המלצה למסך 65 אינץ
אחרי שנשרפה הפלזמה בחדר זו הזדמנות לשדרג את הסלון ל4k כיום יש שם סמסונג 55 המרחק הוא בערך 3.5 מטר אז ההתלבטות היא אם לקחת 65 איכותית או להתפשר ולקחת גדולה יותר ברמת כניסה.
מבחינת שימושים היא תחובר ל apple tv 4k ול xbox בעיקר לסרטים סדרות ומשחקים וביום יום לצפייה בסלקום טיוי בערוצים של הארץ. תקציב בערך 4500 עד אזור ה 5000
מבחינת שימושים היא תחובר ל apple tv 4k ול xbox בעיקר לסרטים סדרות ומשחקים וביום יום לצפייה בסלקום טיוי בערוצים של הארץ. תקציב בערך 4500 עד אזור ה 5000
·הבעיה המרכזית היא שתמונה הופכת בהירה בזמן הופעת תרגום.ronto כתב:מה הכוונה איזה בעיות?.........
אני רכשתי לפני חודשיים את הQ70 ום הייתי יודע אז מה שאני יודע היום הייתי מחפש מסך אחר.
אני רק ממליץ אתה תעשה מה שבא לך.
·ronto כתב:ממה שקראתי הq70 קצת מתעלה עליו וביבוא מקביל מגיע ל5000 לא עדיף?...
בלי להכנס לויכוח של יש בעיות בכתוביות או אין בעיות בכתוביות של ה-Q70...
ה-Q70 אולי יותר טוב על הנייר במאפיינים מסויימים (ופחות טוב באחרים). למרות שהם מקבלים ציון דומה ב-rtings:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
אבל הלכה למעשה הסוני טובה יותר (לסוני יש יותר ניסיון בפיתוח טלויזיות).
ואתה מקבל שירות של ברימאג. ואחריות ל-3 שנים.
לאומת Q70 שבמחיר 5,000 שקל אתה מקבל מיבואן דמיקולו. ואלוהים יודע כמה אתה צריך להוסיף בשביל יבואן רשמי (שגם הוא לא מצטיין בשרות, בלשון המעטה). ואתה עוד צריך להוסיף 200 שקל בשביל להרחיב אחריות מעבר לשנה הראשונה.
כך שבשורה התחתונה, הסוני יוצאת הרבה יותר זולה.
נ.ב.
ה-SM9000 היא טלויזיה סבבה.
אבל לא באותה קטגוריה בכלל כמו XF9005.
הסוני טובה ממנה בהרבה, בכל פרמטר אפשרי:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
שמע אם תלך על היינסס תוכל גם לקנות מסך 85 אינץ .לדעתי אתה עושה טעות גדולה בכך שאתה בוחר מסך על פי קריטריונים של גודל ביחס לכסף גודל המסך לא צריך להיות פקטור בבחירת המסך .ובסוני התמורה לדעתי הכי טובה מכולם שאחריו תמצא את סמסונג ואחר כך LGronto כתב:@Mad-Dog
·
סיבכת אותי יותר עכשיו חח עדיף לוותר על 65 מתקדמת יותר ולקחת 75 בסיסית?...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
·ronto כתב:@Mad-Dog
·
סיבכת אותי יותר עכשיו חח עדיף לוותר על 65 מתקדמת יותר ולקחת 75 בסיסית?...
ה-UM7100 שהוא מציע לך, זה הבסיס של הבסיס. זה פחות טוב אפילו מה- UM7300, שהיא כבר גם ככה בסיסית.
ה-XF9005 טובה ממנה בכמה וכמה רמות.
ובמרחק כמו שלך, ה-״75 לא באמת קריטי לך. זה לא שיש לך 6 מטר מרחק...
לפי דעתי עדיף לך לקחת את הסוני.
·Mad-Dog כתב:בהשוואה של rting
דבר ראשון הם לא התנ"ך, לא כל מה שכותבים מדויק,
ובדרוג הסופי הפער לא גדול, כמו כן בפרמטרים עצמם יש ניקוד גבוה יותר ל lg בחלק מהפרמטרים , ושוב : צריך גם לבוא בהלימה לתקציב...
א. אני מסכים שמי שאין לו כסף לקנות טלויזיה מסוימת - שלא יקנה אותה. זה מוצר בסיסי כמו לחם או חלב.
אבל פה זה לא המקרה. התקציב שלו מספיק (עם מתיחה קלה ביותר) לטלויזיה טובה בהרבה, אז למה לא?
ב. הסוני טובה בהרבה.
היא טובה בכל מפמטר חשוב.
יש לה פאנל VA לאומת פאנל IPS של ה-LG.
יש לה ניגודיות טובה יותר. יש לה אחידות שחורים טובה יותר.
יש לה בהירות גבוהה יותר.
יש לה יותר איזורי FALD.
יש לה פאנל 120Hz לאומת ה-60Hz של LG.
