שלום ובריאות לכולם. סאונד בר לא עובד בתקופה שזקוק לו הכי...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
JeckBaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לפני הכל חברים יקרים אני מציין שאני קצת מעפן בנושא..
יש לי JBL sb 450 , ממיר של יס מקס טוטאל
עם הבלוטוט עובד מצויין על הנייד, טבלט ומחשב. הבעיה עם הטלוויזיה ( LG), חברתי כבל HDMI לממיר ולמסך ואז מהמסך לממיר HDMI TV ולמקרן למקום היעודי ואז מהממיר למקרן ולמסך , נראה לי שניסתי הכל ולא מצליח לקבל סאוונד, רכשתי כבלים חדשים ולא מצליח וזה קצת מתסכל . עזרה בבקשה

contact64
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

בוקר טוב,
בעקרון הממיר צריך להיות מחובר לטלוויזיה ומהיציאת ARC בטלוויזיה לסאונד בר
אם תצרף את הדגם של הטלוויזיה אבדוק לך האם צריך להפעיל משהו בתפריט הטלוויזיה או שזה אוטומטי

בני

JeckBaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@contact64
הטלוויזיה LG דגם - 47LM761Y-TB

contact64
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

בוקר טוב
לפי המדריך של הטלוויזיה יש לחבר את ה סאונד בר לHDMI 1: את הממיר לאחד החיבורים האחרים
תמונה

לפי המדריך של הבאונד בר אתה צריך לחבר את הכבל מהטלוויזיה לחיבור HDMI TV בסאונד בר

HDMI TV: If your TV has an HDMI input, use the provided HDMI cable to connect it to the soundbar’s HDMI ARC TV Out connector. The soundbar will pass video from source devices connected to its HDMI Input connectors. If your TV is equipped with the HDMI Audio Return Channel (ARC) Function, you can feed its sound to the soundbar via the HDMI ARC TV Out connection, and it will not require additional audio connections to the soundbar. The ARC signal is active when the HDMI TV source is selected.)

על פניו לפי המדריך זה הכל

נסה ותעדכן

בני

JeckBaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@contact64
חג שמח ותודה על העזרה.
נסתי לפי ההנחיות(מקווה שבצעתי נכון) ששלחת לא הסתדר לי . מצאתי החוברת של הטלוויזיה וחברתי עם כבל אופטי, עכשיו אני שומע סאוונד אבל עם השלט של יס והטלווייה ניתן רק להנמיך את הסוונד ולא אפשרי להגביר, להגביר אני צריך לגשת לסאוונד בר ולהגביר . השלט של הסוונד בר תקול .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”