לגבי רכישת הטלוויזיה oled b9
ערב טוב חברים אני עשיתי שיעורי בית והחלטתי לרכוש את הטלוויזיה lg oled b9 55 אינ'ץ. אמרתי לעצמי שטלוויזיה זה מוצר שלא מחליפים אותו כל שנה ולכן שווה להשקיע בשביל לקבל טלוויזיה טובה. יש מספר שאלות.
כשאשר ואני ארכוש את הטלוויזיה אני מתאר לעצמי שיציאן לי לשם תוספת כספית בעבור לקבל אחריות נוספת מעבר ל 3 שנים שמקבלים. השאלה שלי היא אם לא מעוניין בזה, בהמשך אני יוכל להרחיב את האחריות?
האם כדאי לחכות לדגמים החדשים יותר או שאין טעם ופשוט לרכוש?
תודה רבה.
כשאשר ואני ארכוש את הטלוויזיה אני מתאר לעצמי שיציאן לי לשם תוספת כספית בעבור לקבל אחריות נוספת מעבר ל 3 שנים שמקבלים. השאלה שלי היא אם לא מעוניין בזה, בהמשך אני יוכל להרחיב את האחריות?
האם כדאי לחכות לדגמים החדשים יותר או שאין טעם ופשוט לרכוש?
תודה רבה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לגבי לחכות, זו תמיד שאלה של מה המצב אצלך כרגע, פיננסית ומסכית.
לגבי האחריות, אני למדתי מניסיוני לאחרונה שזה עניין של מיקוח והצלחתי להוריד 500 ש"ח (הטלוויזיה שלי יותר יקרה אז ההרחבת אחריות מין הסתם יותר יקרה). זו אגב התלונה היחידה שלי ל-ח.י. להשאיר את העניין הזה לטכנאים זה בעיני לא שירות מקצועי. בעיני טכנאים לא צריכים להתעסק בכסף. צריך להיות מחירון ברור, במעמד הקניה להציג אותו ומי שירצה שיקנה. זה יהיה שירות ברמה אחת למעלה.
לגבי הרחבת אחריות מאוחר יותר, אני מניח שזה אפשרי, מצד שני אני מניח שהחברה תגבה על זה יותר, בסה"כ יש פה יותר סיכון עבורה מכיוון שהיא לא יודעת מה עבר על המסך מרגע ההתקנה ועד רגע הרחבת האחריות. מניח זו מילת המפתח פה...
לגבי האחריות, אני למדתי מניסיוני לאחרונה שזה עניין של מיקוח והצלחתי להוריד 500 ש"ח (הטלוויזיה שלי יותר יקרה אז ההרחבת אחריות מין הסתם יותר יקרה). זו אגב התלונה היחידה שלי ל-ח.י. להשאיר את העניין הזה לטכנאים זה בעיני לא שירות מקצועי. בעיני טכנאים לא צריכים להתעסק בכסף. צריך להיות מחירון ברור, במעמד הקניה להציג אותו ומי שירצה שיקנה. זה יהיה שירות ברמה אחת למעלה.
לגבי הרחבת אחריות מאוחר יותר, אני מניח שזה אפשרי, מצד שני אני מניח שהחברה תגבה על זה יותר, בסה"כ יש פה יותר סיכון עבורה מכיוון שהיא לא יודעת מה עבר על המסך מרגע ההתקנה ועד רגע הרחבת האחריות. מניח זו מילת המפתח פה...
@ChinggisKhan
·
מבחינה פיננסית כלכלית המצב מעולה ואני אומר מעולה מכיוון שאני עובד בעבודה חיונית כרגיל כך שלא יכול להיות בעיה מסוימת.
אם באמת ייגבו מחיר נורמלי אני נרחיב את האחריות, אך אם ייגבו למעלה מ 1000 שקלים, אז נוותר על הרחבת האחריות ונסתפק ב 3 שנים. מקסימום בהמשך אם נראה לנכון נברר אצל היבואן ח.י אם ניתן להרחיב את האחריות וכמה זה יעלה.
