LG SM8100 או LG UM7340 וכמו כן מבחינת המרחק מה עדיף 65 או 55
שלום רב
שתי שאלות
1. מבחינת התקציב כנראה ש lg זולה מסמסונג והתקציב שלי מאפשר גג LG SM8100 או LG UM7340 , מה ההבדלים בין השניים ,ההפרש 200 ש"ח , משיטוט באתר לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים למעט שבמפרט של sm כתוב שיש בינה מלאכותית ?ואם כן אני בכלל לא יודע מזה עושה ואם אני צריך את זה בבכלל. כמו כן אם אני יורד ל uk6300 ההבדל במחירים משמעותי השאלה מבחינת האיכות של הטלויזיה יש לזה משמעות ( אגב סדרת האותיות מבלבלת שכן האות u היא מעל האות s למרות שנראה ש sm דגם יותר חדיש )
2. הסלון נמצא במרחק של 3.3 מטר מהקיר , מה עדיף 55 או 65 , כי כאן כבר ההבדל במחיר משמעותי 500 ש"ל ל 1,000 ש"ח
חג שמח ובריאות לכולנו.
תודה לעונים
שתי שאלות
1. מבחינת התקציב כנראה ש lg זולה מסמסונג והתקציב שלי מאפשר גג LG SM8100 או LG UM7340 , מה ההבדלים בין השניים ,ההפרש 200 ש"ח , משיטוט באתר לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים למעט שבמפרט של sm כתוב שיש בינה מלאכותית ?ואם כן אני בכלל לא יודע מזה עושה ואם אני צריך את זה בבכלל. כמו כן אם אני יורד ל uk6300 ההבדל במחירים משמעותי השאלה מבחינת האיכות של הטלויזיה יש לזה משמעות ( אגב סדרת האותיות מבלבלת שכן האות u היא מעל האות s למרות שנראה ש sm דגם יותר חדיש )
2. הסלון נמצא במרחק של 3.3 מטר מהקיר , מה עדיף 55 או 65 , כי כאן כבר ההבדל במחיר משמעותי 500 ש"ל ל 1,000 ש"ח
חג שמח ובריאות לכולנו.
תודה לעונים
@aoded4
·
א. ההבדל בין UM7300 לבין SM8100 הוא ש-SM היא סדרה יותר גבוהה הכוללת שכבת NanoCell המאפשרת טווח צבעים רחב יותר.
אז SM8100 הוא דגם טוב במקצת, עם טווח צבעים רחב יותר, והבדלים קטנים נוספים.
ב. UK זאת הסדרה הנמוכה, המחליפה שלה היא סדרת UM.
SM היא הסדרה הגבוהה, והיא מחליפה את סדרת ה-SK.
M בא אחרי K.
ג. UK6300 משמעותית פחות טובה מ-UM7300:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
ד. למרחק 3.3 מטר (לפי דעתי האישית) בבירור עדיף ״65.
לי יש מרחק קטן יותר, ויש לי ״65 גם. ואני גם אשדרג ל-״75 בכיף, ברגע שזה יהיה יותר זול.
·
א. ההבדל בין UM7300 לבין SM8100 הוא ש-SM היא סדרה יותר גבוהה הכוללת שכבת NanoCell המאפשרת טווח צבעים רחב יותר.
אז SM8100 הוא דגם טוב במקצת, עם טווח צבעים רחב יותר, והבדלים קטנים נוספים.
ב. UK זאת הסדרה הנמוכה, המחליפה שלה היא סדרת UM.
SM היא הסדרה הגבוהה, והיא מחליפה את סדרת ה-SK.
M בא אחרי K.
ג. UK6300 משמעותית פחות טובה מ-UM7300:
ד. למרחק 3.3 מטר (לפי דעתי האישית) בבירור עדיף ״65.
לי יש מרחק קטן יותר, ויש לי ״65 גם. ואני גם אשדרג ל-״75 בכיף, ברגע שזה יהיה יותר זול.
@mdk_25
·שאלות המשך אחרונות
1. יש לך השוואה מקצועית כמו שנתת בסעיף 3 בשאלה הקודמת (השוות בין um 7340 לבין uk 6300 (
2. מה לגבי בינה מלאכותית יש לה? מזה נותן? יש את זה גם בדגמים הקודמים של lg?
3 לגבי סדרת האותיות , נראה לי שלא הבנת אותי:אתה אומר M בא אחרי K.- מסכים אתך אם אחרי um , הם היו עוברים ל us , אבל מה שהם עשו מ um הם עברו לאות אחרת sm , והאות s נמוכה מ u
, כמו שזה נראה הם סתם מחליפים אותיות
מה תאר לך שהם נתקעים עם מלאי , מה הם עושים בכל חברה כדי להראות שהם יצאו עם דגם חדש בכל שנה מחליפים את האותיות:(
אגב לפני שנה וחצי רכשתי בהמצלתכם uk6700 אחלה טלויזיה
תודה
·שאלות המשך אחרונות
1. יש לך השוואה מקצועית כמו שנתת בסעיף 3 בשאלה הקודמת (השוות בין um 7340 לבין uk 6300 (
3 לגבי סדרת האותיות , נראה לי שלא הבנת אותי:אתה אומר M בא אחרי K.- מסכים אתך אם אחרי um , הם היו עוברים ל us , אבל מה שהם עשו מ um הם עברו לאות אחרת sm , והאות s נמוכה מ u
תודה
·aoded4 כתב:@mdk_25
·שאלות המשך אחרונות
3 לגבי סדרת האותיות , נראה לי שלא הבנת אותי:אתה אומר M בא אחרי K.- מסכים אתך אם אחרי um , הם היו עוברים ל us , אבל מה שהם עשו מ um הם עברו לאות אחרת sm , והאות s נמוכה מ u, כמו שזה נראה הם סתם מחליפים אותיות
מה תאר לך שהם נתקעים עם מלאי , מה הם עושים בכל חברה כדי להראות שהם יצאו עם דגם חדש בכל שנה מחליפים את האותיות:(
תודה...
