סלקום טי וי איכות
-
liavgabay
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
אז עברתי לסלקום טי וי והאיכות אומנם לא כמו הוט אבל זה תלוי
ערוצים 12 ו13 איכות ממש טובה וערוצי הספורט בסדר גמור הבעיה העיקרית שלי זה הסרטים והסדרות ש90 אחוז באיכות פשוט מאכזבת נראה כמו sd השאלה שלי למי שיש לו ניסיון האם ממיר של אפל או שיאומי באמת פותר את הבעיה באיכות התכנים?
ערוצים 12 ו13 איכות ממש טובה וערוצי הספורט בסדר גמור הבעיה העיקרית שלי זה הסרטים והסדרות ש90 אחוז באיכות פשוט מאכזבת נראה כמו sd השאלה שלי למי שיש לו ניסיון האם ממיר של אפל או שיאומי באמת פותר את הבעיה באיכות התכנים?
- dmitrys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1916
מנסיון שלי, האיכות מסטרימר של שיומי לא טובה.
יש לי 2 טלויזיות של LG, אחת UJ670 בת שנתיים והשניה M7340 של השנה. בשתיהן אני צופה בסלקום דרך אפליקציה מובנית. בטלויזיה בת שנתיים האיכות לא משהו, אבל קצת יותר טובה מהסטרימר של שיומי. בטלויזיה החדשה האיכות יותר טובה.
יש לי 2 טלויזיות של LG, אחת UJ670 בת שנתיים והשניה M7340 של השנה. בשתיהן אני צופה בסלקום דרך אפליקציה מובנית. בטלויזיה בת שנתיים האיכות לא משהו, אבל קצת יותר טובה מהסטרימר של שיומי. בטלויזיה החדשה האיכות יותר טובה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
liavgabay בסטרימר של שיאומי המעבד תמונה הוא מעבד מאוד מיושן וזול ולכן האיכות נפגעת מאוד.
מומלץ אם אפשר דרך המסך עצמו במידה והוא חכם או דרך סטרימר איכותי יותר כמו amazon fire tv שם תראה הרבה יותר טוב (לפחות אצלי באמזון דור 1 רואים מצויין מול השיאומי).
מומלץ אם אפשר דרך המסך עצמו במידה והוא חכם או דרך סטרימר איכותי יותר כמו amazon fire tv שם תראה הרבה יותר טוב (לפחות אצלי באמזון דור 1 רואים מצויין מול השיאומי).
-
liavgabay
-
- חבר שרק התחיל

אז לפי מה שהבנתי הממיר של שיומי לא יעזור
מעניין אותי מה קורה עם אפל אם באמת שווה להשקיע.
הטלוויזיות בחדרים בגודל 40 אינץ עוד נסבל אבל בסלון אני מרגיש שאני מאבד את זה בסרטים וסדרות לא נהנה בכלל
מעניין אותי מה קורה עם אפל אם באמת שווה להשקיע.
הטלוויזיות בחדרים בגודל 40 אינץ עוד נסבל אבל בסלון אני מרגיש שאני מאבד את זה בסרטים וסדרות לא נהנה בכלל
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
לא בטוח שהבעיה בשיאומי... יס פלוס או סטינג רואים מעולה, סלקוםטיוי רואים רע
- benny123
-
- חבר מכור קשה

Mad-Dog אצלי המצב די זהה למה שפותח השרשור טוען, בשיאומי הדור 1 רואים על הפנים בעוד באמזון דור 1 רואים מצויין על אותו המסך, אז אני די מאמין למה שהוא מתאר. יכול להיות ששאר השירותים יודעים להשתמש יותר טוב במעבד התמונה בסטרימר שיאומי אבל אין זה סוד ששיאומי עובדים עם MALI400 שזה מעבד תת רמה של סטרימרים הכי זולים שיש בשוק (עוול לכל מסך מתקדם ולצופיו).
- idabari
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1886
@benny123
·
אצלי הפוך, במיבוקס (דור קודם) רואים יותר טוב מאשר באמזון.
בנטפליקס האיכות זהה.
גם המכשיר מהיר יותר.
·
אצלי הפוך, במיבוקס (דור קודם) רואים יותר טוב מאשר באמזון.
בנטפליקס האיכות זהה.
גם המכשיר מהיר יותר.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

קטע מוזר לחלוטין אבל שים לב אני עובד עם Amazon fire TV דור ראשון שאינו מיוצר כבר ובעל מעבד גרפי לדעתי יותר מתקדם מהאמזון החדשים כיום לכן אין לי מה להחליפו, אין לי צורך ב 4k.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
אני לקחתי מסלקום ממיר שיאומי לאחר שראיתי מטושטש באפליקצייה של LG
על מסך 65 אינץ האפליקציה שלהם ממש גרועה.
לדעתי רואים יותר טוב בשיאומי מאשר במובנה.
באפל ראו הכי טוב, אבל הממשק בו פחות נוח
על מסך 65 אינץ האפליקציה שלהם ממש גרועה.
לדעתי רואים יותר טוב בשיאומי מאשר במובנה.
באפל ראו הכי טוב, אבל הממשק בו פחות נוח
-
liavgabay
-
- חבר שרק התחיל

כן בטלויזיה הגדולה האיכות לא הכי טובה בערוצים מסוימים כמו 24 וסרטים וגם הסדרות לא רואים באיכות כיפית לצפייה. אבל חייב להגיד שערוצי 12,13 ואפילו הספורט הפתיעו אותי לטובה ברוב המקרים