רנציליו סילביה - מנסה להכניס עוד כמה גרמים לסלסילה
-
DoronKofler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קניתי לפני מספר חודשים את הרנציליו סילביה V5 . הגיעה עם הסט הסטנדרטי של הידית והסלסלות.
המכונה משמשת להכנת שתי כוסות לאטה בו זמנית. הבעיה היא שהסלסילה הכפולה שמגיעה עם המכונה לא ממש נותנת תוצאות מספקות לדעתי שמאפשרות שתי מנות טובות ללאטה.
קראתי לגבי גדלים גדולים יותר של סלסלות והחלפת הידית לנייקד אבל אני מעוניין להשאר עם הידית הקיימת שמתאימה לי להכנת שתי כוסות. כך שהחלפת הידית אינה אופציה.
האם יש סלסילה מומלצת שתתאים לידית הקיימת ואם כן המלצתכם לגודל, סוג, מותג ומאיפה ממליצים לרכוש.
הבנתי שגם החלפת הבורג לשטוח, האם עד כדי כך משמעותי ?
מבקש את המלצתכם.
תודה מראש
המכונה משמשת להכנת שתי כוסות לאטה בו זמנית. הבעיה היא שהסלסילה הכפולה שמגיעה עם המכונה לא ממש נותנת תוצאות מספקות לדעתי שמאפשרות שתי מנות טובות ללאטה.
קראתי לגבי גדלים גדולים יותר של סלסלות והחלפת הידית לנייקד אבל אני מעוניין להשאר עם הידית הקיימת שמתאימה לי להכנת שתי כוסות. כך שהחלפת הידית אינה אופציה.
האם יש סלסילה מומלצת שתתאים לידית הקיימת ואם כן המלצתכם לגודל, סוג, מותג ומאיפה ממליצים לרכוש.
הבנתי שגם החלפת הבורג לשטוח, האם עד כדי כך משמעותי ?
מבקש את המלצתכם.
תודה מראש
מהו זמן המעבר מחליטת הקפה עד להקצפה ולהפך ?
אנו שותים בבית 4-6 כוסות קפה הפוך, בכל פעם שניים, ומאוד חשוב לי לדעת האם המכונה מתאימה לצרכים.
בגדול אנו עוברים מנספרסו שעוד רגע שובקת חיים ומתלבטים בין מכונה עם דוד למכונה עם מחליף חום (תקציב עד 5000).
אנו שותים בבית 4-6 כוסות קפה הפוך, בכל פעם שניים, ומאוד חשוב לי לדעת האם המכונה מתאימה לצרכים.
בגדול אנו עוברים מנספרסו שעוד רגע שובקת חיים ומתלבטים בין מכונה עם דוד למכונה עם מחליף חום (תקציב עד 5000).
-
DoronKofler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לאחר בדיקות שקילות וכדומה מצאתי שהסלסילה מכילה 14 גרם במקסימום. לפי הקוד על הסלסילה ובירור באתרים מצאתי שהקוד 401-100-010 ניתן לסלסילה של ה- 12 גרם.
בקישור הבא (מהם גם קניתי את המכונה) אני רואה שיש גם סלסלות של 18 גרם.
https://www.espressocoffeeshop.com/acce ... ies/filter
לא הבנתי מה הכוונה אצלם ב 12/18 גרם.
האם ידוע לכם אם הסלסלה הזו תתאים לידית הרגילה ?
שוב, לא מתכוון להחליף לנייקד היות ונדיר שאני מכין כוס אחת בלבד.
פניתי אליהם אבל כרגע אין תגובה. איטליה, אולי לא חזרו לעבודה עדיין.
בקישור הבא (מהם גם קניתי את המכונה) אני רואה שיש גם סלסלות של 18 גרם.
https://www.espressocoffeeshop.com/acce ... ies/filter
לא הבנתי מה הכוונה אצלם ב 12/18 גרם.
האם ידוע לכם אם הסלסלה הזו תתאים לידית הרגילה ?
שוב, לא מתכוון להחליף לנייקד היות ונדיר שאני מכין כוס אחת בלבד.
פניתי אליהם אבל כרגע אין תגובה. איטליה, אולי לא חזרו לעבודה עדיין.
הבסקט שהגיע לדאבל הוא 40-100-010 ולא 40-100-102 ?
לדעתי זה הבסקט דאבל הישן שלהם, הם החליפו ביניהם כבר ב-V3.
בכל מקרה, ממה שאני מכיר שניהם 14 גרם, בפועל תוצאות אופטימליות קיבלתי איתם ב16 גרם.
לגבי הסלסלה שצירפת הגובה שלה הוא 24 מ"מ. אני חושב שהיא אמורה להתאים לידית המקורית, אבל הייתי מציע לך לבדוק אותי
לדעתי זה הבסקט דאבל הישן שלהם, הם החליפו ביניהם כבר ב-V3.
בכל מקרה, ממה שאני מכיר שניהם 14 גרם, בפועל תוצאות אופטימליות קיבלתי איתם ב16 גרם.
לגבי הסלסלה שצירפת הגובה שלה הוא 24 מ"מ. אני חושב שהיא אמורה להתאים לידית המקורית, אבל הייתי מציע לך לבדוק אותי