המלצה לרסיבר + סאבוופר
היי
ברשותי מערכת רמקולים למחשב של Logitech z906.
הסאבוופר של המערכת שבק חיים.
מאחר וכרגע ברצוני לא להשקיע כל כך הרבה כסף אשמח לרסיבר וסאבוופר בתקציב של עד 2500 שח
אני צריך שהרסיבר יתחבר גם לטלוויזיהוגם למסך המחשב
הרמקולים הקיימים הם בעלי 4 ohm
תודה רבה!!!
מאחר וכרגע ברצוני לא להשקיע כל כך הרבה כסף אשמח לרסיבר וסאבוופר בתקציב של עד 2500 שח
תודה רבה!!!
·אם אעלה תקציב ל3000?mulder כתב:התקציב לא מכסה רסיבר+סאב איכותיים, בטח לא חדשים, אולי בלחץ מיד שניה.
לדעתי נסה כיוון של מקרן קול טוב שנמכר עם סאב....
בכל מקרה אני לא צריך סאב איכותי רק משהו סטנדרטי ברמה של הסאב ששבק חיים
פתרונות אפשריים - לא רואה סיבה לרוץ לקנות סאב ורסיבר ועוד למערכת הזאתasafohana כתב:היי
תודה רבה!!!...
1 סאב ככל הנראה אפשר לקתן
2 חפש בלוחות סאב אולי תמצא או באיביי. (מישהו מוכר בפייסבוק מרקטפלייס את כל הסט ב1000)
3 פנה ליבואן ותראה אם אתה יכול לקנות מהם סאב, בעבר פניתי עם חלקים למוצר לוגיטק שקניתי לא מהם ועזרו
למיטב ידיעתי יש פה ושם בעיות ידועות לדגם הזה, יש מצב שזה פיוז בסאב או אחד קבלים ותיקן יכול להסתכם בסכום נמוך
·אני לא בטוח שהסאב התקלקל אבל המערכת לא נדלקת בכלל מהקונסולה הקטנה שלהmulder כתב:רגע, רק הסאב התקלקל? זה הסאב של הלוג'יטק ?
מה לגבי שאר המערכת הזאת ? אני שואל כי אם אתה ממשיך להשתמש בה אולי כדאי לתקן את הסאב או לקנות אחר, בדקת עם היבואן או החנות בה רכשת ?...
כל 5 הרמקולים עובדים בחיבור לראוטר ישו
את הסאב אי אפשר לחבר מכיוון שהוא מתחבר לקונסולה המרכזית ורק משם המערכת פועלת
·אני לא יודע אם הסאב התקלקל או לאalcd כתב:פתרונות אפשריים - לא רואה סיבה לרוץ לקנות סאב ורסיבר ועוד למערכת הזאת......
1 סאב ככל הנראה אפשר לקתן
2 חפש בלוחות סאב אולי תמצא או באיביי. (מישהו מוכר בפייסבוק מרקטפלייס את כל הסט ב1000)
3 פנה ליבואן ותראה אם אתה יכול לקנות מהם סאב, בעבר פניתי עם חלקים למוצר לוגיטק שקניתי לא מהם ועזרו
למיטב ידיעתי יש פה ושם בעיות ידועות לדגם הזה, יש מצב שזה פיוז בסאב או אחד קבלים ותיקן יכול להסתכם בסכום נמוך...
פשוט לא אפשרי לחבר אותו לרסיבר בגלל שהוא נשלט על ידי הקונסולה הקטנה של הלוג'יטק
הכבל מגיע מהסאב אבל המערכת לא נדלקת
חיברתי את כל 5 הרצקולים לרסיבר ישן והם עובדים
אנסה עם היבואן למרות שהאחריוץ נגמרה ממזמן
אז אחרי המון שיחות ליבואן וללוג'יטק הם לא מוכנים לעזור בתיקון כי נגמרה האחריות והאפשרות היחידה מבחינתם זה לקנות סט חדש.
ראיתי שמוכרים JBL HOME CINEMA 610, איך הסט הזה בהשוואה לz906 של לוג'יטק?
האם עדיף לרכוש סאב בנפרד במחיר של עד 1000 ולהשאיר את הרמקולים ההיקפים של לוג'יטק או לקנות סט כמו הJBL?
החדר הוא חדר קטן של 10 מ"ר.
האם עדיף לרכוש סאב בנפרד במחיר של עד 1000 ולהשאיר את הרמקולים ההיקפים של לוג'יטק או לקנות סט כמו הJBL?
החדר הוא חדר קטן של 10 מ"ר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
לא שמעתי את שניהם, אבל אם הייתי מהמר אז על חברה שמתמחה בסאונד כמו JBL .asafohana כתב:אז אחרי המון שיחות ליבואן וללוג'יטק הם לא מוכנים לעזור בתיקון כי נגמרה האחריות והאפשרות היחידה מבחינתם זה לקנות סט חדש.
החדר הוא חדר קטן של 10 מ"ר....
עדיין לא החלטתי על מה אני הולך בדיוק
אבל לגבי רסיבר כרגע יש לי רסיבר דנון 2200W שבאמת עושה עבודה מעולה
האם כדאי להחליף אותו לטובת מערכת כיול מתקדמת יותר והגברה גבוהה יותר?
אם כן, מה מומלץ בדגמים של דנון 3500h, 4500h או בכלל 3600h?
אני מסתכל על המחירים בזאפ וזה נראה קצת רחוק מהמציאות פה בפורום האם ניתן להשיג כל אחד מהדגמים הללו בהרבה פחות?
תודה רבה!!
אני מסתכל על המחירים בזאפ וזה נראה קצת רחוק מהמציאות פה בפורום האם ניתן להשיג כל אחד מהדגמים הללו בהרבה פחות?
תודה רבה!!
עדיין לא החלטתי על מה אני הולך בדיוק
תודה רבה!!
תודה רבה!!