שלום לכולם
בשבוע האחרון אני רואה בהיסטוריית הצפייה שלי ביוטיוב המון סרטונים (בערבית) שלא צפיתי בהם.
מחקתי אותם מההיסטוריה ואז נוספו עוד כאלו אחרי יום. שיניתי סיסמא וזה לא עזר, הסרטונים האלו ממשיכים להתווסף להיסטוריה. שיניתי סיסמא בשנית והחמרתי עם הסיסמא ועדיין התופעה נמשכת.
אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות ופוחד שהפורץ גם ישתלט לי על הג׳ימייל כי זה הרי אותו חשבון.
אשמח לעזרה.
תודה רבה
מרגיש שהיוטיוב שלי פרוץ, גם החלפת סיסמא לא עזרה (מתבטא כרגע ביוטיוב). חייב עזרה
@bixente
בדרך כלל youtube שזה אותו משתמש של גוגל כמו שאמרת, מתריע על כל כניסה ממכשיר בעל IP לא ידוע בהודעה לאימייל של אותו החשבון. מוזר שפרצו בשנית אחרי שהחלפת סיסמא. אני מציע להוסיף את אפשרות האבטחה "אימות דו-שלבי" שבכל כניסה למשתמש יש צורך גם להכניס את מספר הטלפון שלך שאליו נשלחת הודעת SMS עם קוד חד פעמי, ככה תהיה בטוח שמישהו ללא הטלפון שלך לא יוכל להיכנס לחשבון
בדרך כלל youtube שזה אותו משתמש של גוגל כמו שאמרת, מתריע על כל כניסה ממכשיר בעל IP לא ידוע בהודעה לאימייל של אותו החשבון. מוזר שפרצו בשנית אחרי שהחלפת סיסמא. אני מציע להוסיף את אפשרות האבטחה "אימות דו-שלבי" שבכל כניסה למשתמש יש צורך גם להכניס את מספר הטלפון שלך שאליו נשלחת הודעת SMS עם קוד חד פעמי, ככה תהיה בטוח שמישהו ללא הטלפון שלך לא יוכל להיכנס לחשבון