בעיות בחיבור עם נתב Asus ac5300

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
hoorygm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

זקוק לסיוע שלכם:
מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות 1000/100 עם הנתב שלי : asus ac5300, ללא בעיות עד שבוע שעבר כולל צפייה ב5 טלוויזיות במקביל ( קודי+סלקום טיוי) ללא שום הפרעות.
משבוע שעבר לאחר יום שלא הצלחנו להתחבר לאינטרנט ובהמלצת התומך של פרטנר הגדרנו מחדש את החיבור ואת הגדרות הראוטר- אני לא מצליח באף אחד מהמזרימים לצפות במדייה חיצונית. גם הקודי נתקע כל כמה שניות ( אוגר זכרון מטמון), הסלקום קופא כל כמה שניות וחוזר, והנטפליק זורק אותי החוצה.
לצערי חיברתי את הראוטר שקיבלתי מפרטנר ואיתו כן הרשת בסדר (d link g256dg), כמובן שהwifi שלו חלש ולא מכסה לי את הבית כמו האסוס.
איך ניתן למצוא מה הבעיה או איזה הגדרה אני צריך לאסוס על מנת להחזיר מצב לקדמותו?
תודה למסייעים.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

מאחר ולא ברור מה שינית בהגדרות ובאיזה ראוטר ביצעת את השינויים קצת קשה להבין מה עשית מה קרה ואיך אפשר לעזור..
אתה עם חייגן בלי?

hoorygm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

@Borderline1
·
הראוטר ( asus ac5300),מחובר לאינטרנט ע"י שם משתמש וסיסמה ( זה נקרא חייגן?), ההגדרות שלו הן ברירת המחדל לא שיניתי כלום.
קצת נראה לא הגיוני שכזה ראוטר עוצמתי לא יחזיק חיבור טוב ואילו הראוטר של פרטנר יעבוד בסדר. כזכור אני מעוניין כן להשתמש באסוס בעיקר בשל יכולות ה wifi שלו

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

החייגן די מגביל את החיבור שלך ולא ברור לי למה אתה עם חייגן במהירויות כאלה- כדאי לעבור לחיבור ללא חייגן....
פרט לכך לא נתת שום מידע שיאפשר לעזור לך

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”