·
מבחינה פיננסית כלכלית המצב מעולה ואני אומר מעולה מכיוון שאני עובד בעבודה חיונית כרגיל כך שלא יכול להיות בעיה מסוימת.
אם באמת ייגבו מחיר נורמלי אני נרחיב את האחריות, אך אם ייגבו למעלה מ 1000 שקלים, אז נוותר על הרחבת האחריות ונסתפק ב 3 שנים. מקסימום בהמשך אם נראה לנכון נברר אצל היבואן ח.י אם ניתן להרחיב את האחריות וכמה זה יעלה.
אני הייתי מוותר על הרחבת אחריות והולך על C9.
יש לה מעבד אלפא 9 לעומת אלפא 7 ב-B9. מצרף קישורים לסקירה של שני המסכים:
https://www.trustedreviews.com/reviews/lg-b9-oled65b9
https://www.trustedreviews.com/reviews/lg-oled55c9
יש לה מעבד אלפא 9 לעומת אלפא 7 ב-B9. מצרף קישורים לסקירה של שני המסכים:
https://www.trustedreviews.com/reviews/lg-b9-oled65b9
https://www.trustedreviews.com/reviews/lg-oled55c9
תופס טרמפ על השאלה 
הקצבתי לעצמי תקציב של 6000 שקל לטלוויזיה ואני רואה שאפשר להשיג את ה-B9 עכשיו באזור ה-7000+. האם יש צפי של ירידה במחיר של ה-B9 לאיזורים האלה כישגיעו הדגמים המחליפים או שזה לא עובד ככה?
*אני מדבר על גודל 65
הקצבתי לעצמי תקציב של 6000 שקל לטלוויזיה ואני רואה שאפשר להשיג את ה-B9 עכשיו באזור ה-7000+. האם יש צפי של ירידה במחיר של ה-B9 לאיזורים האלה כישגיעו הדגמים המחליפים או שזה לא עובד ככה?
*אני מדבר על גודל 65
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
B9 לא שווה את ה 7 ומשהו אלף שקל לדעתי ,והתעסקתי איתה איזה חודש וחצי
בבית לפני שהגעתי למסקנה הזו...עדיף במחיר הזה כבר אופציות אחרות.
הרחבת אחריות עולה בדיוק 1000 שח כולל התקנה ומגן ברקים עם השהיה .
*אם אתה כבר קונה אותה ממליץ לך בחום לקנות מאתרים שנותנים 60 ימי החזרה כמו אולסייל ו p1000 ,זה מה שהציל לי את הכסף ואת העצבים
בבית לפני שהגעתי למסקנה הזו...עדיף במחיר הזה כבר אופציות אחרות.
הרחבת אחריות עולה בדיוק 1000 שח כולל התקנה ומגן ברקים עם השהיה .
*אם אתה כבר קונה אותה ממליץ לך בחום לקנות מאתרים שנותנים 60 ימי החזרה כמו אולסייל ו p1000 ,זה מה שהציל לי את הכסף ואת העצבים
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

@yogo2016
בכל מקרה הדגם שאתה רוצה עולה חצי מהאולד אז אני
מבין שהלכת יותר עם הכיס.
כנס לישפאר עודפים תבדוק את המחיר שם..אני כבר הייתי קונה את ה 9505
בכל מקרה הדגם שאתה רוצה עולה חצי מהאולד אז אני
מבין שהלכת יותר עם הכיס.
כנס לישפאר עודפים תבדוק את המחיר שם..אני כבר הייתי קונה את ה 9505
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

@yogo2016
קונה את הסוני בישפאר עודפים ב 4700 ל 65 אינצ או את ה 9505 בסביבות ה 6000.
תעשה בגוגל ישפאר עודפים.
קונה את הסוני בישפאר עודפים ב 4700 ל 65 אינצ או את ה 9505 בסביבות ה 6000.
תעשה בגוגל ישפאר עודפים.