זקוק לסיוע שלכם:
מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות 1000/100 עם הנתב שלי : asus ac5300, ללא בעיות עד שבוע שעבר כולל צפייה ב5 טלוויזיות במקביל ( קודי+סלקום טיוי) ללא שום הפרעות.
משבוע שעבר לאחר יום שלא הצלחנו להתחבר לאינטרנט ובהמלצת התומך של פרטנר הגדרנו מחדש את החיבור ואת הגדרות הראוטר- אני לא מצליח באף אחד מהמזרימים לצפות במדייה חיצונית. גם הקודי נתקע כל כמה שניות ( אוגר זכרון מטמון), הסלקום קופא כל כמה שניות וחוזר, והנטפליק זורק אותי החוצה.
לצערי חיברתי את הראוטר שקיבלתי מפרטנר ואיתו כן הרשת בסדר (d link g256dg), כמובן שהwifi שלו חלש ולא מכסה לי את הבית כמו האסוס.
איך ניתן למצוא מה הבעיה או איזה הגדרה אני צריך לאסוס על מנת להחזיר מצב לקדמותו?
תודה למסייעים.
בעיות בחיבור עם נתב Asus ac5300
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
מאחר ולא ברור מה שינית בהגדרות ובאיזה ראוטר ביצעת את השינויים קצת קשה להבין מה עשית מה קרה ואיך אפשר לעזור..
אתה עם חייגן בלי?
אתה עם חייגן בלי?
@Borderline1
·
הראוטר ( asus ac5300),מחובר לאינטרנט ע"י שם משתמש וסיסמה ( זה נקרא חייגן?), ההגדרות שלו הן ברירת המחדל לא שיניתי כלום.
קצת נראה לא הגיוני שכזה ראוטר עוצמתי לא יחזיק חיבור טוב ואילו הראוטר של פרטנר יעבוד בסדר. כזכור אני מעוניין כן להשתמש באסוס בעיקר בשל יכולות ה wifi שלו
·
הראוטר ( asus ac5300),מחובר לאינטרנט ע"י שם משתמש וסיסמה ( זה נקרא חייגן?), ההגדרות שלו הן ברירת המחדל לא שיניתי כלום.
קצת נראה לא הגיוני שכזה ראוטר עוצמתי לא יחזיק חיבור טוב ואילו הראוטר של פרטנר יעבוד בסדר. כזכור אני מעוניין כן להשתמש באסוס בעיקר בשל יכולות ה wifi שלו
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
החייגן די מגביל את החיבור שלך ולא ברור לי למה אתה עם חייגן במהירויות כאלה- כדאי לעבור לחיבור ללא חייגן....
פרט לכך לא נתת שום מידע שיאפשר לעזור לך
פרט לכך לא נתת שום מידע שיאפשר לעזור לך