מחפש המלצה לטלויזיה 4K 55 אינטש - עלות עד 5K
-
ramijaschek
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ה sumasung הישנה שלי נפחה את נשמתה ואני מחפש להחליף. עקב אילוצי מקום ( 128*85 ס"מ) אני מחפש טלויזיה 55 אינטש.
משמשת בסלון בעיקר לנטפליקס, קצת צפיה ב plex הביתי, קצת youtube.
הבית הוא אנדרואיד אז חיבורים נוחים לטלפונים הם פלוס. כמו-כן יכולת צפיה בערוצים הישראלים היא פלוס.
המחיר פחות אילוץ - יותר שאלה של עלות/תועלת ושל ראש שקט X שנים קדימה (טכנולוגיה, אחריות?).
תודה מראש
משמשת בסלון בעיקר לנטפליקס, קצת צפיה ב plex הביתי, קצת youtube.
הבית הוא אנדרואיד אז חיבורים נוחים לטלפונים הם פלוס. כמו-כן יכולת צפיה בערוצים הישראלים היא פלוס.
המחיר פחות אילוץ - יותר שאלה של עלות/תועלת ושל ראש שקט X שנים קדימה (טכנולוגיה, אחריות?).
תודה מראש
@ramijaschek
·
אם אתה מחפש משהו הכי מתקדם טכנולוגית, אולי כדאי לחכות לסוף הקיץ ולקנות את דגמי 2020 שיצאו אז.
אם אתה לא רוצה לחכות (והמחיר הוא לא אילוץ), אז B9/C9 של LG לדעתי יתנו לך את המסך הכי מתקדם טכנולוגית עם שירות/אחריות הכי טובים.
·
אם אתה מחפש משהו הכי מתקדם טכנולוגית, אולי כדאי לחכות לסוף הקיץ ולקנות את דגמי 2020 שיצאו אז.
אם אתה לא רוצה לחכות (והמחיר הוא לא אילוץ), אז B9/C9 של LG לדעתי יתנו לך את המסך הכי מתקדם טכנולוגית עם שירות/אחריות הכי טובים.
-
ramijaschek
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
קודם כל - תודה רבה על התגובה.
מעבר לכך - קצת הבהרות ושאלות המשך.
ראשית - אין לי אופציה לחכות כי כאמור הטלויזיה הנוכחית עושה בעיות בלתי אפשריות בתצוגה - אז זה לא יחכה.
שנית - הסתכלתי קצת על ההשוואות ונראה שאין באמת פער בין B9 ל C9 בראיית אתרי ה review למיניהם. ה B9 נמכר ב 5690 כרגע (http://www.saleprice.co.il/items/2581110) ונראה שה C9 זה עוד 600 ש"ח. אתה מכיר פערים שמצדיקים את הפער במחירים?
שלישית - דילמה קלה אחרי כ 5 שנים עם samsung - תיבת החיבורים שלהם די נחמדה ויותר קל לחבר אליה דברים (בעיקר דברים מזדמנים כמו מחשב נייד, ninetndo switch וכד') מאשר להזיז את הטלויזיה ולחפש מחברים מאחורה. אין דגם של סמסונג מקביל ששווה ללכת עליו?
קודם כל - תודה רבה על התגובה.
מעבר לכך - קצת הבהרות ושאלות המשך.
ראשית - אין לי אופציה לחכות כי כאמור הטלויזיה הנוכחית עושה בעיות בלתי אפשריות בתצוגה - אז זה לא יחכה.
שנית - הסתכלתי קצת על ההשוואות ונראה שאין באמת פער בין B9 ל C9 בראיית אתרי ה review למיניהם. ה B9 נמכר ב 5690 כרגע (http://www.saleprice.co.il/items/2581110) ונראה שה C9 זה עוד 600 ש"ח. אתה מכיר פערים שמצדיקים את הפער במחירים?
שלישית - דילמה קלה אחרי כ 5 שנים עם samsung - תיבת החיבורים שלהם די נחמדה ויותר קל לחבר אליה דברים (בעיקר דברים מזדמנים כמו מחשב נייד, ninetndo switch וכד') מאשר להזיז את הטלויזיה ולחפש מחברים מאחורה. אין דגם של סמסונג מקביל ששווה ללכת עליו?
