Xtreamer Wonder Plus לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם.
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל, אמנם קצת מיושן, אבל עשה את העבודה.
ביום שבת החלטתי לאפס אותו, כי הוא היה קצת איטי.
האיפוס עבר בסדר, אך לאחריו, אני לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל, לא משנה איזה, ניסיתי לפחות 4 חשבונות, וגם ניסיתי את הפעולה של הורדת האבטחה של החשבון, כי קראתי שזה יכול לפתור את בעיית הכניסה, אך זה לא עזר.
כאשר אני נכנס לחשבונות האלה דרך המחשב, הם מדווחים לי שנכנסתי מהמכשיר, אך בפועל, המכשיר לא נכנס לחשבון.
איפסתי את המכשיר כמה פעמים וגם הורדתי את הקושחה האחרונה (שכבר הייתה מותקנת עליו ) שהיא ANDROID 5.1.1 ונכנסתי לתפריט RECOVERY במכשיר עצמו ונתתי לו להתקין את ה ROM שעל הכרטיס, אך זה לא עזר.
אין בעיית תקשורת, כי המכשיר מתחבר לאינטרנט ברשת חוטית וגם אלחוטית.
אני יכול להתקין אפליקציות באופן ידני וכך אני סוג של עוקף את הבעיה, אך זה מאוד לא נוח ובעייתי.
האם אני יכול להוריד ROM ישן יותר מבוסס אנדרואיד 4.4.4, שעדיין מסתובב ברשת, לשנמך את המכשיר?
אם כן, אז אנסה להכנס לחשבון גוגל דרך האנדרואיד הישן יותר ואז אבצע שדרוג.
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל, אמנם קצת מיושן, אבל עשה את העבודה.
ביום שבת החלטתי לאפס אותו, כי הוא היה קצת איטי.
האיפוס עבר בסדר, אך לאחריו, אני לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל, לא משנה איזה, ניסיתי לפחות 4 חשבונות, וגם ניסיתי את הפעולה של הורדת האבטחה של החשבון, כי קראתי שזה יכול לפתור את בעיית הכניסה, אך זה לא עזר.
כאשר אני נכנס לחשבונות האלה דרך המחשב, הם מדווחים לי שנכנסתי מהמכשיר, אך בפועל, המכשיר לא נכנס לחשבון.
איפסתי את המכשיר כמה פעמים וגם הורדתי את הקושחה האחרונה (שכבר הייתה מותקנת עליו ) שהיא ANDROID 5.1.1 ונכנסתי לתפריט RECOVERY במכשיר עצמו ונתתי לו להתקין את ה ROM שעל הכרטיס, אך זה לא עזר.
אין בעיית תקשורת, כי המכשיר מתחבר לאינטרנט ברשת חוטית וגם אלחוטית.
אני יכול להתקין אפליקציות באופן ידני וכך אני סוג של עוקף את הבעיה, אך זה מאוד לא נוח ובעייתי.
האם אני יכול להוריד ROM ישן יותר מבוסס אנדרואיד 4.4.4, שעדיין מסתובב ברשת, לשנמך את המכשיר?
אם כן, אז אנסה להכנס לחשבון גוגל דרך האנדרואיד הישן יותר ואז אבצע שדרוג.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

ערב טוב.
פתרתי את הבעיה.
הורדה ידנית ועדכון תוכנות ליבה של מערכת האנדרואיד פתרו את הבעיה וניתן להיכנס לחשבון גוגל.
פתרתי את הבעיה.
הורדה ידנית ועדכון תוכנות ליבה של מערכת האנדרואיד פתרו את הבעיה וניתן להיכנס לחשבון גוגל.
האם תוכל לפרט איך עושים את זה ?
נתקלתי באותה בעיה, לא נכנס לחשבונות של גוגול יש לי אקסטרימר אקספרסס עם אנדרואיד 6
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הורדתי אפליקציות של גוגל באופן ידני והתקנתי אותן ואז יכולתי להיכנס עם חשבון גוגל:
google play store
google
Android System WebView
לאחר ההתקנה שלהן, הבעיה נפתרה.
google play store
Android System WebView
לאחר ההתקנה שלהן, הבעיה נפתרה.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

·בגלל זה אני מתקין במערכות אנדרואיד ישנות כאלה, חשבון שנועד רק למטרה זו בלבד, לצפייה בתכני אינטרנט, משחקים וכו'.benny123 כתב:שימו לב שלא מומלץ להפעיל חשבון גוגל ראשי שלכם על מערכת אנדרואיד ישנה ולא מאובטחת זה מתכון לאסון....
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

אתה צריך להוריד אפליקציות של גוגל באופן ידני ולהתקין אותן, ואז תוכל להיכנס עם חשבון גוגל:
google play store
google
Android System WebView
אולי לא צריך את שלושתן, אבל ליתר בטחון, עדיף להתקין את כולן.
לאחר ההתקנה שלהן, הבעיה נפתרה ויכולתי להיכנס לחשבון גוגל והכל עובד תקין.
google play store
Android System WebView
אולי לא צריך את שלושתן, אבל ליתר בטחון, עדיף להתקין את כולן.
לאחר ההתקנה שלהן, הבעיה נפתרה ויכולתי להיכנס לחשבון גוגל והכל עובד תקין.
- moranjaccov
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחלה אבל איך אני עושה התקנה ידנית אם אפשר להסביר בבקשה לאן להוריד? על דיסק און קיי?
איך להתקין?
איך להתקין?
- moranjaccov
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב אז התקנתי את הגוגל פליי וזה עושה לי גרסה לא מתאימה לכבוד את העידכונית מההגדרות
אפשר בבקשה לינקים לכל ההורדות המתאימות?
אפשר בבקשה לינקים לכל ההורדות המתאימות?
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תוריד את האפליקציות שציינתי קודם מ AKMIRROR, יש שם כל מה שצריך, מקוטלג לפי גרסת אנדרואיד.