הגדרות ipv6 בראוטר שמחובר ל FiberBox

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
orir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

הי,

מה צריכות להיות ההגדרות בראוטר tplink שמחובר לפייברבוקס במצב bridge?

Dor1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 579
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תשאיר את זה על דינמי ככה שתקבל כתובת אוטומטית מהספק כי אתה הרי לא יכול לתת לעצמך כתובת ציבורית!

ולמה שתשאיר את זה פתוח? לי אין אפשרות לכבות את זה ואני רק מנסה להיפטר מהכתובת ipv6. היה דיון על זה בפוסט שלי מלפני כמה ימים. ערן טוען שהספריות בארץ לא ממש יודעות עדיין לעבוד עם כתובת ipv6?ולנתב אותה ליעדים, ככה שזה רק יכול לגרום למרות.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #3 

רק לדייק אני לא בטוח עד כמה הספקיות בארץ (כנראה מה שדרור התכוון ב"ספריות") תומכים בצורה תקינה/טובה ב-IPv6. אישית נתקלתי רק בחוסר תמיכה קיצוני בהפעלת ותמיכה טכנית ב-IPv6 ולכן לא הצלחתי (בינתיים) שיהיה לי שום ניסיון אישי עם IPv6. בנוסף ראיתי פוסט (או אולי פוסטים) שטען שה-IPv6 עושה בעיות שאין עם IPv4. זה כמובן לא בעיה ב-IPv6 שהינו תקן בשל שנמצא בשימוש מסיבי בעולם כבר שנים רבות ולכן, אם באמת יש בעיות כאלה, הם מתוך חוסר מקצועיות של הספקיות בנושא.

מעשית, אם יש לך בעיות הייתי מכבה את ה-IPv6 ובודק האם זה פותר את הבעיה. כמובן, כמו שדרור ענה, מול תשתית הוט משתמשים ב-dynamic. חשוב גם לוודא שה-WAN של הראוטר הפרטי הוא הציוד היחיד המחובר להוטבוקס (כל שאר הפורטים של ההוטבוקס ללא חיבור). אם אתה לא מקבל כתובת הייתי מנסה לעשות ריסט מספר פעמים להוטבוקס, מניסיוני זה בסוף עוזר. אם זה עדיין לא נפתר אתה צריך לדבר עם התמיכה של הוט, שיאפסו את הקו או משהו מהצד שלהם ובתקווה זה יפתור את הבעיה.

Dor1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 579
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

@eran405
·

ערן את האמת שאני לא חווה שום בעיות עם הipv6
הבעיות שחוויתי באקסבוקס היו בגלל שהוא היה מחובר לנקודת גישה 2.4 הזוועתית של ההוט בוקס. לא ראיתי נקודה כזו חלשה מימיי.. אפילו הנקודת גישה בבלוטוס של הטלפון שלי יותר חזקה מהנקודת גישה הזו.

כשעברתי לנקוד גישה של ה5ghz זה הסתדר.
ככה שאין בעיות עם הכתובת ipv6 אצלי..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”