1. יש בין UM7300 ל-SM8600:
SM8600 טוב במקצת מ-SM8100, צריך להכנס ולנבור במפרטים כדי לראות בדיוק את ההבדלים בין SM8100 ל-SM8600.
2. מה זה משנה אם יש לה? מה זה נותן לך?
בינה מלאכותית זאת תוכנה. יש המון סוגי בינה מלאכותית שמבצעות המון סוגי פעולות שונות. למשל למצוא את המחיר הזול ביותר לחדר בבית מלון או לגלות כשמישהו גנב לך את כרטיס האשראי. ועוד המון דברים אחרים קוראים היום בעזרת בינה מלאכותית.
להגיד שיש לטלויזיה בינה מלאכותית, זה כמו להגיד שיש לה צבעים. ללא תיאור ספציפי של למה היא משמשת ואיך היא תורמת, זה חסר משמעות. גימיק שיווקי ותו לא.
3. שוב אסביר.
UM בא אחרי UK.
כי M בא אחרי K.
אחרי UM יבוא UN. כי N אחרי M. זה יקרה רק בעוד כמה חודשים.
SM זאת סדרה אחרת. סדרת Super.
נגיד סדרה רגילה נקראת UM כי זה UHD (שם אחר ל-4K)
וזאת סדרת Super UHD.
לכן אין קשר בין U ל-S בסדר האותיות.
בסדרת הסופר יש גם התקדמות כמו בסדרה הרגילה.
שנה שעברה היה SK.
השנה יש SM.
ובהמשך יהיה SN.
N > M > K
@mdk_25
·לגבי הסדרות - לא חשבתי שמדובר בסדרות אחרות. כי הסדרות um ו sm נראות אותו דבר , חשבתי שהסדרה sm החליפה את um ' ו um החליפה את uk . ואם אכן היה מדובר באותה סדרה אז אחרי um היו עוברים ל us ( או לפחות ל un כפי שאתה אומר) ולא ל sm , אז כנראה שאתה צודק. מוזר שיצאו עם שתי סדרות די דומות בשנת 2019 בהבדלים זניחים ובהפרשי מחיר גם כן זניחים או שמא um היא סדרה של שנת 2018 ו sm היא לשנת 2019 , ולכן הבלבול. כי כשאני ראיתי לראשונה לא ידעתי איזה סדרה מתקדמת יותר בגלל האותיות ועכשיו אני מבין שמדובר בשתי סדרות שונות. ממש מוזר לאור האמור שההבדלים בין השניים זניחים.
לגבי הבינה המלאכותית - רק שאלתי ,העיקר אומרים שיש את המאפיין הזה חשבתי להבין רק מה הוא נותן אם בכלל, זה שאומרים שיש בלי לדעת מה הוא נותן זה רק אמירה ותו לא.
תודה
·לגבי הסדרות - לא חשבתי שמדובר בסדרות אחרות. כי הסדרות um ו sm נראות אותו דבר , חשבתי שהסדרה sm החליפה את um ' ו um החליפה את uk . ואם אכן היה מדובר באותה סדרה אז אחרי um היו עוברים ל us ( או לפחות ל un כפי שאתה אומר) ולא ל sm , אז כנראה שאתה צודק. מוזר שיצאו עם שתי סדרות די דומות בשנת 2019 בהבדלים זניחים ובהפרשי מחיר גם כן זניחים או שמא um היא סדרה של שנת 2018 ו sm היא לשנת 2019 , ולכן הבלבול. כי כשאני ראיתי לראשונה לא ידעתי איזה סדרה מתקדמת יותר בגלל האותיות ועכשיו אני מבין שמדובר בשתי סדרות שונות. ממש מוזר לאור האמור שההבדלים בין השניים זניחים.
לגבי הבינה המלאכותית - רק שאלתי ,העיקר אומרים שיש את המאפיין הזה חשבתי להבין רק מה הוא נותן אם בכלל, זה שאומרים שיש בלי לדעת מה הוא נותן זה רק אמירה ותו לא.
תודה
·aoded4 כתב:@mdk_25
תודה...
הסדרה SM שהגיעה ב-2019 החליפה את הסדרה SK שהיתה ב-2018.
באותה מידה שהסדרה UM שהגיעה ב-2019 החליפה את UK מ-2018.
אז כפי שאתה רואה 2 הסדרות היו קיימות כבר לפני כן, והן רק התקדמו אות אחת.