סטרימרים עם אנדויד high end

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
alcd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #1 

מחפשים למתנה משהו טוב
כן צריכים תמיכה ב4k ובכל אודיו חוץ מatmos
רצינו nvidia shield pro אבל אין בשום מקום
תקציב עד 2000 בכיף
דבר אולי הכי חשוב זה חברה זמינה עם עדכונים ותמיכה

אני מכיר רק מיינסטרים פחות
ראיתי פה כל מני המלצות על ZIDOO MINIX וכו

תמליצו על כמה חברות , את ההשוואה אוכל לעשות לבד

תודה

Tuberomix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

ה-NVIDIA Shield הוא אכן מכשיר מעולה, הבנתי שכבר חיפשת אבל הייתי ממשיך לנסות. אישית הזמנתי מכשיר שילד דור ראשון יד-שנייה מ-eBay לפני שנתיים, ועובד מעולה עד היום ולא מתחרט לרגע.

יש לי ניסיון טוב גם עם סטרימרים של Xiaomi, אישית לא עשו לי בעיות בכלל. הייתי בודק את Mi Box S שהוא גם זול מאוד. החיסרון העיקרי לדעתי הוא החוסר בחיבור ethernet. אין לי ניסיון עם סטרימרים אחרים מהשנים האחרונות, אבל הייתי ממליץ בחום לקנות רק סטרימרים עם Android TV ולא אנדרואיד רגיל. בעבר היה לי ניסיון רע עם סטרימרים של אנדרואיד, אפילו אם המצב השתפר היום (בכנות, לא יודע) אני לא רואה סיבה להעדיף את זה על פני סטרימר Android TV עם ממשק ואפליקציות מותאמות לטלוויזיה. הסטרימרים שניסיתי עם אנדרואיד TV הם שילד, שיאומי מי בוקס והסטרימר הממותג של StingTV (שהוא לא רע אבל פחות טוב משיאומי. אמנם עם שקע ethernet אך ללא תמיכה בנטפליקס).

התקציב שלך די גבוה, במחיר הזה הייתי שוקל גם אפשרויות אחרות כמו בניית HTPC אם אתם חושבים שיכול להתאים.

alcd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

Tuberomix כתב:ה-NVIDIA Shield הוא אכן מכשיר מעולה, הבנתי שכבר חיפשת אבל הייתי ממשיך לנסות. אישית הזמנתי מכשיר שילד דור ראשון יד-שנייה מ-eBay לפני שנתיים, ועובד מעולה עד היום ולא מתחרט לרגע.

יש לי ניסיון טוב גם עם סטרימרים של Xiaomi, אישית לא עשו לי בעיות בכלל. הייתי בודק את Mi Box S שהוא גם זול מאוד. החיסרון העיקרי לדעתי הוא החוסר בחיבור ethernet. אין לי ניסיון עם סטרימרים אחרים מהשנים האחרונות, אבל הייתי ממליץ בחום לקנות רק סטרימרים עם Android TV ולא אנדרואיד רגיל. בעבר היה לי ניסיון רע עם סטרימרים של אנדרואיד, אפילו אם המצב השתפר היום (בכנות, לא יודע) אני לא רואה סיבה להעדיף את זה על פני סטרימר Android TV עם ממשק ואפליקציות מותאמות לטלוויזיה. הסטרימרים שניסיתי עם אנדרואיד TV הם שילד, שיאומי מי בוקס והסטרימר הממותג של StingTV (שהוא לא רע אבל פחות טוב משיאומי. אמנם עם שקע ethernet אך ללא תמיכה בנטפליקס).

התקציב שלך די גבוה, במחיר הזה הייתי שוקל גם אפשרויות אחרות כמו בניית HTPC אם אתם חושבים שיכול להתאים.
...
·מה המניינסטרים היינו הולכים רק על שילד פרו, מחפשים רמה אחרת משיאומי , דיסק מובנה יתרון
לא יהיה שום אפליקציה ישראלית בתוכו

yarin153
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

לא כל סטרימר תומך בכל פורמט, יש כאלה שתומכים במגוון רחב אבל למשל בנלטפיקס פחות.
אם אתה מחפש משהו שיתמוך במגוון הכי רחב, כרגע ובעתיד הקרוב זה רק שילד.
הייתי מחכה וקונה שילד.

alcd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

yarin153 כתב:לא כל סטרימר תומך בכל פורמט, יש כאלה שתומכים במגוון רחב אבל למשל בנלטפיקס פחות.
אם אתה מחפש משהו שיתמוך במגוון הכי רחב, כרגע ובעתיד הקרוב זה רק שילד.
הייתי מחכה וקונה שילד.
...
·קשה לבחור מתנות :)
טוב אמשיך לחפש אולי יתמזל מזלי באיביי או שוירוס יגמר

נשאר 5 שבועות עד התאריך הרצוי למתנה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”