@ramijaschek
·
א. אני לא מכיר OLED מספיק כדי להגיד על ההבדלים. אני חושב שיש הבדל בתוכנה או במעבד...
יש טבלה פה:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
ויש גם פורום ייעודי ל-OLED, שם בטח ידעו לענות לך טוב יותר:
https://www.hometheater.co.il/forum108
ב. אני חושב שאתה מתכוון לקופסת One Connect.
אז ב-LG באמת אין כזאת (למיטב ידיעתי).
והיא כבר לא מגיעה עם כל הטלויזיות (לצערנו) של סמסונג, אלה רק עם טלויזיות פרימיום הכי יקרות.
אם אני לא טועה, השנה היא מגיעה רק בסמסונג Q90R/Q80R.
שאלה הטלויזיות הכי טובות של סמסונג השנה, שיכולות לתת תחרות אפילו ל-OLED. (בחדרים חשוכים ה-OLED מנצחת, אבל בחדרים מוארים ל-Q90/Q80 יש יתרון)
לצערי ה-Q90 לא זמינה בגודל ״55 אינצ׳, אבל ה-Q80 כן.
·
א. אני לא מכיר OLED מספיק כדי להגיד על ההבדלים. אני חושב שיש הבדל בתוכנה או במעבד...
יש טבלה פה:
ויש גם פורום ייעודי ל-OLED, שם בטח ידעו לענות לך טוב יותר:
https://www.hometheater.co.il/forum108
ב. אני חושב שאתה מתכוון לקופסת One Connect.
אז ב-LG באמת אין כזאת (למיטב ידיעתי).
והיא כבר לא מגיעה עם כל הטלויזיות (לצערנו) של סמסונג, אלה רק עם טלויזיות פרימיום הכי יקרות.
אם אני לא טועה, השנה היא מגיעה רק בסמסונג Q90R/Q80R.
שאלה הטלויזיות הכי טובות של סמסונג השנה, שיכולות לתת תחרות אפילו ל-OLED. (בחדרים חשוכים ה-OLED מנצחת, אבל בחדרים מוארים ל-Q90/Q80 יש יתרון)
לצערי ה-Q90 לא זמינה בגודל ״55 אינצ׳, אבל ה-Q80 כן.
-
ramijaschek
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
שוב תודה על המידע.
בדקתי ולצערי ה Q80 לא מגיעה עם קופסת החיבורים (זה פיצ'ר ממש נוח בעיני) וממה שאני קורא נראה שה QLED אכן טכנולוגיה פחות חדשנית. הטלויזיה שלי בסלון שיש לו קיר זכוכית פונה לגינה - אז בשעות היום יש אור לא מבוטל - הדבר היחיד שמצאתי בזכות ה QLED.
נראה שה SAMSUNG עולה פחות קצת בארצנו - איזור ה 5100 (QE55Q80R).
יצא לך להשתמש בשלטים/פיצ'רים של הטלויזיות במקרה? תאימות לאפליקציות (אני מניח ש netflix עובד אותו דבר - אבל אולי עידן+, מקו וכד' - יש הבדל?).
שוב תודה על המידע.
בדקתי ולצערי ה Q80 לא מגיעה עם קופסת החיבורים (זה פיצ'ר ממש נוח בעיני) וממה שאני קורא נראה שה QLED אכן טכנולוגיה פחות חדשנית. הטלויזיה שלי בסלון שיש לו קיר זכוכית פונה לגינה - אז בשעות היום יש אור לא מבוטל - הדבר היחיד שמצאתי בזכות ה QLED.
יצא לך להשתמש בשלטים/פיצ'רים של הטלויזיות במקרה? תאימות לאפליקציות (אני מניח ש netflix עובד אותו דבר - אבל אולי עידן+, מקו וכד' - יש הבדל?).
·ramijaschek כתב:@mdk_25
שוב תודה על המידע.
