טלויזיה מומלצת עבור Xbox X Series
-
ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
היי,
מחפש המלצות (אם אפשר, מנומקות) לטלויזיה.
אני מתכנן לקנות את האקסבוקס x החדש כשיצא, וביחד איתו לקנות טלויזיה חדשה. שני המכשירים מיועדים לסלון.
גודל רצוי: 60ֿ-65׳
מבחינת השימושים לטלויזיה:
צפיה- כרגע אני צופה רק בנטפליקס ובשלל שירותי סטרימינג, לא פוסל להתחבר לספק תוכן אם זה יהיה שווה את זה מבחינת האיכות.
אקסבוקס- חשוב לי שהטלויזיה תדע לנצל את כל היכולות של האקסבוקס החדש.
מוזיקה- אני שולט על המוזיקה דרך הטלויזיה, כרגע הטלויזיה שלי מחוברת למגבר סטריאו a-9211 Onkyo עם 2 רמקולים B&W. אני מאד מרוצה, אבל איך שזה נראה אני ארכוש סאונדבר או מערכת עם הזמן.
אני שובר את הראש לגבי samsung q90 \ lg c9. מה אתם אומרים?
מחפש המלצות (אם אפשר, מנומקות) לטלויזיה.
אני מתכנן לקנות את האקסבוקס x החדש כשיצא, וביחד איתו לקנות טלויזיה חדשה. שני המכשירים מיועדים לסלון.
גודל רצוי: 60ֿ-65׳
מבחינת השימושים לטלויזיה:
צפיה- כרגע אני צופה רק בנטפליקס ובשלל שירותי סטרימינג, לא פוסל להתחבר לספק תוכן אם זה יהיה שווה את זה מבחינת האיכות.
אקסבוקס- חשוב לי שהטלויזיה תדע לנצל את כל היכולות של האקסבוקס החדש.
מוזיקה- אני שולט על המוזיקה דרך הטלויזיה, כרגע הטלויזיה שלי מחוברת למגבר סטריאו a-9211 Onkyo עם 2 רמקולים B&W. אני מאד מרוצה, אבל איך שזה נראה אני ארכוש סאונדבר או מערכת עם הזמן.
אני שובר את הראש לגבי samsung q90 \ lg c9. מה אתם אומרים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ObiWanAloni
·
LG C9.
תמיכה מלאה ב-HDMI 2.1. גם ה-XBOX אמור לתמוך בתקן לפי מה שהבנתי.
תמיכה בדולבי וויז'ן בנטפליקס.
תמיכה ב-eARC עקב HDMI 2.1.
OLED > LED.
·
LG C9.
תמיכה מלאה ב-HDMI 2.1. גם ה-XBOX אמור לתמוך בתקן לפי מה שהבנתי.
תמיכה בדולבי וויז'ן בנטפליקס.
תמיכה ב-eARC עקב HDMI 2.1.
OLED > LED.
-
ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תודה על התגובות בינתיים. אכן HDMI 2.1 זה קריטי, VRR קריטי, eARC יהיה קריטי לקראת החלפת מערכת השמע אם אני מבין נכון...
אז C9?
1. מה לגבי צריבת מסך? אין צורך לפחד?
2. האם שווה לחכות ל CX שאמור להגיע לארץ בקרוב? (ראיתי שהשינוי העיקרי הוא במעבד. האם השדרוג משמעותי מC9? והאם הגעתו צפויה להוריד את המחיר של C9?)
3. דובר כאן על Samsung. האם יש להם טלויזיה שתהווה תחרות? מכל הסקירות שראיתי של הדור הנוכחי, טווח המחירים כמעט זהה, וLG נראית עדיפה.
אז C9?
1. מה לגבי צריבת מסך? אין צורך לפחד?
2. האם שווה לחכות ל CX שאמור להגיע לארץ בקרוב? (ראיתי שהשינוי העיקרי הוא במעבד. האם השדרוג משמעותי מC9? והאם הגעתו צפויה להוריד את המחיר של C9?)
3. דובר כאן על Samsung. האם יש להם טלויזיה שתהווה תחרות? מכל הסקירות שראיתי של הדור הנוכחי, טווח המחירים כמעט זהה, וLG נראית עדיפה.
@ObiWanAloni
·
1. אין מה לפחד, שכיחות התופעה ירדה ואחריות מכסה במקרים שבכל זאת קורים.
2. תמיד שווה לקנות מוצר טכנולוגי רק כשאתה צריך אותו ולא לקנות מראש. לאור זה שאתה קונה מוצר שאתה צריך רק עוד חצי שנה ברור שתחכה לדגמים של 2020. יהיה בו תמיכה בדולבי וויזון החדש ועוד פיצ'רים לגיימינג במחשב.
3.אני מאמין על סמך מה שקראתי שב2020 סמסונג ישלימו את רוב הפערים מול LG ולכן פרט לדגמי אולד, איכות התמונה שם תהיה טובה יותר.
ועוד המלצה על סמך ניסיון, בלי קשר למרחק שלך מהטלוויזיה קנה יותר גדול מ65", גיימינג על 75" זה עולם אחר.
·
1. אין מה לפחד, שכיחות התופעה ירדה ואחריות מכסה במקרים שבכל זאת קורים.
2. תמיד שווה לקנות מוצר טכנולוגי רק כשאתה צריך אותו ולא לקנות מראש. לאור זה שאתה קונה מוצר שאתה צריך רק עוד חצי שנה ברור שתחכה לדגמים של 2020. יהיה בו תמיכה בדולבי וויזון החדש ועוד פיצ'רים לגיימינג במחשב.
3.אני מאמין על סמך מה שקראתי שב2020 סמסונג ישלימו את רוב הפערים מול LG ולכן פרט לדגמי אולד, איכות התמונה שם תהיה טובה יותר.
ועוד המלצה על סמך ניסיון, בלי קשר למרחק שלך מהטלוויזיה קנה יותר גדול מ65", גיימינג על 75" זה עולם אחר.