האם המבער צד כירת צד side burner עושה את שלו?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
שלח תגובה
surfer1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

יש משהו משותף כמעט בכל הדגמים, עם או בלי כירת/מבער צד. ואני בכוונה אומר מבער ולא אינפרא אדום, כי במקרה של אינפרא זה יותר ברור לחובבי הסטייקים הכבדים מסגנון טומהוק וכו', במקרה הזה כמעט דיי ברור שכדאי אינפרא אדום.
אבל מה לגבי מבער, פשוט כזה כמו שיש במטבח. האם כדאי להשקיע את האקסטרה כסף הזה בשביל לטגן משהו במרפסת או בחצר? באמת כזה יתרון? מה כבר יצא לכם לטגן שם בהצלחה כזו שאתם חוזרים על הפעולה כמעט בכל פעם שעושים על האש?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #2 

אנחנו משתמשים המון בכירת צד, טיגון שניצילים(קורה הרבה אצלנו :)) וחצילים זה פתרון מושלם לריח בבית.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

surfer1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

niko כתב:אנחנו משתמשים המון בכירת צד, טיגון שניצילים(קורה הרבה אצלנו :)) וחצילים זה פתרון מושלם לריח בבית.
...
·רעיון טוב!
לטיגון שניצלים רצוי מחבת גדולה כדי לזרוק לבפנים כמה שיותר במכה (מניסיון במטבח...חח) וכמובן הספק להבה לא קטן.
ולחצילים מה הכוונה? אפשר להניח יותר מחציל אחד שם...? אגב, חציל עדיף כבר על הגריל אני חושב...לא?

איזה מנגל יש לך?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #4 

חצילים על הגריל זה נכון, לפעמים מטגנים חצילים פרוסים במחבט.
יש לי גרנדהול סנטה פה
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”