המלצה ל LCD שתומכת ב 1080P - FULL HD
במקום לשבור את הראש תעשה כך:
לך לחנות שאתה מכיר אני ממליץ על חניות מתמחות שם תמצא את מה שאתה מחפש
תבקש לראות מסך FHD 42 ו50 שב לפי המרחק שאתה יושב בבית תבקש שיראו לך שידורי כבלים או לווין וזה יהיה הפיתרון לכאבי הראש וגם יהיה לך הבדלה בין המסכים
כל טוב ולילה טוב
לך לחנות שאתה מכיר אני ממליץ על חניות מתמחות שם תמצא את מה שאתה מחפש
תבקש לראות מסך FHD 42 ו50 שב לפי המרחק שאתה יושב בבית תבקש שיראו לך שידורי כבלים או לווין וזה יהיה הפיתרון לכאבי הראש וגם יהיה לך הבדלה בין המסכים
כל טוב ולילה טוב
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אני חושב שהסוני בראביה תתאים לך מאד, בהכל פרט לגודל - 40 אינץ' זה טיפה קטן למרחק הזה. נדמה לי שבסדרה הזאת יש גם 46 אינץ', לא?
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
למרחק 4 מטרים אתה צריך לא פחות מ-46אינץ'
לא יודע כמה עולה אבל יש עכשיו לסמסונג LCD חדשה FULL HD יתכן ותצליח לרכוש ב-20 אלף - אני לא בטוח.
Re: למרחק 4 מטרים אתה צריך לא פחות מ-46אינץ'
זה ה- M81 שהציעו לי פה..ofass כתב:לא יודע כמה עולה אבל יש עכשיו לסמסונג LCD חדשה FULL HD יתכן ותצליח לרכוש ב-20 אלף - אני לא בטוח....
תגידו בזמן הקרוב אמורים להגיע עוד LCD FHD שכדאי לחכות להם ? או לקנות מה שיש היום ?
אם אתה רוצה להשקיע
יצאה עכשיו סמסונג 52 LCD עם 1:15000 בהירות. ראיתי אותה והתמונה מהממת. לפי מה שידוע לי ניתן להשיג בארץ.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Re: אם אתה רוצה להשקיע
זה דגם הM81 בגרסת 52 :ofass כתב:יצאה עכשיו סמסונג 52 LCD עם 1:15000 בהירות. ראיתי אותה והתמונה מהממת. לפי מה שידוע לי ניתן להשיג בארץ....
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1
הגיע הזמן לחתוך רקמות
סביר+(-primo כתב:מה זה נקרא פחות? אתה מתכוון סביר ביחס למסכי LCD אחרים? כי אני בוודאי שלא מצפה שיראו שידורי טלויזיה כמו בפלזמה, אבל לפחות שיראו ברמה סבירה +.ruve כתב:לדעתי סמסונג 46M81, נראית מדהים בHD, בשידורי YES פחות.......
אני מאוד ממליץ לך לראות את הדגם זה(ואז אתה תחליט איך הוא בשידורי YES), ב"ארמגדון"יש אותו בתצוגה.
המתחרות מבית סוני בגודל הזה חורגות מהתקציב שהצבת.
בהצלחה
הסוני עדיף בהרבה על הסמסונג?? שווה להגדיל את התקציב? כי יש אנשים שאומרים לי שהסמסונג יותר טובה..ruve כתב:סביר+(-primo כתב:מה זה נקרא פחות? אתה מתכוון סביר ביחס למסכי LCD אחרים? כי אני בוודאי שלא מצפה שיראו שידורי טלויזיה כמו בפלזמה, אבל לפחות שיראו ברמה סבירה +.ruve כתב:לדעתי סמסונג 46M81, נראית מדהים בHD, בשידורי YES פחות.......)
אני מאוד ממליץ לך לראות את הדגם זה(ואז אתה תחליט איך הוא בשידורי YES), ב"ארמגדון"יש אותו בתצוגה.
המתחרות מבית סוני בגודל הזה חורגות מהתקציב שהצבת.
בהצלחה...