל-500 מגה ובהוטנט אני עדיין על 200 מגה, ואני כן מצליח לקבל את השדרוג הזה..
בכל מקרה קיבלתי כרגע הטבה מהם של חודשיים חינם.. ואני על חבילה של 200 אז לא שילמתי עוד תוספת... והשדרוג כן נכנס לפועל..
נאמר לי שמחלקת הזיכויים שלהם לא עובדים.. אני אבדוק איתם שוב מתישהו
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

@vic1234
·
היה לי מוזר הקטע הזה.. זה הגיוני? אחרי הכל אם זה המצב אז למה המחיר של ה-500 גבוה יותר...
·
היה לי מוזר הקטע הזה.. זה הגיוני? אחרי הכל אם זה המצב אז למה המחיר של ה-500 גבוה יותר...