ולסוני בכללי יש תוכנה עדיפה בכל הנוגע לעיבוד תנועה על המסך.
אז אני ממש לא רואה איך SM9000 יכולה בכלל להתקרב ל-XF9005...
אסביר לך , אם אני יתלה את 2 המוצרים על אותו קיר, עם תנאי תאורה זהים, ועם חיבור למקור זהה שמזרים תוכן זהה .
ואבקש מהלקוח הממוצע לנחש מה הסוני ומה ה lg נניח 10 פעמים (כשבכל פעם מה 10 אחליף נניח להזרמה של סוגים שונים נגיד תוכן hdr, uhd,sd, עם הרבה שחור, עם הרבה תנועה וכו וכו).
הסיכוי שהוא יצביע על הסוני 10 פעמים אפסי .
עזוב את הפרמטרים בצד,
לא כולם חדי הבחנה עד כדי כך .
אגב, גן בעולמות אחרים , נניח סאונד ... אם אשמיע לך את אותו הדיר במגוון איכויות הסיכוי שתדע מה האיכות הטובה יותר נמוך מאוד,
כנ"ל אם אפתח בקבוק יין של 100₪ מול 100000₪ רוב העם לא ינחש דווקא את הנכון , או בסיגרים , וכו וכו
בסופו של יום, ולדעתי האישית : הסוני מתומחר גבוה מידי ולכן אני אישית הייתי בוחר בדגם ביניים של lg שנותנים תמורה גבוהה יותר.
אגב , גם בהשוואה שלך יש יתרונות ל lg כמו למשל זוית צפייה, שימוש לגיימינג ואו חיבור מחשב, עיצוב,שלט , BFI, חיבורים, סאונד....
מה שמושך אותי יותר בסוני זה דווקא מערכת ההפעלה
ואבקש מהלקוח הממוצע לנחש מה הסוני ומה ה lg נניח 10 פעמים (כשבכל פעם מה 10 אחליף נניח להזרמה של סוגים שונים נגיד תוכן hdr, uhd,sd, עם הרבה שחור, עם הרבה תנועה וכו וכו).
הסיכוי שהוא יצביע על הסוני 10 פעמים אפסי .
עזוב את הפרמטרים בצד,
לא כולם חדי הבחנה עד כדי כך .
אגב, גן בעולמות אחרים , נניח סאונד ... אם אשמיע לך את אותו הדיר במגוון איכויות הסיכוי שתדע מה האיכות הטובה יותר נמוך מאוד,
כנ"ל אם אפתח בקבוק יין של 100₪ מול 100000₪ רוב העם לא ינחש דווקא את הנכון , או בסיגרים , וכו וכו
בסופו של יום, ולדעתי האישית : הסוני מתומחר גבוה מידי ולכן אני אישית הייתי בוחר בדגם ביניים של lg שנותנים תמורה גבוהה יותר.
אגב , גם בהשוואה שלך יש יתרונות ל lg כמו למשל זוית צפייה, שימוש לגיימינג ואו חיבור מחשב, עיצוב,שלט , BFI, חיבורים, סאונד....
מה שמושך אותי יותר בסוני זה דווקא מערכת ההפעלה
@Mad-Dog
·
שמע, לפי הגישה שלך - אין טעם לקנות SM9000 בכלל.
תקנה UM7300, יהיה אותו דבר.
עזוב את זה, תקנה UK6300ֿ, יהיה אותו דבר.
עזוב גם את זה, תקנה הייסנס הכי זולה, ויהיה אותו דבר...
הרי מבחינתך אין אם אדם שאין לו מושג בטלויזיות לא יודע להבדיל, אז הכל אותו הדבר.
אני אישית לא מסכים.
גם אם אדם שאין לו מושג בטלויזיות לא ידע להגיד מה זה סוני ומה זה LG, פשוט כי הוא לא מכיר אותן...
הוא בהחלט ידע להגיד שהתמונה שהן מציגות שונה, ושזאת לא אותה טלויזיה.
ובהחלט ידע להגיד מה נראה יותר טוב. במיוחד אם תריץ תכני HDR בטלויזיות.
·
שמע, לפי הגישה שלך - אין טעם לקנות SM9000 בכלל.
תקנה UM7300, יהיה אותו דבר.
עזוב את זה, תקנה UK6300ֿ, יהיה אותו דבר.
עזוב גם את זה, תקנה הייסנס הכי זולה, ויהיה אותו דבר...
הרי מבחינתך אין אם אדם שאין לו מושג בטלויזיות לא יודע להבדיל, אז הכל אותו הדבר.
אני אישית לא מסכים.
גם אם אדם שאין לו מושג בטלויזיות לא ידע להגיד מה זה סוני ומה זה LG, פשוט כי הוא לא מכיר אותן...
הוא בהחלט ידע להגיד שהתמונה שהן מציגות שונה, ושזאת לא אותה טלויזיה.
ובהחלט ידע להגיד מה נראה יותר טוב. במיוחד אם תריץ תכני HDR בטלויזיות.