Baratza Sette 270 עושה קולות של תקלה
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הי כולם,
המטחנה בת שנתיים, לאחר שינוי גודל טחינה מזערי המטחנה התחילה להוציא קולות נוראיים שנשמעים כמו מתכת שנוגעת במתכת ומוציאה טחינה לא אחידה ואיטית.
פירקתי את מנגנון הטחינה, ניקיתי, הרכבתי מחדש, אין סימן שחיקה או נזק בשיניים ועדיין אותו רעש נוראי. גם כשהמטחנה עובדת ללא פולים הרעש שונה מהרגיל בקיצור - נשמע כאילו שמשהו נדפק. יש לי תחושה שזה הגיר אבל אשמח לשמוע מה דעתכם יכולה להיות התקלה ואיך מתקנים אותה. במקביל ממתין לתשובה משירות הלקוחות של ברצה.
עדכון - אומרים שזה הגיר. הצעות מאיפה להזמין?
המטחנה בת שנתיים, לאחר שינוי גודל טחינה מזערי המטחנה התחילה להוציא קולות נוראיים שנשמעים כמו מתכת שנוגעת במתכת ומוציאה טחינה לא אחידה ואיטית.
פירקתי את מנגנון הטחינה, ניקיתי, הרכבתי מחדש, אין סימן שחיקה או נזק בשיניים ועדיין אותו רעש נוראי. גם כשהמטחנה עובדת ללא פולים הרעש שונה מהרגיל בקיצור - נשמע כאילו שמשהו נדפק. יש לי תחושה שזה הגיר אבל אשמח לשמוע מה דעתכם יכולה להיות התקלה ואיך מתקנים אותה. במקביל ממתין לתשובה משירות הלקוחות של ברצה.
עדכון - אומרים שזה הגיר. הצעות מאיפה להזמין?
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הסתדרתי (אני יודע שדאגתם).
אפילו שהמטחנה כבר לא באחריות, ברצה שולחים את החלק - גיר + מנוע בחינם ועם מדריך מפורט ופשוט.
אפילו שהמטחנה כבר לא באחריות, ברצה שולחים את החלק - גיר + מנוע בחינם ועם מדריך מפורט ופשוט.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
@ששוןן - אין שום סיבה לטחון קפה כשמשנים לטחינה גסה יותר, כי זה לא יוצר שום עומס. טחינת קפה תוך כדי שינוי לטחינה דקה יותר הוא בהחלט מומלץ, הבעיה שהמטחנות מסדרת Sette כל כך מהירות שכמה גרמים טובים הולכים לאיבוד כשעושים את זה. אני מוותר על זה כשהשינוי מזערי - עד חצי דרגה בגלגל של המיקרו. אם נדרש שינוי גדול יותר לכיוון של טחינה דקה אז אני טוחן תוך כדי.