אחי חוזר עוד חודש ואני מעוניין להוסיף איבזור בזול יחסית מארה"ב
שאלתי אילו אביזרים נלווים כדי להוסיף:
שלט אלחוטי נוסף מה עוד
האם משחקים יעבדו ?
האם כבר יצא המשחק החדש ה -PES 7 ( הכדורגל החדש ) האם יעבוד במכשיר שלי ( דגם אירופאי יבוא של ישפאר )?
איזה סרט BLU RAY האיכותי ביותר כדאי להביא ? והאם הוא יעבוד על המכשיר ?
המלצה ע"י ציוד משלים מארה"ב ל PS3 ( אחי חוזר )
-
adiah
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- esoreanu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 363
כרגע אין הגבלות על המשחקים ולכן כולם יעבדו (אני רכשתי לא מזמן 2 משחקים באמזון שהובאו לארץ ע"י חבר...)
לגבי הסרטים, לא כולם יודעים אבל לרוב הסרטים אין הגבלת אזורים! אם תגלוש באמזון ותסתכל בדרך כלל כתוב מהו האזור של הסרט, או אם יש בכלל אזור. בכל מקרה אני ממליץ על happy feet שאמנם הוא סרט אנמיציה אבל פשוט נראה מדהים!!! ו- planet earth של ה- BBC שזוהי אמנם סדרה של סרטי טבע, אבל הם נראים מדהים וגם נורא כיפיים לצפיה.
לגבי הסרטים, לא כולם יודעים אבל לרוב הסרטים אין הגבלת אזורים! אם תגלוש באמזון ותסתכל בדרך כלל כתוב מהו האזור של הסרט, או אם יש בכלל אזור. בכל מקרה אני ממליץ על happy feet שאמנם הוא סרט אנמיציה אבל פשוט נראה מדהים!!! ו- planet earth של ה- BBC שזוהי אמנם סדרה של סרטי טבע, אבל הם נראים מדהים וגם נורא כיפיים לצפיה.
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
הPES החדש יקרא PES 2008, והוא מגיע לאירופה בסביבות ספטמבר-אוקטובר, ולארה"ב כמה חודשים מאוחר יותר, שם הוא נקרא Winning Eleven.האם כבר יצא המשחק החדש ה -PES 7 ( הכדורגל החדש ) האם יעבוד במכשיר שלי ( דגם אירופאי יבוא של ישפאר )?...
לא יודע איזה אביזרים כרגע יש לPS3, אולי מצלמץ EyeToy(
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
יש המון אביזרים נלווים ל ps3, החל ממצלמות ועוד לבקרי שליטה שונים.
הנה אחד המעניינים שנועד עבור first person shooter games:
SplitFish FragFX
הנה אחד המעניינים שנועד עבור first person shooter games:
SplitFish FragFX
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור