בחירת תשתית + ספק ונתב למעבר דירה
שלום,
אשמח לעזרה בקבלת החלטה (גורלית בתקופה זו)
של תשתית + ספק ונתב (לא רוצה להשכיר ראוטר מעפן מהחברות)
הבית קטן, בערך 40 מ"ר
(יש לי גם ראוטר של שיאומי אם צריך להגדיר טווח במקרה הגרוע, אך אני לא חושב שאני זקוק לזה).
אצל ההורים יש הוט 200 מגה ומקבלים בדר"כ 170-180 מגה, אשמח לדבר כזה.
העיר בת ים, אין סיבים של שום חברה בשכונה.
אשמח לעזרה והמלצות, תודה.
אשמח לעזרה בקבלת החלטה (גורלית בתקופה זו)
של תשתית + ספק ונתב (לא רוצה להשכיר ראוטר מעפן מהחברות)
הבית קטן, בערך 40 מ"ר
(יש לי גם ראוטר של שיאומי אם צריך להגדיר טווח במקרה הגרוע, אך אני לא חושב שאני זקוק לזה).
אצל ההורים יש הוט 200 מגה ומקבלים בדר"כ 170-180 מגה, אשמח לדבר כזה.
העיר בת ים, אין סיבים של שום חברה בשכונה.
אשמח לעזרה והמלצות, תודה.
עושה רושם שאתה מכיר ומרוצה מהוט? תעשה, תנסה, לא תקין? תחליף.
אי אפשר לקבוע מה עדיף ומה לא, כל אחת והתשתית שלה באותו עיר ואפילו יותר מדוייק לומר באותו רחוב, יכול להיות שבאזורים מסויימים התשתית של הוט תהיה טובה יותר או לסרוגין בזק או פרנטר וכדומה.
זה עניין של ניסוי וטעייה או לשאול את הדיירים שאיתך בבניין.
אי אפשר לקבוע מה עדיף ומה לא, כל אחת והתשתית שלה באותו עיר ואפילו יותר מדוייק לומר באותו רחוב, יכול להיות שבאזורים מסויימים התשתית של הוט תהיה טובה יותר או לסרוגין בזק או פרנטר וכדומה.
זה עניין של ניסוי וטעייה או לשאול את הדיירים שאיתך בבניין.
א. מה הדרישות שלך מהראוטר? איזה דרישות יש לך שהראוטר של שיאומי לא עונה עליהם? איזה דרישות יש לך שראוטר של החברות מספקות לא עליהם?eidoil32 כתב: ונתב (לא רוצה להשכיר ראוטר מעפן מהחברות)
...
אצל ההורים יש הוט 200 מגה ומקבלים בדר"כ 170-180 מגה, אשמח לדבר כזה....
ב. אם אני מבין נכון אתה בכיוון של לקחת תשתית הוט - תנסה להשיג מהם הוטבוקס 4. הוא אמנם לא משתווה לראוטר פרטי איכותי אבל הוא עולם אחר יחסית להוטבוקס 1/2 שהם מתחת לכל ביקורות לשימוש כראוטר (ולדעתי לשימושים בסיסיים הוא לא נופל מראוטר פרטי זול). בתקווה שאתה יכול לקבל אותו, הייתי בודק האם הוא עונה לצרכים שלך ורק אם לא מחפש ראוטר שיענה על הצרכים שאתה צריך. עוד סיבה "לקנות זמן" היא בשביל לתת לציוד בתקן AX להבשיל (אפילו אם אתה קונה היום תבדוק גם את האופציה לקנות ציוד כזה).