כאבלים החלידו - התייעצות
שלום רב,
יש לי זוג רמקולים תלויים בחוץ של polk. המחוברים לרסיבר בבית.
הם מחוברים עם כאבלים "סטנדרטים " (מה שהחשמלאי השחיל).
התקנתי אותם בקיץ שעבר ונהנתי מהם.
כעת ראיתי שהכבל נחתך/התפורר בחיבור לרמקול מאחור.
זה נראה כמו קורוזיה.
ראו תמונה מצורפת.
זה קרה בשני הרמקולים...
מה דעתכם? האם חיברתי בצורה שחשפה לרטיבות? האם הסוג אינו איכותי - אם כן - אשמח להמלצה.
תודה
יש לי זוג רמקולים תלויים בחוץ של polk. המחוברים לרסיבר בבית.
הם מחוברים עם כאבלים "סטנדרטים " (מה שהחשמלאי השחיל).
התקנתי אותם בקיץ שעבר ונהנתי מהם.
כעת ראיתי שהכבל נחתך/התפורר בחיבור לרמקול מאחור.
זה נראה כמו קורוזיה.
ראו תמונה מצורפת.
זה קרה בשני הרמקולים...
מה דעתכם? האם חיברתי בצורה שחשפה לרטיבות? האם הסוג אינו איכותי - אם כן - אשמח להמלצה.
תודה
יש לך.אפשרות להשחיל כבלים אחרים עם כבל משיכה (סטלבנד) ?
כבל שהחליד באופן כזה מצביע על בידוד מאוד לקוי. יש כבלים שאטומים למים ומיועדים לשימוש מחוץ לבית ואז נשאר לאטום את נקודות החיבור.
אם אין אפשרות להשחיל כבל אחר אז אתה חייב לחתוך את הכבל עד המקום שאין חלודה בכלל, להאריך אותו עם כבל נוסף ולדאוג שכל הכבל יהיה אטום למים.
ארז
כבל שהחליד באופן כזה מצביע על בידוד מאוד לקוי. יש כבלים שאטומים למים ומיועדים לשימוש מחוץ לבית ואז נשאר לאטום את נקודות החיבור.
אם אין אפשרות להשחיל כבל אחר אז אתה חייב לחתוך את הכבל עד המקום שאין חלודה בכלל, להאריך אותו עם כבל נוסף ולדאוג שכל הכבל יהיה אטום למים.
ארז
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
רצוי מאד שהכבלים לא יגיעו מלמעלה לרמקול- אלא מלמטה
רצוי ליצור מין בטן/חצי עיגול לכבל בין הקיר לחיבורמתחת לחיבור, כך מים ככל יהיו על הכבל יטפטפו לרצפה ולא לחלק החשוף ויגרמו שוב לאותה תופעה...
רצוי ליצור מין בטן/חצי עיגול לכבל בין הקיר לחיבורמתחת לחיבור, כך מים ככל יהיו על הכבל יטפטפו לרצפה ולא לחלק החשוף ויגרמו שוב לאותה תופעה...
צודק ובנוסף הייתי עוטף עם איזולירבנד את נקודת החיבור של הכבל עם המחברים ועל האיזולירבנד מורח סיליקון לאטימה.Borderline1 כתב:רצוי מאד שהכבלים לא יגיעו מלמעלה לרמקול- אלא מלמטה
רצוי ליצור מין בטן/חצי עיגול לכבל בין הקיר לחיבורמתחת לחיבור, כך מים ככל יהיו על הכבל יטפטפו לרצפה ולא לחלק החשוף ויגרמו שוב לאותה תופעה......
ארז