לפני מספר ימים נפל לו מהסטנד רמקול Morel מדגם SP3(לצערי זה קרה בברוטליות מחוסר תשומת לב), עניין זה השבית לי את כל "חוויית" הביתיות בזמן הקורונה. 2 אלמנטים התנתקו ולא הצלחתי לתקן אותם בצורה כזו שהרמקול יעבוד טוב, עלות רמקול כזה בודד 1900 ש"ח ובטח אין איך להשיג עכשיו. פניתי לסוכן מטעם החברה וסיפרתי לו את הסיפור העצוב שאירע באשמתי, תוך 3 שעות סופק לי רמקול כזה דנדש במחיר הזוי(לכל הדעות ואני לא מגזים), וזאת לטענתו שחברת MOREL חרטה על דגלה את נושא שירות וסיפוק לקוחותיה בנוסף לאיכות מוצריה. אותו סוכן לא יתן יד לזה שלקוח יפסיק לצפות בסרטים ובסדרות בצורה איכותית גם בזמן משבר הקורונה. זה לא הנסיון המעולה היחיד שלי עם חברה זו, בעבר לא היו תקלות אלא גחמות שונות שלי ושדרוגים
כל מי שנושא השירות האיכותי קרוב לליבו ובמיוחד עניין איכות מוצרים כחול לבן, מוזמן לדעת שלא משנה מה יקרה, MOREL יעזרו לו גם בזמן משבר.
אני חייב לציין לשבח גם את חברת ח.י יבואנית LG בישראל שגם פועלת בזמן המשבר ולא רק במכירות וקידומן. גיליתי לפני שבוע צריבה על מסך OLED שהיה ברשותי כשנתיים. הוצעה לי החלפה של הטלוויזיה לדגם חדש יותר ללא עלות או שידרוג לדגם חדש, מתקדם וגדול יותר, וזה מה שעשיתי, תוך שבוע קיבלתי מסך מדהים חדש.