השוואה בין vv5823 vs VR600
יש מקום שאפשר להשוות בקלות בין המפרט התכני של ראוטרים?
ביחוד מעניין אותי ההשוואה בין VR600 ל vv5823 .
עד עכשיו הייתי מחובר עם VR. חיברתי לאחרונה את vv5823 שקיבלתי מסלקום ואני מגלה שקליטת הוויפיי שלי משמעותית יותר טובה עם vv. בחיבור הקווי אין הבדל.
זה מוזר קצת לא?
ביחוד מעניין אותי ההשוואה בין VR600 ל vv5823 .
עד עכשיו הייתי מחובר עם VR. חיברתי לאחרונה את vv5823 שקיבלתי מסלקום ואני מגלה שקליטת הוויפיי שלי משמעותית יותר טובה עם vv. בחיבור הקווי אין הבדל.
זה מוזר קצת לא?
אם אתה מחובר אם W5823 תריץ בדיקה ב grc shields up ותבין כמה מהר תחזור לטיפילינק.
הראוטר הזה שסלקום מספקת הוא פתוח כמו פרוצה אין לו אפילו פיירוול בסיסי ועונה לכל בקשות פינג
מהעולם ''הנה אני כאן''.
אין לך השוואת באינטרנט לראוטר הזה של סלקום מאחר הוא משווק על ידי ספקי אינטרנט בלבד ולא ניתן לרכוש אותו באופן פרטי.
יש לי את הראוטר הזה אבל אצלי הוא מחובר מאחורי PFSENSE משמש רק כי נקודת גישה ומתאם שיחות לקו של סלקום.
אם לא הקו של סלקום הוא היה טס על טיל בליסטי בן יבשתי ישר לסלקום להחזרת ציוד.
הדבר היחידי שאכן בו טוב שיש לו רשת אלחוטית די בסדר
בסלון אני מקבל איתו 500 הורדה על 100 בסמארטפון
בשאר החדרים 250-300 הורדה 100 העלאה.
בשורה תחתונה לי אישית זה מספיק לבית של 3 חדרים אבל למשיש בית גדול יותר אם קומות
זה לא ציוד בישבילו.
היתי הולך על פתרון של נקודות גישה שמחוברות קווית ונותנות רשת אלחוטית אחת אם אפשרות של נדידה
של קליינטים בין הנקודות.
הראוטר הזה שסלקום מספקת הוא פתוח כמו פרוצה אין לו אפילו פיירוול בסיסי ועונה לכל בקשות פינג
מהעולם ''הנה אני כאן''.
אין לך השוואת באינטרנט לראוטר הזה של סלקום מאחר הוא משווק על ידי ספקי אינטרנט בלבד ולא ניתן לרכוש אותו באופן פרטי.
יש לי את הראוטר הזה אבל אצלי הוא מחובר מאחורי PFSENSE משמש רק כי נקודת גישה ומתאם שיחות לקו של סלקום.
אם לא הקו של סלקום הוא היה טס על טיל בליסטי בן יבשתי ישר לסלקום להחזרת ציוד.
הדבר היחידי שאכן בו טוב שיש לו רשת אלחוטית די בסדר
בסלון אני מקבל איתו 500 הורדה על 100 בסמארטפון
בשאר החדרים 250-300 הורדה 100 העלאה.
בשורה תחתונה לי אישית זה מספיק לבית של 3 חדרים אבל למשיש בית גדול יותר אם קומות
זה לא ציוד בישבילו.
היתי הולך על פתרון של נקודות גישה שמחוברות קווית ונותנות רשת אלחוטית אחת אם אפשרות של נדידה
של קליינטים בין הנקודות.