חייב לשבח את חברת MOREL

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
GRabin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

בימים טרופים אלה אנו חווים תקלות ואכזבות רבות, ובזמנים כאלה תמיד בולטים החזקים.

לפני מספר ימים נפל לו מהסטנד רמקול Morel מדגם SP3(לצערי זה קרה בברוטליות מחוסר תשומת לב), עניין זה השבית לי את כל "חוויית" הביתיות בזמן הקורונה. 2 אלמנטים התנתקו ולא הצלחתי לתקן אותם בצורה כזו שהרמקול יעבוד טוב, עלות רמקול כזה בודד 1900 ש"ח ובטח אין איך להשיג עכשיו. פניתי לסוכן מטעם החברה וסיפרתי לו את הסיפור העצוב שאירע באשמתי, תוך 3 שעות סופק לי רמקול כזה דנדש במחיר הזוי(לכל הדעות ואני לא מגזים), וזאת לטענתו שחברת MOREL חרטה על דגלה את נושא שירות וסיפוק לקוחותיה בנוסף לאיכות מוצריה. אותו סוכן לא יתן יד לזה שלקוח יפסיק לצפות בסרטים ובסדרות בצורה איכותית גם בזמן משבר הקורונה. זה לא הנסיון המעולה היחיד שלי עם חברה זו, בעבר לא היו תקלות אלא גחמות שונות שלי ושדרוגים :D .
כל מי שנושא השירות האיכותי קרוב לליבו ובמיוחד עניין איכות מוצרים כחול לבן, מוזמן לדעת שלא משנה מה יקרה, MOREL יעזרו לו גם בזמן משבר.

אני חייב לציין לשבח גם את חברת ח.י יבואנית LG בישראל שגם פועלת בזמן המשבר ולא רק במכירות וקידומן. גיליתי לפני שבוע צריבה על מסך OLED שהיה ברשותי כשנתיים. הוצעה לי החלפה של הטלוויזיה לדגם חדש יותר ללא עלות או שידרוג לדגם חדש, מתקדם וגדול יותר, וזה מה שעשיתי, תוך שבוע קיבלתי מסך מדהים חדש.
נערך לאחרונה על ידי GRabin ב 03/04/2020 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

יפה כל הכבוד יישר כח

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

איך הגעת לסוכן הזה? אשמח למספר התקשרות.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #4 

יכול רק להצטרף לשבחים למוראל.
אומנם לפני המשבר, אבל שיפצו עבורי סט sa-2 בן למעלה מעשר שנים, תמורת מחיר מאד סביר (יש מי שיטען שזה אפילו מחיר סימלי), עם חיוך.
זה כלל החלפת טוויטר (לא היה במלאי אז ייצרו במיוחד !!!!) והחלפת בדים.
כששאלו אותי הילדים למה שהם יטפלו בסט כזה ישן, אמרתי שזה כי יש להם כבוד עצמי וכבוד ללקוח.
המלצה חמה גם ממני.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #5 

אכן, החברה נותנת שירות מעל ומעבר למקובל בארצנו.
https://www.hometheater.co.il/vp2901278.html

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

כל הכבוד לשניהם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”