האם למישהו יש ניסיון עם מגברי s.m.s.l ?
היי,
בחיפושיי ברשת אחר מגבר שניתן להתחבר אליו דרך בלוט'ת הגעתי לחברה הנ"ל וספציפית לדגם SA100
http://www.smsl-audio.com/productshow.asp?id=156
נראה שזו חברה די פופלארית (מהמעט שחיפשתי באמזון וברשת) עם מוצרים שנראים על הנייר, value for money.
יש למישהו ניסיון עם המוצרים האלה ויכול לשתף את דעתו?
*יכול להיות ששרשור זה מתאים לאודיו דיגיטלי - סליחה מראש*
בחיפושיי ברשת אחר מגבר שניתן להתחבר אליו דרך בלוט'ת הגעתי לחברה הנ"ל וספציפית לדגם SA100
http://www.smsl-audio.com/productshow.asp?id=156
נראה שזו חברה די פופלארית (מהמעט שחיפשתי באמזון וברשת) עם מוצרים שנראים על הנייר, value for money.
יש למישהו ניסיון עם המוצרים האלה ויכול לשתף את דעתו?
*יכול להיות ששרשור זה מתאים לאודיו דיגיטלי - סליחה מראש*
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לי יש מגבר שלהם מדגם SA-36A PRO ואני מרוצה ממנו מאד. הוא לא כולל Bluetooth אלא רק מגבר סטריאו קווי רגיל. יחסית למחיר הוא בנוי באיכות גבוהה וגם נשמע לא רע בכלל, אבל צריך לזכור שיש מגבלות, ושאתה לא מקבל ביצועים של מגבר Full Size רציני שעולה פי כמה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
יש לי כמה מוצרים של SMSL :
SA-50 - מגבר סטריו פשוט, נשמע די טוב, משתמש בו בחדר שינה עם זוג רמקולים קטנים
Magic - זה DAC USB, יחסית לכרטיס קול *** שמובנה ב-NUC נשמע ממש טוב
2 יחידות של V2 - זה DAC ומגבר אוזניות, ה-DAC טוב מאוד, לטעמי נשמע יותר טוב מ-DAC של DENON 3300, בתור מגבר אוזניות גם טוב, אבל פחות יצא לי להשוות למגברים אחרים.
לסיכום : אני מרוצה מהמוצרים של SMSL.
SA-50 - מגבר סטריו פשוט, נשמע די טוב, משתמש בו בחדר שינה עם זוג רמקולים קטנים
Magic - זה DAC USB, יחסית לכרטיס קול *** שמובנה ב-NUC נשמע ממש טוב
2 יחידות של V2 - זה DAC ומגבר אוזניות, ה-DAC טוב מאוד, לטעמי נשמע יותר טוב מ-DAC של DENON 3300, בתור מגבר אוזניות גם טוב, אבל פחות יצא לי להשוות למגברים אחרים.
לסיכום : אני מרוצה מהמוצרים של SMSL.
יצא לי לנסות כמה מהדיגיטאלים האלה ושתיים של SMSL .
חלקם יכולים להיות בסדר גמור , והם יהיו עדיפים על איזה מגברים רגילים שמאיזה סיבה לא במיטבם .
גם יהיו עדיפים למי שרוצה משהו קופקטי או משהו למקרה חירום , לא עלינו .
אבל לסט אפ רציני לפי דעתי עדיף איזה מגבר יותר רציני מהם , גם מבחינת הרושם תמיד נראה לאנשים המגברים האלה , כמו איזה צעצוע סיני .
חלקם יכולים להיות בסדר גמור , והם יהיו עדיפים על איזה מגברים רגילים שמאיזה סיבה לא במיטבם .
גם יהיו עדיפים למי שרוצה משהו קופקטי או משהו למקרה חירום , לא עלינו .
אבל לסט אפ רציני לפי דעתי עדיף איזה מגבר יותר רציני מהם , גם מבחינת הרושם תמיד נראה לאנשים המגברים האלה , כמו איזה צעצוע סיני .