יצא לך להשתמש בשלטים/פיצ'רים של הטלויזיות במקרה? תאימות לאפליקציות (אני מניח ש netflix עובד אותו דבר - אבל אולי עידן+, מקו וכד' - יש הבדל?)....
נטלפיקס אכן אותו הדבר.
עידן+ (או כל ממיר חיצוני) גם יתן איכות בהתאם לדגם, אבל בכל מקרה לא יוכל לנצל את היכולות של הטלויזיה (כי הוא לא 4K ולא HDR).
יש אפליקציות מסוימות שיש רק ל-LG, ואחרות רק לסמסונג.
אבל אני אישית לא חושב שאפליקציות נתמכות צריך להיות שיקול בבחירת טלויזיה.
-
ramijaschek
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·
אפליקציות הן בהחלט לא שיקול משמעותי. פשוט לגבי השאר - הפערים נראים קטנים כרגע ואני מתלבט.... ה LG נראית עדיפה במקצת פרט לנושא התאורה - השאלה היא האם זה שווה עוד 600 ש"ח.
·
אפליקציות הן בהחלט לא שיקול משמעותי. פשוט לגבי השאר - הפערים נראים קטנים כרגע ואני מתלבט.... ה LG נראית עדיפה במקצת פרט לנושא התאורה - השאלה היא האם זה שווה עוד 600 ש"ח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ramijaschek
·
אם בתוכניות לצפות בתכני HDR\DV, אז בהחלט עדיף להוסיף וללכת על C9. היא מגיעה לרמות בהירות יותר גבוהה ולכן אפקט ה-HDR טוב יותר.
מעבד התמונה מתקדם יותר. לא יודע עד כמה באמת זה תורם, אבל זה מסך פשוט עדיף.
·
אם בתוכניות לצפות בתכני HDR\DV, אז בהחלט עדיף להוסיף וללכת על C9. היא מגיעה לרמות בהירות יותר גבוהה ולכן אפקט ה-HDR טוב יותר.
מעבד התמונה מתקדם יותר. לא יודע עד כמה באמת זה תורם, אבל זה מסך פשוט עדיף.
·ramijaschek כתב:@mdk_25
·
אפליקציות הן בהחלט לא שיקול משמעותי. פשוט לגבי השאר - הפערים נראים קטנים כרגע ואני מתלבט.... ה LG נראית עדיפה במקצת פרט לנושא התאורה - השאלה היא האם זה שווה עוד 600 ש"ח....
אני לא מסכים.
אני חושב שיש הבדלים משמעותיים בביצועים, בהתאם לסביבת העבודה.
ממליץ לך אולי לראות סרטוני השוואה (אם עדיין לא ראית). למשל אחד המומחים הטובים ביוטיוב:
בקשר לאפליקציות, הסיבה שאני אומר שהן לא צריכות להיות שיקול הוא:
אלא אם אתה הולך להחליף טלויזיה כל שנה-שנתיים, הטלויזיה שלך הולכת להתיישן. (מבחינת מערכת הפעלה)
זה אומר שיצאו גירסאות חדשות של מערכות הפעלה, שכבר לא ירוצו על הטלויזיה שלך.
אפליקציות משמעותיות (נטפליקס, יוטיוב) הולכות להמשיך לעבוד, אבל כשיצעו להן עדכונים עם יכולות חדשות, הם כבר לא יגיעו לגרסת הטלויזיה שלך.
אפליקציות יותר קטנות (מאקו, פרטנר, סלקום, וכו׳) יכולות להשבר עם הזמן ולהפסיק לעבוד, ואף אחד לא ישקיע זמן כדי לתקן אותן בגרסאות ישנות של מערכות הפעלה.
דוגמא טובה זה קידודים חדשים. קידודים חדשים יוצאים כל הזמן, והטלויזיה שלך לא הולכת לתמוך בהן.
מצד שני, אתה יכול לקנות סטרימר פשוט, ב-200 שקל, שיצא השנה ומכיל את מערכת ההפעלה הכי חדשה, ורץ בו המעבד הכי חדש, והוא תומך בקידודים הכי חדשים.
ולהחליף אותו כל שנה-שנתיים כשיוצאת גירסה חדשה.