MI BOX 4 S גירסה אנדרואיד 9 לא מצליח להוריד אפלקציות
שלום מיואש וחושב להחזיר את המכשיר קניתי מכשיר חדש MI BOX 4 לאמא שלי אני מנסה להוריד אפלקציות או דפדפן והוא לא מזהה כלום , נכנסתי למדריכים ןאמרו לו להוריד את ES FILIS שבעבר כן הצלחתי להוריד מסטרימר אחר ושם הצלחתי לתפעל את אפלקציות אבל גם שם יש לי בעיה הוא בכלל לא מוצא את אפלקציה בGOOGLE PLAY ניסתי ללכת למדריך אחד שאומר להוריד דפדפן מסוגPUFFIN ומשם להוריד אפלקציה בשם APTOID הצלחתי להוריד את הדפדפן אבל שאני מנסה להוריד את אAPTOID עפ הסיומת של APK הוא רושם לי שהגירסה לא תקינה ואי אפשר להוריד ניסתי 20 גירסות אותי דבר אמרו לי לאפשר את אפלקציות ואחסון עשיתי אבל עדין לא עוזר סהכ רוצה להוריד אפלקיות מסיויות ודפדפן ולא מצליח מישהו יכול לעזור לי המייל שלי [email protected]
הוא מנסה להתקין apk לא מהחנות ובדרך לא מוצא את מה שנדרש לכך בחנות (sideload וכו)taldror10 כתב:איזה אפליקציות אתה מנסה להוריד דרך החנות, אני אבדק אצלי אם אני יכול להוריד אותם?
בנוסף החשבון שלך מוגדר בישראל או במדינה אחרת?
כי אם מוגדר במדינה אחרת לא תוכל להוריד אפליקציות מסוימות.
טל....
דובר בפורום מלא על איך עושים זאת
ויש אינסוף מדריכים באינטרנט
"מנסה להתקין apk לא מהחנות ובדרך לא מוצא את מה שנדרש לכך בחנות (sideload וכו)
ויש אינסוף מדריכים באינטרנט"
במקרה יש לך קישורים של המדריכים או משהו כי שניסתי דרך יוטיוב לא מצאתי וגם פה לא מצאתי יש ך אולי קישור למדריך
ויש אינסוף מדריכים באינטרנט"
במקרה יש לך קישורים של המדריכים או משהו כי שניסתי דרך יוטיוב לא מצאתי וגם פה לא מצאתי יש ך אולי קישור למדריך